Produktanmeldelse

GRATIS Idol-white tannbleking

Idol-white er formet som en penn med en myk børste for enkel og skånsom applikasjon på tennene. Selve produktet er i gel-form og fordeler seg jevnt. Påføres én gang om dagen.

Det tar omtrent 1 minutt å gjøre seg ferdig med prosessen: Smil, påfør og vent i 20 sekunder til gelen har satt seg på tennene.

Idol-white skader ikke tannemaljen da det inneholder lite blekingsmiddel. Så dette er for de som er mer sensitive eller de som vil ha litt hvitere tenner. Jeg har kun brukt den i en måned, men merker allerede forskjell, og hvitere tenner får jeg for hver dag. Gelen har smaker søtt så det er ikke til å klage på..


Jeg gir Idol-white full pott:

Alt i alt er Idol-white absolutt verdt å prøve. Jeg fikk min som gratis prøve (ble ikke sponset eller betalt), men har allerede bestilt refill. Prøv det dere også. Bestill KUN gratis prøve og huk av andre tilbud. Man betaler frakt på rundt kr 60. Etter at du har fått pakken vil du få tilbud om påfyll for noen hundrelapper.

Du skal visstnok få 30% avslag på frakten - så totalprisen blir så lite som kr 40.

fibermascara Magic Lash Mascara EnhancerDa har jeg fått anledning til å bruke Magic Lash for en stund. Det er et absolutt imponerende og spennende produkt for lengre og volumøse vipper. Les anmeldelsen etter bildene...


Mine nakne vipper2 lag Magic Lash


uten Magic Lash (L'Oréal Double Extend Lash Boosting M.)

Pris:
$15, ca. kr 90

Hvor:
Kjøpes på Overallbeauty.com

Hva:
Magic Lash er en fibermascara som skal gi midlertidig lengre og/eller fyldigere vipper.

Hvordan:
Hvite, små fibrer som setter seg på mascaralaget som er påført vippene. For lengre vipper skal den påføres kun vippekantene og for mer volum skal børsten dras gjennom vippene som en mascara. Brukes mellom mascarapåføring.

Min mening:
Magic Lash er et absolutt bra produkt som gjør jobben. Jeg får både lengre og fyldigere vipper ved å bruke den, men det tok litt øving å mestre teknikken da produktet kan være "messy" spesielt for en nybegynner. Fibrene sitter ganske godt på børsten og jeg får masse produkt selv om det er lite som kreves. Dermed må jeg vippe børsten for å få av overflødig produkt, noe som er helt bortkastet. Det er så utrolig mye som kommer av. Fibrene er veldig lette og de kan ofte fly av sted dersom det er aktivitet rundt deg - de kan sette seg på vasken, huden, klærne, håret. Firber på huden er ikke et pent syn. Kort sagt er dette et veldig krevende produkt som krever en stødig og tålmodig eier. Det tar faktisk en del tid å påføre mascara når man skal legge flere lag med både mascara og Magic Lash.

Når alt er sagt og man har fått prøvd seg en stund, så har jeg ikke så mye imot Magic Lash. Selv merker jeg volumet mer enn lengre vipper. Men! Jeg er glad i lange vipper og føler at Magic Lash ikke gir meg dette. Det jeg får av lengde ser ut som om det er noe "påbygd", det gir ikke et naturlig og pent resultat. Ofte må jeg plukke og rette litt på vippene for at det skal se finere ut. Pass opp for edderkoppvipper!

Jeg skal fortsette å bruke Magic Lash, men kommer ikke til å kjøpe det igjen. Jeg får lengre og fyldigere vipper, men det er ikke noe som andre mascaraer ikke klarer å håndtere. (Jeg liker å kombinere L'Oréal Double Extend Lash Boosting Mascara med DiorShow Blackout Mascara.) Det at produktet er tidskrevende og sølete trekker en del ned.

Jeg gir Magic Lash Mascara Enhancer 3 av 5.

review: L'Oréal Double Extend Lash Boosting Mascara m/bilder


Pris: Kr 185 på Cubus.

Hva:

Double Extend Lash Boosting Mascara skal midlertidig gjøre vippene opptil 80% lengre i 2 steg med en primer og en farget mascara.

Hvordan:
Vippene blir glattere og mer glansfullt med aminosyrer som finnes i keratin. Keratin er et viktig protein i hud, hår og negler. Mascaraen inneholder også planteekstrakt for å mykgjøre og pleie vippene.

Primeren inneholder keratin for å forsterke vippene mens mascaraen forlenger dem.

Min mening:
 • Veldig forlengende
 • Klumper ikke
 • Enkel påføring og håndtering
 • God primer
 • Enkel å fjerne

Legg merke til at jeg såvidt har noen vipper, og de jeg har er ikke særlig lange som du ser...


1 lag


2 lag

Primeren og mascaraen klumper ikke ved påføring. Primeren gjør det den skal, den skal pleie vippene samt maksimere resultatet etter påføring av mascara. Den har en konsistens som en mascara og er like enkel å bruke som en mascara. Den bygger et lag utenpå øyenvippene som faktisk gir mer lengde og tykkelse, så den kan jeg ikke være foruten.

Min mascara er kjøpt i fargen svart, og den gir svarte vipper. Allikevel er den kanskje ikke så veldig pigmentert etter min smak. Den er ok i forhold til andre mascaraer, men sammenligner man med DiorShow for eksempel, så taper Double Extend garantert terreng. Ha i bakhodet at primeren kan redusere fargeeffekten. På en annen side gir denne mascaraen veldig lange vipper. De er fine og separerte selv etter 2 lag mascara. Her er det ingen klumper eller edderkoppvipper å se. Jeg vil si at de er superlange, men naturlige vipper. Den gir ikke mye volum - noe som er helt forståelig da dette er en forlengende mascara.

Den er enkel å påføre, børsten er akkurat passelig stor og lett å håndtere. Børsten tar heller ikke opp altfor mye produkt og det er lett å komme til i de innerste vippene.

Mascaraen holder gjennom en hel dag, drysser og smitter ikke. Den er overraskende veldig enkel å fjerne med en vanlig makeupfjerner (Jeg bruker sminkefjerner fra samme merke). Det virker som om ikke mye mascara har kommet av, og det som kommer av fester seg ikke på huden.

Prisen er ganske høy for en mascara som kun holder i 3-4 måneder, synes jeg, men det er ikke mye en kan gjøre når man er gal etter den eksakte mascaraen. På en annen side kan jeg fint leve med dette da jeg passer på å kjøpe den når den er på salg eller tilbud. Denne gangen kjøpte jeg den med 25% rabatt på Cubus.

For å sammenligne med forgjengeren, Double Extend Beauty Tubes, så er jeg mer glad i Double Extend Lash Boosting Mascara da den ikke klumper. Den gamle versjonen var noe tykk for meg. Det vil si at både primeren og mascaraen var litt i overkant mye produkt som bygde seg opp til edderkoppvipper som klumpet seg sammen. Lengdevis ligger de på samme nivå. D.E. Lash Boosting Mascara blir herved min nye favoritt; den har alt jeg trenger i en mascara.

Den som vil ha mer volum i tillegg til lange vipper må snok snu dere i døra. Mascaraen er omtalt som en forlengende mascara og den gjør det den skal. Selv skulle jeg ønske litt mer volum, men jeg er veldig imponert av lengden den gir. Så vil jeg ha mer volum skal jeg heretter påføre DiorShow Blackout som et andre lag over Lash Boosting.

Jeg gir den karakter 5 av 5.


Psst! For maks effekt anbefales det av L'Oréal å bruke Concentrated Lash Boosting Serum. Jeg kjøpte den samtidig med mascaraen for kun noen dager siden, så noen effekt kan jeg ikke se enda. Note to self: Produktanmeldelse av serumet om etter en måneds bruk. Stay tuned!

lengre og fyldigere vipper med Double-Lash

Et produkt jeg bruker og vil anbefale videre er denne lille saken her:
Denne skal forlenge, forsterke og gjøre vippene tykkere etter 1 måneds bruk. Den har en transparent, geleaktig formula som verken lukter eller svir øynene om du skulle treffe øyet. For min del ser jeg forskjell allerede etter én ukes bruk. Jeg er blitt ganske avhengig av Double-Lash.

♥ Pros:
 • Meget drøy i bruk. Flasken har en holdbarhetsdato på 9 mnd etter åpning, men du rekker aldri å bruke den opp før den dato.
 • Billig. Ca kr 100, en mye lavere pris i forhold til andre lignende produkter.
 • Ingen lukt, ingen tårer i øynene. Bra for sensitive øyne.
 • Gjør det den skal; Forlenger, forsterker og tykner.
♥ Cons:
 • Utgjør ikke så mye forskjell på vippene. De blir bare en anelse lengre og fyldig.
 • Virkningen er ikke varig. For å holde vippene like fine må du påføre den hver natt.

stor mascara test - alle jeg har prøvd gjennom årene

Jeg har super, superkorte og tynne vipper. Korte! Derfor er jeg først og fremst avhengig av forlengende mascara. Jeg har prøvd både det ene og det andre i årenes løp. Disse har jeg prøvd rangert fra best til dårligst;

L'Oreal Double Extension Beauty Tubes - Dronningen av mascara! ♥ Basen forlenger og definerer vippene, og med mine korte vipper blir dette som en false lash effect på meg. Ekstra bonus for at den kan fjernes med bare vann. Mascaraen holder også godt i regnvær. Det bør nevnes at vippene ikke blir like pigmenterte som de fleste andre mascaraer. Derfor påfører jeg bare et lag med Diorshow til slutt.

Lancôme L'Extreme - Jeg får lange vipper av denne, men absolutt ingen volum. Jeg brukte den sammen med DiorShow Black Out og
elsket den av hele mitt hjerte inntil Beauty Tubes kom på markedet.Maybelline Volume Express Turbo Boost Waterproof - Jeg kjøpte denne en regnfull høst for flere år siden. Min første elskverdige mascara. Den hadde alt, men ble allikevel byttet ut med L'Extreme og Beauty Tubes. De var rett og slett bedre enn turbomascaraen.


Dior DiorShow Iconic - Stooor børste som slett ikke gjør
en dårlig jobb. Forlenger og gir volum til vippene. Bonus for utrolig pigmentasjon. Klumper
litt. Jeg gir den 4. plass fordi den er så dyr i forhold til resultatet jeg ønsker å oppnå.


Dior DiorShow Black Out - Forgjengeren til Iconic er også kullsvart! Me like. Gir mye volum (mer enn Iconic :o), men ikke så mye ekstra lengde for min del. Den klumper også mer en Iconic.


Yves Saint Laurent Luxurios Volume Effect Faux Cils - Hvorfor jeg kjøpte en volummascara? LUXURIOUS. Se på bildet så skjønner du kanskje ;P Jeg er svak for bling bling! Den gir mye volum og lengde + god lukt, men som den
klumper! Arggh. Børsten er stor og holder for mye mascara når jeg drar den ut.
Clinique High Impact - Fikk den i en prøveversjon og brukte den til den ble tom! Det begynner å bli en stund siden nå, men jeg husker at jeg likte børsten veldig godt - god lukt i tillegg. Herlig volum og ok lengde, men litt klumpete slik at vippebørstemåtte brukes etter hver påføring. Jeg hadde ikke tid til det. Dermed var det slutt.

Max Factor False Lash Effect - Jeg likte ikke denne. Den store børsten hjalp meg ikke mye. Gir ikke mye lengde, noe volum. Er dette definasjonen på falske vipper? Jeg tror ikke det.

Maybelline Define-A-Lash - Denne definerer vippene som den
sier. Et pluss for det. God lengde, men ingen volum. Aner ikke
hvorfor jeg kjøpte denne egentlig. Jaja, my bad!


Max Factor Masterpiece - Jeg måtte bare ha denne siden
jeg hadde hørt så mye bra om den, men der tok jeg feil. Ikke
noe spesielt ved denne. Ok resultat, men ikke verdt prisen.
Ja, selv for en hundrelapp!


Og sisteplassen går til disse to; Jeg klarte ikke å bestemme
meg for hvilken som er dårligst;
Maybelline Great Lash - I simply just do not get the hype. Jeg husker at den var solgt i bøtter og spann og ville prøve selv. Den gjorde ingenting for vippene mine. De fikk mer farge. The end.
L'Oreal Clean Definition Telescopic - Jeg brukte den en gang og aldri mer. Ikke noe spesielt med denne.

Håper denne lille testen hjalp noen der ute, spesielt de med korte vipper ;P
Btw, Beauty Tubes koster ca kr 175 i butikken. For hverdagslige vipper synes
jeg ikke prisen er verdt det. Dyrt. Da ville jeg heller ha kjøpt Dior Iconic eller
L'Extreme som jeg får for kr 160 stykket. De er verdt alle pengene. Dette var
bare min mening - selv om jeg aldri har gjort det. For jeg kjøper alltid
Beauty Tubes når den er på tilbud til kr 119 - 125. Nice!

88 øyenskygge paletter

Her har dere min ærlige mening om:

♥ 88 Shimmer Eyeshadow Palette
♥ 88 Matte Eyeshadow Palette

matte

Palettene kjøpte jeg på eBay for noen måneder tilbake. Øyenskyggene ligger i en solid, svart plastikk "eske", så de er ganske robuste. Hver øyenskygge er ca. 1,5 cm i diameter - nokså små, men hvor mye har jeg egentlig bruk for? Fargene er arrangert i et behagelig skala fra lyst til mørkt. Som dere ser på bildene så er begge palettene svært pigmenterte. De gir mye farge uten å måtte gni og gnikke så mye på skyggen. På bildene har jeg forresten ikke brukt noen primer eller krem på huden. Så der ser dere regnbuens farger! Skyggene er myke i konsistensen og gir derfor god payoff. Gir en silkemyk følelse på huden. De blander også veldig godt med hverandre. Her kan det ekperimenteres med smokey eyes i alle farger! På øyenlokket sitter fargen der den skal så lenge du har en base eller primer før du sminker deg. Alle jenter er vel kjente med at øyelokkene kan være litt oljete på slutten av dagen? Vel, jeg har den geniale huden som ikke ødelegge øyensminken da. Så jeg har gått med øyenskyggen i overkant av 10 timer uten at de har "smeltet" sammen. Fargen har derimot visnet etter en lang dag, og det er da en god primer er bra å ha for hånden.

♥ Matte Palette
swatches

Jeg er superfornøyd med denne paletten. Flertallet av skyggene er matte, men det er også innslag av shimmer innimellom. Allikevel ikke like mye shimmer som i den andre paletten. Dette er perfekt for hverdagssminke. Spesielt godt liker jeg de lyseste nøytral-/highlightfargene til å bruke under brynene, og de brune (2 første rader fra høyre) er to die for! Looove!

♥ Shimmer Palette


Wow! Fargene gir en utrolig glød til øynene takket være de små shimmerpartiklene. Utrolig fint. Jeg liker å sette 
min naturlige øyensminke med et siste lag av disse skyggene på de dagene da jeg vil at øynene skal synes. Det jeg liker med disse shimmer skyggene er at de ikke drysser i det hele tatt når man påfører dem. Elsker det. Allkevel ville jeg neppe klart å bruke denne paletten hver dag pga for mye shimmer. Jeg ville ikke kjøpt den om jeg så hvordan skyggene var på forhånd. Min mening er at man kan klare seg fint uten shimmer paletten.

♥ Konklusjon

Palettene passer både for nybegynneren, den lekne og den erfarne. Spesielt er dette et must for den som liker farger, men er du redd for å bruke farger og vil prøve deg frem, er disse gode å ha med tanke på pris, kvalitet og utvalg. Palettene er et must for meg, spesielt de matte, nøytrale fargene som jeg liker å bruke til hverdags. Og helt siden Chanel brynvoksen min ble stjålet (ja, seriøst) har jeg brukt en brun øyenskygge samt bryngele til å forme brynene og det funker utmerket! Palettene er så allsidige.

Håper dette hjalp noen ville sjeler der ute!

jeg tester tannbleking og Magic Lash

Finanskrisen krever at jeg må kutte ned på pengeforbruket mitt. Fra å bruke goSmile til kr 1500 i året, må jeg nå gå billigere til verks. Nå har jeg fått en tannblekingspenn gratis for en prøveperiode på 1 måned. Jeg har testet Idol White i et par dager og kan si at så langt har det gått bra. Jeg er ganske fornøyd med hvordan tannkjøttet ikke blir irritert av gelen. Så gjenstår det å se på effekten av blekingen, om det virkelig gjør tennene hvitere.

Så skal jeg i samme slengen teste et produkt for å få lengre og fyldigere vipper, og så langt er jeg fornøyd.Før/etter-bilder og produktanmeldelse kommer senere. Jeg er superspent på resultatene. Håper dere også er det! Disse er to meget elskede produkter, så følg med!
hits