mars 2010

video: FRANSK MANIKYR

Endelig kommer det noe som er relevant til bloggen! Siden både digitalkamera og webcam har dårlig kvalitet valgte jeg å ta bilder i stedet. Så videoen er en slags slideshow med effekter, haha. Her er i hvertfall manikyren jeg gjorde i går kveld. Det var første gangen jeg brukte manikyr-guider, og det gikk slett ikke galt. Hvis du synes de er vanskelige å håndtere så er ikke du den eneste. Jeg hatet de før og i flere år synes jeg at de var så ubrukelige, men trening gjør mester!

Enjoy!

gullkorn

Dette kom jeg over i kveld; Gullkorn fra karakteristiske Gordon Ramsay om personen som oppfant friterte sandwich med sjokoladepålegg, HAHA!:

siden sist

Heisann! Her var det lenge siden jeg har vært! Mye av den siste tiden har vært brukt til noe så fornuftig som jobb-hunting. Men..nå skal jeg fikse ny manikyr og skal med det samme ta bilder og prøve å lage en brukbar how-to-video av det. Så den vil komme i løpet av kvelden. Klikk deg tilbake hit om et par timer for å se videoen.

Bilde av negler fra dette innlegget.

OSCAR 2010 DRESSES

Mange kjendiskvinner - mange kjoler. Her er mine favoritter.


Anna Kendrick i Elie Saab.


Jennifer Lopez i Giorgio Armani Prive Spring Collection

Ryktene har seg at hun reserverte hele kolleksjonen for å unngå at noen andre skulle komme i samme antrekk. Så kom Amanda Seyfried i en kjole også fra Armani Prive...


Amanda Seyfried i Armani Prive


Demi Moore i Atelier Versace. Dama ser utrolig bra ut for alderen sin, men så har også plastiske operasjoner gjort sin del av jobben...


Queen Latifah i Badgley Mischka


Sarah Jessica Parker i Chanel. Jeg synes hun så elegant ut i kjolen selv om den er helt formløs. Ligner i det minste ikke på en søppelsekk. Haha.


Diane Kruger i Chanel. Fin, fin, fin! Konseptet med kjolen er veldig bra i form av farge, snitt og tekstur. Men det fjongeriet ved hoften gjør at den ikke ser bra ut i enkelte vinkler. Hva sier du?


Elizabeth Banks i Versace


Gabourey Sidibe i Marchesa. Noen bør tenke på helsen sin... Lukk øynene og forestill deg en av de spinkle Hollywood-kvinnene i denne kjolen. Er ikke den vakker? Åååh, Marchesa lager alltid så fine kjoler.


Miley Cyrus i Jenny Packham. Undertøysmote-på-rød-løper-alert!


Kristen Stewart i Monique Lhuillier. For en gangs skyld ser hun ut som ei kvinne. Utrolig fin kjole. Se bare på fargen; dyp, dyp blå farge fremfor helt svart. I like!


Sandra Bullock i Marchesa. Vakkert!


Cameron Diaz i Oscar de la Renta


Sigourney Weaver i Lanvin. Så enkelt og elegant. Legg merke til slepet bak på kjolen og brosjen på skulderen.


Zoe Saldana i Givenchy. Denne fikk jo toppkarakter på minMote.no. Seriøst? Ville vedkommende selv gått med denne kjolen? Jeg liker definitivt fargene, jeg liker den øverste delen, men vender jeg blikket nedover ser det ut som om kjolen er blitt angrepet av pomponger.

Så hva synes du om kjolen hennes?

Her er mine to favoritter:
Fordi den er fantastisk nydelig og jeg elsker fargen.

Drømmekjolen? Uansett er den tidløs og passer til hvem som helst. Selv ville jeg ha spart på stoffet til "armene".

Hvilken kjendiskjole er din favoritt?

06.mars.2010

This baby's got the moves!

Jeg sitter på rommet mitt og hva hører jeg utenfor vinduet? Jo, fyrverkeri. Den 6. mars, 3 måneder etter nyttår. Hvem er det som gjør det, tro?

HELG!

Jeg er helt utslitt av alle små tanker som har flakset i hodet de siste dagene så nå var det på tide med deilig helg.

Se hva jeg fant på YouTube. Amazing.

God helg!

to buy or not to buy

Malo Dress SEK 259, Jeane Blush - NELLY.COMJeg synes denne kjolen fra Nelly er helt fantastisk fin, jeg. Kr 259 Lurer på om jeg skal kjøpe den selv om jeg strengt tatt ikke har råd.

Hva synes du? Kjøpe eller ikke kjøpe?

GRATIS Idol-white tannbleking

Idol-white er formet som en penn med en myk børste for enkel og skånsom applikasjon på tennene. Selve produktet er i gel-form og fordeler seg jevnt. Påføres én gang om dagen.

Det tar omtrent 1 minutt å gjøre seg ferdig med prosessen: Smil, påfør og vent i 20 sekunder til gelen har satt seg på tennene.

Idol-white skader ikke tannemaljen da det inneholder lite blekingsmiddel. Så dette er for de som er mer sensitive eller de som vil ha litt hvitere tenner. Jeg har kun brukt den i en måned, men merker allerede forskjell, og hvitere tenner får jeg for hver dag. Gelen har smaker søtt så det er ikke til å klage på..


Jeg gir Idol-white full pott:

Alt i alt er Idol-white absolutt verdt å prøve. Jeg fikk min som gratis prøve (ble ikke sponset eller betalt), men har allerede bestilt refill. Prøv det dere også. Bestill KUN gratis prøve og huk av andre tilbud. Man betaler frakt på rundt kr 60. Etter at du har fått pakken vil du få tilbud om påfyll for noen hundrelapper.

Du skal visstnok få 30% avslag på frakten - så totalprisen blir så lite som kr 40.

bruker du gammel sminke?

Sminke har som alle organiske produkter enn viss levetid. Ved påføring med applikator, kost eller fingrene etterlater vi masse bakterier i sminkeproduktet. Ved romtemperatur vil de etter en stund bli enda flere bakterier. Altså kan gammel sminke gi infeksjoner og utslett ----> KVISER! Så for himmelens skyld må dere ikke oppbevare sminker og kremer på badet! Bruk applikatorer når dere skal bruke noe i en krukke. Vask sminkekoster jevnlig, gjerne 1 gang i uken. Aldri del sminken med dine venninner. Det er kun for hygienens skyld. Og kast produktene etter anvisning på produktet.

Stemplingen oppgir holdbarheten til produktet etter åpning. Her er det 36 måneder.


Foto: Kari Romøren

Butikkgiganten Debenhams har foretatt en undersøkelse der kvinner har ramset opp hvor lenge de har beholdt sminken sin. Midtre kolonne er anbefalt holdbarhet.


Jeg er faktisk ganske flink med å skifte ut sminkeproduktene mine. Concealeren skiftes hver 3. måned mens øyenskyggene har vært hos meg helt fra starten av. Sminke er så dyrebart, og ikke akkurat budsjettvennlig.


Kvier du deg for å kaste utgått sminke?


all work and no play makes me happy?

Avatar var mindblowing! Herlighet, fargene, effektene, scenene, skuespillet, storyline - alt var absolutt perfekt. Hele filmen på 2h 42min gikk så utrolig fort. Dumt at jeg ikke fikk sett den i 3D.

Dagen startet kl. 11, deretter shampo-hamstring på butikken og nå skal jeg jobbe. Har gledet meg siden jeg la meg for å sove kl 6 (!) idag. Internett, dere. Det er løsningen på ALT, og Mac er det beste arbeidsverktøyet. Jeg oppdaget nylig at man kan farge datamaskiner, mobiler og annet IT-stas på ColorWare. Jeg vil ha en rosa Mac, om jeg bare kunne trylle fram 12 500 kroner.

Her er min lekre kreasjon:


Nå skal det jobbes!

Klikk deg inn på JenteBlogger og bli en av de første til å få innlegget sitt på forsiden! Registrer innlegget ditt HER.

Avatar og prime-time

Creds til lille meg som har jobbet non-stop siden helgen. Jeg er utrolig tilfreds med min situasjon akkurat nå! Min såkalte mojo har aldri vært sterkere og hodet mitt er proppa full av ideer klare til å klekkes - veldig snart. Får jeg flere påfunn er jeg redd for at det skal sprenge min hjernekapasitet. Seriøst.

Jeg virker som en selvsentrert person hvordan jeg har blogget i det siste, men døh, hva skal man ellers med en personlig blogg? Så nå skal jeg skrive enda mer om mitt foreløpig, nokså perfekte liv. Jeg skal endelig slappe av, kople av hjernepluggen, sette på Avatar og se den for første gang. (Noen ulovligheter er bare for godt til å fordømme.) Så skal det bli fett på fett med Sweet & Sour chips og en form for hjemmelaget iskremkaffe. Sikler allerede. Om mine blodsprengte øyne tillater det skal jeg ha min egen prime-time med Grey's, Private Practice, SVU, Criminial Minds og Simpsons mens jeg gomler i meg alt øyet kan se i sitt radius. Her går det i 100 km timen.

Perfekt avslutning på en perfekt dag!

God natt, folkens!

Klikk deg inn på JenteBlogger og bli en av de første til å få innlegget sitt på forsiden! Registrer innlegget ditt HER.

"Gud, jeg elsker bloggen din!"

..."Har lest den en stund nå."Åh. Gå og legg deg, din lille løgnhals!

F**n som jeg avskyr folk som klikker seg inn på andres blogger og markedsfører seg selv. Hun med det flotte sitatet over er det verste tilfellet jeg har kommet over. Jeg har sett samme kommentar fra henne på blogger fra Shoutlisten i hele kveld. Ærlig talt. Hvem her er det som ikke kommenterer i håp om å få flere lesere? Jeg gjør også det, men jeg skriver i det minste noe relevant og holder meg til det. Jeg hverken ber folk om å ta en titt på ditt datt på min egen blogg eller kommer med falske utsagn som få av oss gjør. DU SKAL KOMMENTERE DET AKTUELLE INNLEGGET. DERFOR DET OGSÅ HETER KOMMENTAR, IDIOT!

Skriver du noe interessant så vil leserne komme. Å påstå at du er en fast leser eller ber ene og alene be folk om å lese bloggen din er nytt lavmål.

Slutt med det, dere tapere som gjør det!

snoker du også i skattelistene?

Det gjør jeg. Synes det er spennende, faktisk. Hvem hadde hvor mye i lønn, formue og skatt er pirrende for en nysgjerrigper som meg. Mitt siste søk var av en fyr jeg møtte på fest for 2 år siden. Just because he's hot! Min liste ser slik ut; Så mye får dere vite om meg med mindre jeg er blitt millionær og vil skryte av min rike tilstand til omverden:
Jeg har alltid hatt lite i banken, men shhiii....! Var jeg så fattig, altså? Kommentar til skattebeløpet: Jeg ble ribbet for nesten 30 000 kroner - så listene stemmer absolutt ikke. Damn you, voksenliv og tabelltrekk.  Kom tilbake om 2 år og listen min vil være preget av nullbeløp. Da lever jeg sikkert på trygd. HohoER DU EN SNOKER?

hvilken leilighet skal jeg velge?

Det føles som om livet mitt går så det suser om dagen. Aller siste gladnyhet er at jeg skal flytte. Etter 20 år i hjemmet er det på tide med forandringer, synes jeg. Det kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt. Problemet er at jeg er lutfattig, så det blir hvertfall leie. Når jeg først skal leie leilighet, har jeg heller ikke råd til middelmådig engang. Note to self: Sånt skjer når man velger å stå på egne ben!

Men jeg er en luksusperson uten like. Tåler rett og slett ikke stygge steder. Det skremmer vettet av meg. Helt sant. Derfor er jeg nødt til å dele leilighet med 1 person.

Jeg har funnet to nydelige steder med bra beliggenhet i sentrum. Leilighet nr.1 er på 75 kvm, fullt møblert med alle utgifter inkludert. Koster kr 5000 per måned. Da leier jeg av den jeg skal bo med. Altså har jeg ingen ansvar for leiligheten, kun leie. Leilighet nr.2 er bittelitt større. På 95 kvm. Meget bra beliggenhet, ligger i øyet av sentrum. Har heis (weee!), fullt møblert, men utgifter kommer i tillegg. Pris kr 10.200 per måned. Deler jeg med en annen person blir leien kr 5100 + ca kr 1000 i utgifter. DILEMMA: Velger jeg nr. 1 er jeg kun en som leier et rom, men billig. Velger jeg nr. 2 blir det ca kr 1000 dyrere i mnd samtidig som at jeg er totalt avhengig av en romkamerat. Uten vedkommende er sjansen stor for å bli kastet på dør. Men jeg vil bli "eieren" og stedet er helt vakkert. Oh my gawd. For alt jeg vet kan det være drømmeleiligheten. Jeg kunne blitt en lykkelig jente her. Ta en titt på bildene:


Ekstrem takhøyde på over 3 meter. Halleluja!


Vakre møbler inkludert. Legg merke til den sexy skinnsofaen i bakgrunnen. LOVE.Du som leser dette MÅ hjelpe meg å velge. Alt tas imot med stor takknemlighet.
Tips:
Klikk deg inn på JenteBlogger og bli en av de første til å få innlegget sitt på forsiden! Registrer innlegget ditt HER.
Trenger du instrukser? LES DETTE.
JenteBlogger er splitter ny og lite kjent så sjansene er store for at nettopp din blogg blir linket til.

ny liste: FÅ INNLEGGET DITT PÅ FORSIDEN

Ny liste er nå lagt ut på JenteBlogger.

Klikk deg inn på JenteBlogger og bli en av de første til å få innlegget sitt på forsiden! Registrer innlegget ditt HER.


Trenger du instrukser? LES DETTE.

JenteBlogger er splitter ny og lite kjent så sjansene er store for at nettopp din blogg blir linket til. Sidene oppdateres med dagens innlegg kl. 20.

Ja, absolutt alle typer innlegg godtas. Skriv om religion, skole, mote, jobb, kjæresten din, hva som helst.

Legg til innlegget ditt før listen stenges kl. 18.

1 time igjen: FÅ INNLEGGET DITT PÅ FORSIDEN HERListen stenges om 50 minutter..

Klikk deg inn på JenteBlogger og bli en av de første til å få innlegget sitt på forsiden! Registrer innlegget ditt HER.

Trenger du instrukser? LES DETTE.

JenteBlogger er splitter ny og lite kjent så sjansene er store for at nettopp din blogg blir linket til. Den aller første publiseringen skjer i kveld kl. 20.

Ja, absolutt alle typer innlegg godtas. Skriv om religion, skole, mote, jobb, kjæresten din, hva som helst.

Legg til innlegget ditt før listen stenges kl. 18.

jeg elsker jobben min!

Nå har jeg jobbet fra morgen til sent på natt 3 dager på rad og er overraskende nok full av energi. Fordi jeg elsker det jeg driver med! Å ha muligheten til å bestemme sin egen fremtid og sine arbeidstider er en underdreven privilege, synes jeg. Det er så helt fantastisk deilig å jobbe med det man er god i og trives mest med. Selv om jeg foreløpig tjener null kroner er jeg likefullt så glad. 

Enda bedre blir det når jeg snart skal flytte ut. Etter 20 år med familien er det på tide med litt selvstendighet. Herlig!


En sånn sak vil jeg ha på bordet mitt.


Er det noen som også elsker jobben sin?

FÅ INNLEGGET DITT PÅ FORSIDENListen stenges om 2 timer og 10 min...

Klikk deg inn på JenteBlogger og bli en av de første til å få innlegget sitt på forsiden! Registrer innlegget ditt HER.

Trenger du instrukser? LES DETTE.

JenteBlogger er splitter ny og lite kjent så sjansene er store for at nettopp din blogg blir linket til. Den aller første publiseringen skjer i kveld kl. 20.

Ja, absolutt alle typer innlegg godtas. Skriv om religion, skole, mote, jobb, kjæresten din, hva som helst.

Legg til innlegget ditt før listen stenges kl. 18.

LANSERING: NY SIDE FOR JENTEBLOGGERE
Klikk deg inn på JenteBlogger og bli en av de første til å få innlegget sitt på forsiden! Registrer innlegget ditt HER.

Trenger du instrukser? LES DETTE.

JenteBlogger er splitter ny og lite kjent så sjansene er store for at nettopp din blogg blir linket til. Den aller første publiseringen skjer i kveld kl. 20.

Ikke nøl. Legg til innlegget ditt før listen stenges kl. 18.

Lykke til!

Psst...del med dine venner på Facebook ved å trykke på linken under.

februarfavoritter


Moroccan Argan Oil Treatment
passer for både hud og hår. Jeg elsker å bruke den på mine slitte hårtupper og for å behandle "frizzy" hår. Den beste behandlingen for håret jeg har vært borti.e.l.f. Warm Bronzer
bruker jeg som blush og solpudder. Fargen øverst til høyre er en nydelig varm, korallfarget sommerfarge som brukes som blush. En blanding av alle fargene gir den fineste solgløden jeg har sett.Idol-white bestilte jeg som gratis prøve, og jammen er tennene mine blitt hvitere! En produktanmeldelse kommer senere. Jeg sanser at den får en 4 av 5..Jeg bruker kun Tigi Bed Head Superstar Blowdry Lotion for å håndtere det tynne håret mitt. Gir volum uten like, og det beste er at håret ikke føles tungt eller fett.L'Occitane Immortelle Very Precious Brightening Concentrate er et multiprodukt. Jeg bruker den under fuktighetskremen annenhver natt. Den etterlater utrolig myk babyhud og herlig glød. Dessuten synes jeg den demper urenhetene på ansiktet. Love!e.l.f Contour Brush er en fastere og mindre variant av Blending Brush som de har fra det gamle utvalget. Børsten brukes hver dag til å fremheve globallinjen og "the outer V", altså V-formen helt ytterst på øyet.Tetre-oljen er utrolig drøy i bruk og har en fantastisk antibakteriell effekt på urenheter. Jeg påfører den med q-tips på kviser og de forsvinner innen et par dager. Et must-have for meg som er plaget av kviser og andre horrible ting. Hehe.
hits