Shopping

to buy or not to buy

Malo Dress SEK 259, Jeane Blush - NELLY.COMJeg synes denne kjolen fra Nelly er helt fantastisk fin, jeg. Kr 259 Lurer på om jeg skal kjøpe den selv om jeg strengt tatt ikke har råd.

Hva synes du? Kjøpe eller ikke kjøpe?

pakker i posten pt.3 og gårsdagensHvor har jeg funnet dem, sier du? eBay, såklart! Jeg eeelsker de tre siste smykkene mens Hello Kitty-anhenget er til barnet i meg.

Her er enda mer jeg fant på eBay, 120 par falske øyenvipper:..og såklart hadde jeg glemt å kjøpe med vippelim.
Har du en bra lim som kan fås i butikker å anbefale?
Killer heels fra H&M til kr 249. Et kupp!


Så fant jeg pysjbuksen med 25% rabatt på Cubus. Kan du se jeg er glad i griser?Endelig fant jeg den nye Double Extend Lash Boosting mascaraen og Concentrated Lash Boosting Serum. Mascaraen har allerede blitt min nye favoritt. Serumet er jeg veldig spent på. Har lest mye fint om den, så lengre vipper; Here I come!

Bilder med Double Extend på mine babyvipper kommer i morgen.

e.l.f. i posten


Dette fikk jeg i posten:
Contour Brush
Eye Transformer
Blush & Bronzer Compact
Øyenskygge i Mystic Moss og Raspberry Truffle

Blush & Bronzer Compact

Raspberry Truffle

Mystic MossEye Transformer kan påføres som den er eller over en annen øyenskygge for å forvandle den om til en helt annen farge. I bildet under har jeg tatt Raspberry Truffle og Mystic Moss på rekke og rad og påført Transformer-skyggene over. Helt til høyre ser du den egentlige øyenskyggefargen. Fascinerende, eh?


Bilde tatt med blitz. I virkeligheten er de en del mørkere.

pakke i posten pt.2

I dag fikk jeg de første varene som jeg kjøpte på eBay. Det har gått veldig fort fra jeg skrev om budrundene til jeg fikk dem. All ære til selgeren med superrask levering.


Et speilreflekskamera hadde virkelig gjort nytten her. Disse bildene rettferdiggjør ikke hvor vakre de er. Dere skulle bare sett hvor mye det glinser av herlighetene. De slår de nokså dyre Glitter-smykkene om de så hadde kostet 2 hundrelapper, og hadde passet rett inn hos gullsmeden. Jeg er fornøyd, jeg. Nå skal jeg skrive to positive tilbakemeldinger på eBay!

Jeg hadde tenkt å finne på noe annet spennende å skrive om enn om smykker fra eBay, men jeg er så utslitt etter all maten og drikken fra igår. Så dagen i dag blir nok en bakrus-dag for min del. Skikkelig disorientert og med en klump helt opp i halsen orker jeg ikke å jobbe med del 2 av "topp 10 hudproblemer". De av dere som ikke har lest del 1 får gjøre det her.

vant jeg?

I dag hadde jeg en bloggfri søndag med kakebaking kl 8 på morgen mens dere sikkert lå og sov. Hehe. Det ble familieselskap med så mye mat så langt som øyet kunne se og gambling på kvelden. Jeg må nevne at vi spiste hjemmelaget oreokake til dessert. Åh, den er så GOD! Slår kaken "Verdens beste" rett tilbake til Kvæfjorden. Haha.

Så gikk jeg på Macen og så til min forbauelse at jeg hadde vunnet en budrunde på en Urban Decay palette. Den er nydelig, vakker og alt det der, men jeg må virkelig ha lagt hjernen et annet sted da jeg meldte meg på autobud og vant hele runden til et beløp tilsvarende kr 430, for en øyenskyggepalette! Ærlig talt, hva i svarte tenkte jeg på?

Jeg trooor kanskje jeg var dum nok til å tro at prisen var i USD når den egentlig var oppgitt i pund. Hvem vet. Jeg har vært trøtt som søren i det siste. Ikke kan jeg skille mellom øl og vin eller USD og GBP. Døll.

Kveldens spørsmål blir: Skal jeg gidde å betale kr 430 for paletten?? (Jeg har så lyst til å snike meg unna og ta ferie fra eBay en stund. Kanskje det blir borte på magisk vis.)

jeg etterlyser en ny mascara

Har noen sett denne blå mascaraen i butikkene? Jeg har ikke sett den de siste dagene i hvertfall, men korrekt meg om jeg tar feil. L'Oreal Double Extend Lash Boosting Mascara er ny i USA og forhåpentligvis vil den dukke opp i Norge snart. Forgjengeren, den røde Duoble Extend Beauty Tubes er min favoritt ved siden av Diorshow, så jeg kan nesten ikke vente. Når det er sagt, jeg vil også prøve nye Diorshow Extase.Har noen prøvd den nye Diorshow?

pakke i posten

Postkassen er nesten blitt dagens høydepunkt for der er det alltid noe fint adressert til meg. Så i dag fikk jeg en helt nydelig, NYDELIG, bluse, Juicy lipgloss, body lotion og Dior parfymer. Definitivt dagens høydepunkt.

Bare se på det nydelige mønsteret:


Dior Addict-parfymene anbefales!             Mmm..kremen lukter av orkidé.

Lipglossene kostet kun kr 180. Røverkjøp!

bloglovin

blame it on eBay

Her er smakebit av skjønnhetene som har opptatt mesteparten av tiden min:

Seriøst, døgnrytmen er sprengt. Det samme kan jeg også si om øynene; blodsprengte. Jeg har sittet og våket som en hauk på eBay den siste uken. Vil man ha det beste tilbudet er det beste å være lett tilgjengelig. Oh my gee, så sliten jeg er. På en annen side gleder jeg meg enormt til babysene ankommer i postkassa. Da blir bling-fest!

<--- De er fine, det må dere innrømme?

Update: Ironien i dette er at jeg glemte å høyne budet på uglen mens jeg skrev nettopp dette innlegget. Den andre personen vant med $0,25 mer enn meg. Ergelig.

Husk å melde deg på den lille konkurransen jeg har på gang.

rabattkode på motehus.no

Weee! I dag er det kr 100 i rabatt på bestillingen din på motehus.no.

Bruk koden rabatt100 ved bestilling

Shop til you drop, girls!
hits