desember 2009

nyttårsforsetter og sånt

Jeg er nok ikke alene når jeg sier at alle vi har kommet med nyttårsforsetter. Enten nye eller gamle som vi ikke oppnådde i året som har gått. Her er mine som alltid vender tilbake:

 • bli flinkere på skolen
 • være mer hjelpsom
 • smile mer (!)
 • stresse mindre, take my word for it. Det setter seg på magen, jenter!
 • jobbe mindre
 • trene mer =
 • gå ned i vekt
 • spise sunnere

Tror du jeg har nådd noen av forsettene? Tvilsomt...

Jeg leste nettopp en artikkel på Aftenposten om at 78% av 700 spurte mislykkes med løftene sine. Jeg kan selv skrive under på det.

I år begynte forsettene mine allerede 1. juledag. Jeg har lagt om kostholdet og kuttet ut mesteparten av karbohydratene og spanderer heller på noen ekstra kalorier, og det funker fett. Vektpilen har gått ned 2 hakk og jeg er to kilo lettere.

Mitt andre forsett er å jobbe mer. Ja, jeg har ombestemt meg. Jeg har friår - derav mer jobb - mer blogging. Jeg skal blogge en del som en del av et samarbeid med en annen nettside. 

Det aller viktigste: Jeg skal ta det rolig fremover. Få det meste ut av livet uansett hvor det fører meg. Helsen skal foran alt annet, no matter what. Jeg har satt den på spill så mange ganger. Forhåpentligvis skjer det ikke igjen. 


I'm gonna take care of myself =)


Sist, men ikke minst: 2010 er året jeg er selvstendig næringsdrivende. Ikke ved å blogge såklart! Det får forbli en hemmelighet enn så lenge. Lykkes jeg skal jeg ikke nøle med å dele det med omverden. Så får vi håpe på at jeg etterhvert vil få noen kroner på bok. 2010 skal bli the year of opportunities!


Har dere nyttårsforsetter for 2010? Totusenti som NRK så pent sier det.

Victoria Beckham-kjole look-alike på h&m

Ikke si at denne ikke er inspirert av de bestselgende kjolene til VB?
H&M sin er vel en lettere sommervariant, men ideen bak volangkanten over skjørtet kommer nok fra Beckham. VB sine kjoler er unektelig kule!

Eller hva sier du?

blogginntekter er alltid godt å ha

Hoppsann!

Nå har jammen jeg også fått plassert noen annonser på bloggen. Selv om den en NY og har nesten ingen besøkende så akter jeg å forandre på situasjonen. Nå er det ikke meningen å blogge for penger, for det tror jeg aldri ville funke om det er penger som er drivkraften her. Men hei, ekstra penger vil jeg ikke gå glipp av!

Har du annonser på din blogg, og får du en solid inntekt av dem?

verdens fineste sanger <3få perfekte vipper med disse tipsene!


Bygg på med flere lag

 • Bruk gjerne mascaraer med ulike formula. Velg f.eks. en som gir lengde og en annen som gir volum til vippene. Slik får du maks effekt.

 • Vannfast mascara har vangligvis dårligere virkning for de perfekte vippene. Påfør den derfor over din vanlige mascara, og du har like fine, vannfaste vipper som holder når det regner eller snør.


Visittkortettrikset

 • Plasser et lite kort mellom øyenvippene og huden når du påfører mascara. Du vil oppleve at det er enklere å nå til alle vippene både oppe og nede uten å få svarte flekker på huden.


Få det meste ut av den gamle mascaraen

 • Sett tuben under rennende varmt vann når du merker at den begynner å bli tørr. Varmen vil gjøre formulaen tynnere og lettere å jobbe med-

 • Den gamle mascarakosten kan vaskes og er perfekt til å fjerne klumper på vippene. Eller hva med å bruke din favorittkost til favorittmascaraen din?


Varm opp vippene

 • Å bruke en vippetang før du legger på mascara er alltid smart. Dette gir fine, definerte og bøyde vipper, men hva med å ta det til neste steg? Varm opp vippetangen med en hårføner i noen sekunder og forsiktig krøll vippene. Dette er et alternativ til elektriske vippetenger som finnes på markedet. Husk bare at vippene kan bli skadet av varmen.


Base til vippene

 • Pudre vippene med ditt vanlige ansiktspudder før du påfører mascara og du vil merke at vippene blir fyldigere. 

 • Noen mascaratuber har en medfølget primer som gir fyldigere og lengre vipper. Min favoritt er L'Oreal sin Double Extend Lash Extension.

 • Har du penger på bok kan du prøve Magic Lash Eyelash Enhancer. Visst tar det lang tid å mestre teknikken, men resultatet er ikke til å klage på.

for ikke å nevne tørre lepper!

Jeg har kommet med tips for vinterhud. Da er det også på tide med et lite tips for myke lepper.

Få myke, kyssbare lepper ved å påføre et tykt lag med leppomade (spiller vel ingen rolle hvilken du velger) og med den samme fingeren dypper du den i sukker. Skrubb. Skyll.

Tada!

Myke lepper!Man trenger ikke bruke en formue på slike produkter som gir noe av samme resultat. Det er bare tull. Det eneste du får ut av det er luksusfølelsen enhver jente har etter å ha handlet noe for seg selv. Leppeskrubben er en av de tingene jeg sparer bankkortet for.

Enig?

plei vinterhuden

Nå har snøen kommet for fullt og temperaturen daler i samme retning. Inne koser vi oss med kakao og varme fra peisen og vegrer oss for å gå ut og måke snø eller hva det måtte være.
Den vinterbleke huden vår blir tørr, irritert og ikke minst rød. Dette kan jeg skrive under på. Da er det ved godt mot at det finnes løsninger;

Rødmende hud får vi når blodårer nær hudoverflaten utvider seg;

 • Bruk produkter som har et grønnskjær i seg. Det kan være en fuktighetskrem, concealer eller pudder. Grønt er komplimentærfargen til rød og egner seg utmerket til å balansere fargene. Ikke overdriv ved påføring; a little goes a long way.

 • Huden kan også være irritert. Prøv derfor å bruke milde produkter på huden. Velg pleie for sensitiv/ømfintlig hud.

Tørr hud opplever de fleste i kalde Norden. Den vanligste årsaken er den belastningen huden får når vi går fra behagelig romtemperatur i hjemmet til skjelvende kulde i snøværet.

 • Forandre hudpleieregimet ditt. Bytt til produkter som er beregnet for kaldt vær - velg en GOD fuktighetskrem, gå til innkjøp av en fuktighetsspray som kan brukes når du føler huden er stram og tørr, pøs på med fuktighet om natten og drikk vann! Dersom huden blir fort tørr etter at du har påført krem og du må legge på et nytt lag så passer den nok ikke for deg. En god fuktighetskrem skal kunne påføres kun én gang om morgenen. Du risikerer fort uren hud om du er den som bruker mye kremen flere ganger om dagen.

 • Om dette så ikke hjelper kan du prøve kuldekrem. Påfør den på huden rundt en halvtime før du skal ut slik at huden får tid til å virke. Jeg ville bruke denne som siste vei ut da kuldekrem er fetende. Å pøse på med dette kan klogge porene og danne uren hud. Bruk den kun når du skal være ute lenge. Den naturlige kremen Egyptian Magic er blitt lovpriset og elsket av mange. Kanskje dette er et alternativ? Ellers anbefales fuktighetsspray på det sterkeste.

Fet -/uren hud har jeg også opplevd midt på kalde vinteren. Det har seg slik at hudoverflaten varmes opp nokså raskt når vi kommer inn fra kulden, og med tettpakket kuldebeskyttelse i ansiktet har det lett for å "kollidere". For mye på huden tetter huden og vi kjenner ofte at den blir nokså fet.

 • Hva med å prøve noe som kalles blotting paper? Et tynt lite papir med super sugeevne tar opp den overflødige oljen på huden og ansiktet blir nok en gang matt med sminken intakt.

Vinterblek hud kan forebygges med blant annet;

 • Selvbruning
 • En flatterende blushfarge
 • Solpudder. Her må du igjen ikke overdrive med fargen da det er spesielt lett å se falsk brunfarge om vinteren. Påfør litt på kinnene, på pannen, neseteppen og haken.
 • Gi glød til ansiktet fremfor brunfarge som er forbeholdt sommeren. Lette puddere med skimmer gjør ofte jobben.
 • Øyenskygge er kanskje ikke så dumt når det er vinter og vi føler oss i ett med snøen. Litt farge gir oss liv og bevegelse i ansiktet. Det funker overraskende bra.

Har du andre tips for oss med problematisk vinterhud? 

wantedJust Perfect; ankelboots fra Ellos

Synd de ikke har str 36 på lager..
hits