februar 2010

helg

Shades Off - X & Hell

God kveld, bloggen!

Deilig at det er helg snart for da skal jeg jobbe, tro det eller ei! Jeg har vært supertreg hele uken og aldri kommet ordentlig i gang med noe, så i helgen blir det masse jobbing og sene netter. Can't wait.

I morgen skal jeg opp ved grytidlig, handle og lage prøvemiddag til familieselskap på lørdag. Det blir Kylling Cordon Bleu med gulrot- og ingefærris og ovnsstekte asparges som tilbehør. Blir det en all time fail skal jeg lage Coq au Vin i stedet. Gourmet! Promille i mat er digg! Nå må jeg slutte å blogge om mat; Til uken skal jeg blogge seriøst igjen. 

Dette blir første gang jeg lager Kylling Cordon Bleu, har noen spist det før??

Hvordan blir helgen din?

fast cash

I dag har jeg endelig skjønt hvordan valutahandel fungerer! Hadde jeg lært meg dette akkurat da dollarkursen var på bunn kunne jeg tjent gode penger. Arrgh. Anyways, nå har jeg kjøpt valuta for kr 110 000 (omg!) og er i ferd med å tape kr 300. Hmm, ganske fascinerende, også er det så rart at kursen alltid synker enda mer etter at jeg har gjort ferdig en handel. Det er akkurat som salg i butikken, bare at det er pengene som er på tilbud.


 Moro for alle penga!

online makeoverSjekk ut denne siden: Du kan laste opp ditt eget bilde og begynne å photoshoppe deg selv. Veldig enkelt og om du ikke overdriver vil resultatet faktisk se ekte ut. Legg på øyenskygge, løsvipper, blek tennene, legg på blush og foundation mm. Genial nettside!

NOTD - nye negler

De to mest fornuftige tingene jeg gjorde idag. Utrolig.


Hvitt med shimmer og Konad.Pai med mascarpone- og konjakkrem toppet med jordbær og skogsbær. Pure perfection.


Kan noen av dere toppe "oppgavene" mine i dag?

sleeping with Mac

Først vil jeg bøye meg i støvet for alle bloggere som oppdaterer daglig samtidig som de har jobb/skole - et liv å ivareta. Det er ganske mye arbeid og altfor lite tid til å balansere det hele.

Bloggdesignet er nesten i orden, men bloggposter er en mangelvare her. Nå må jeg konsentrere meg om å skaffe penger. Selvstendig næringsdriving er blodig alvor og jeg er bestemt på å få en anstendig lønn etterhvert. Det er så mye å sette seg inn i..for meg er det snakk om data, markedsføring, html, css, kommunikasjon og nettverksbygging. Alt dette skal jeg, amatøren, håndtere. Wish me luck! Tross alt det jeg må lære i løpet av kort tid er jeg ikke bekymret for noe som helst annet enn å slippe alt jeg har og begynne å virkelig jobbe-jobbe.

Hvordan får dere motivasjon til å sjonglere mellom jobb, skole, blogg og privat? Man kan også bytte ut "motivasjon" med "disiplin". Jeg mangler disiplin, og trenger det sårt. Har du noen råd å bidra med?

Som du ser er overskriften noe originalt. Det har seg slik at jeg faktisk sov med Macen ved siden av meg, på senga. Enden av skrivebordet mitt ligger inntil senga og det er der Macen har sin faste plass. En kveld hadde jeg jobbet til langt på natt og sovnet, når jeg åpnet øynene hadde dataen tatt turen fra bordet og ned på puten min. Ganske rart, hehe.

Men saken er at jeg har en tendens til å jobbe meg halvdød en periode for å deretter bli ekstremt lat og i "late-som-jeg-er-sliten" modus.

Jeg trenger tips! Takktakktakk

feeluniqueTrykk på bildet for å handle med 10% rabatt på all sminke. Husk at de har gratis frakt, så det er ingen grunn til å utsette det.

Enjoy!

nytt design

I natt har jeg strevet med å få til nytt design på bloggen siden den gamle var så rotete. Jeg liker at det er rene linjer og matchende farger. Jeg mangler enda en ny meny, også hadde jeg tenkt å legge til min egen "signatur" på den hvite bakgrunnen. I dag installerte jeg Gimp og det virker som om en ny verden har åpnet seg for meg! Det er så mange alternativer, så mye å lære. Videre har jeg lastet ned Photoshop CS4 fra Piratebay (ja, ulovlig, pirat, whatever..det er gratis så hvorfor ikke)  og skal installere den snart... Altså kommer jeg til å ha 2 programmer til bilderedigering, men hvilken skal jeg bruke?


GIMP?

PHOTOSHOP CS4?


Hva sier dere, Gimp eller Photoshop?

Valentine's day massacre

Er det noen som på lik linje med meg ser på Desperate Housewives, Grey's Anatomy, Private Practise, Law and Order SVU, House, Criminal Minds mm. på nettet?? Norge er så ekstremt treg til å vise nye episoder at jeg heller ser på nett uten tekst. 

Home and Away som vises på TV2 er mer eller mindre 2 år bak Australia. Herremin. Jeg har i løpet av to uker sett gjennom 3 nye familier som har flyttet til Summer Bay, drap/mord, handicap, graviditet, brystkreft, uhelbredelig kreft, død, begravelse, mange break-up og make-up drama, utroskap, flere bryllup, homofili, fødsel, rusmisbruk, husras, bombe, våpenuhell, abort, utallige drapsforsøk, kidnapping, blackmail, og selvfølgelig mørke, livslange hemmeligheter som avsløres - you name it! Og enda har jeg litt mer å se før jeg er på samme nivå med the aussies. 

Uansett, i kveld skal jeg se på nyeste Grey's som passende nok heter Valentine's day massacre. Nice!

Er det noen av dere som også er utålmodige som meg og tyvtitter på nett??

Psst! Trykk på den rosa knappen rett under her: *blunk*

fibermascara Magic Lash Mascara EnhancerDa har jeg fått anledning til å bruke Magic Lash for en stund. Det er et absolutt imponerende og spennende produkt for lengre og volumøse vipper. Les anmeldelsen etter bildene...


Mine nakne vipper2 lag Magic Lash


uten Magic Lash (L'Oréal Double Extend Lash Boosting M.)

Pris:
$15, ca. kr 90

Hvor:
Kjøpes på Overallbeauty.com

Hva:
Magic Lash er en fibermascara som skal gi midlertidig lengre og/eller fyldigere vipper.

Hvordan:
Hvite, små fibrer som setter seg på mascaralaget som er påført vippene. For lengre vipper skal den påføres kun vippekantene og for mer volum skal børsten dras gjennom vippene som en mascara. Brukes mellom mascarapåføring.

Min mening:
Magic Lash er et absolutt bra produkt som gjør jobben. Jeg får både lengre og fyldigere vipper ved å bruke den, men det tok litt øving å mestre teknikken da produktet kan være "messy" spesielt for en nybegynner. Fibrene sitter ganske godt på børsten og jeg får masse produkt selv om det er lite som kreves. Dermed må jeg vippe børsten for å få av overflødig produkt, noe som er helt bortkastet. Det er så utrolig mye som kommer av. Fibrene er veldig lette og de kan ofte fly av sted dersom det er aktivitet rundt deg - de kan sette seg på vasken, huden, klærne, håret. Firber på huden er ikke et pent syn. Kort sagt er dette et veldig krevende produkt som krever en stødig og tålmodig eier. Det tar faktisk en del tid å påføre mascara når man skal legge flere lag med både mascara og Magic Lash.

Når alt er sagt og man har fått prøvd seg en stund, så har jeg ikke så mye imot Magic Lash. Selv merker jeg volumet mer enn lengre vipper. Men! Jeg er glad i lange vipper og føler at Magic Lash ikke gir meg dette. Det jeg får av lengde ser ut som om det er noe "påbygd", det gir ikke et naturlig og pent resultat. Ofte må jeg plukke og rette litt på vippene for at det skal se finere ut. Pass opp for edderkoppvipper!

Jeg skal fortsette å bruke Magic Lash, men kommer ikke til å kjøpe det igjen. Jeg får lengre og fyldigere vipper, men det er ikke noe som andre mascaraer ikke klarer å håndtere. (Jeg liker å kombinere L'Oréal Double Extend Lash Boosting Mascara med DiorShow Blackout Mascara.) Det at produktet er tidskrevende og sølete trekker en del ned.

Jeg gir Magic Lash Mascara Enhancer 3 av 5.

review: L'Oréal Double Extend Lash Boosting Mascara m/bilder


Pris: Kr 185 på Cubus.

Hva:

Double Extend Lash Boosting Mascara skal midlertidig gjøre vippene opptil 80% lengre i 2 steg med en primer og en farget mascara.

Hvordan:
Vippene blir glattere og mer glansfullt med aminosyrer som finnes i keratin. Keratin er et viktig protein i hud, hår og negler. Mascaraen inneholder også planteekstrakt for å mykgjøre og pleie vippene.

Primeren inneholder keratin for å forsterke vippene mens mascaraen forlenger dem.

Min mening:
  • Veldig forlengende
  • Klumper ikke
  • Enkel påføring og håndtering
  • God primer
  • Enkel å fjerne

Legg merke til at jeg såvidt har noen vipper, og de jeg har er ikke særlig lange som du ser...


1 lag


2 lag

Primeren og mascaraen klumper ikke ved påføring. Primeren gjør det den skal, den skal pleie vippene samt maksimere resultatet etter påføring av mascara. Den har en konsistens som en mascara og er like enkel å bruke som en mascara. Den bygger et lag utenpå øyenvippene som faktisk gir mer lengde og tykkelse, så den kan jeg ikke være foruten.

Min mascara er kjøpt i fargen svart, og den gir svarte vipper. Allikevel er den kanskje ikke så veldig pigmentert etter min smak. Den er ok i forhold til andre mascaraer, men sammenligner man med DiorShow for eksempel, så taper Double Extend garantert terreng. Ha i bakhodet at primeren kan redusere fargeeffekten. På en annen side gir denne mascaraen veldig lange vipper. De er fine og separerte selv etter 2 lag mascara. Her er det ingen klumper eller edderkoppvipper å se. Jeg vil si at de er superlange, men naturlige vipper. Den gir ikke mye volum - noe som er helt forståelig da dette er en forlengende mascara.

Den er enkel å påføre, børsten er akkurat passelig stor og lett å håndtere. Børsten tar heller ikke opp altfor mye produkt og det er lett å komme til i de innerste vippene.

Mascaraen holder gjennom en hel dag, drysser og smitter ikke. Den er overraskende veldig enkel å fjerne med en vanlig makeupfjerner (Jeg bruker sminkefjerner fra samme merke). Det virker som om ikke mye mascara har kommet av, og det som kommer av fester seg ikke på huden.

Prisen er ganske høy for en mascara som kun holder i 3-4 måneder, synes jeg, men det er ikke mye en kan gjøre når man er gal etter den eksakte mascaraen. På en annen side kan jeg fint leve med dette da jeg passer på å kjøpe den når den er på salg eller tilbud. Denne gangen kjøpte jeg den med 25% rabatt på Cubus.

For å sammenligne med forgjengeren, Double Extend Beauty Tubes, så er jeg mer glad i Double Extend Lash Boosting Mascara da den ikke klumper. Den gamle versjonen var noe tykk for meg. Det vil si at både primeren og mascaraen var litt i overkant mye produkt som bygde seg opp til edderkoppvipper som klumpet seg sammen. Lengdevis ligger de på samme nivå. D.E. Lash Boosting Mascara blir herved min nye favoritt; den har alt jeg trenger i en mascara.

Den som vil ha mer volum i tillegg til lange vipper må snok snu dere i døra. Mascaraen er omtalt som en forlengende mascara og den gjør det den skal. Selv skulle jeg ønske litt mer volum, men jeg er veldig imponert av lengden den gir. Så vil jeg ha mer volum skal jeg heretter påføre DiorShow Blackout som et andre lag over Lash Boosting.

Jeg gir den karakter 5 av 5.


Psst! For maks effekt anbefales det av L'Oréal å bruke Concentrated Lash Boosting Serum. Jeg kjøpte den samtidig med mascaraen for kun noen dager siden, så noen effekt kan jeg ikke se enda. Note to self: Produktanmeldelse av serumet om etter en måneds bruk. Stay tuned!

mac to the beach

Noe å se fram til mot sommeren:

Øyenskygge

Øyenskygge


Eyeliner, lipliner, neglelakk

Leppestift

Lipgloss

Highlight-pudder

Blush

Krem-bronzer

Bronzer

Lustre Drops, highlighter og bronzer

Bronze Body Oil, 130 kost

Jeg har virkelig fått øynene på highlight-pudderet. Nydelig design og helt herlige farger. Deretter ville jeg gått for en blush og Lustre Drops.

Ser du noe du liker?

kunden har ikke alltid rett

Hvem idiot var det som kom på uttrykket: "Kunden har alltid rett"? Er du ansatt i detaljhandelen vet du spesielt godt at enkelte kunder bare er dumme, arrogante vesener som nekter å innrømme at de faktisk har tatt feil. Ofte hører jeg dem si de fire magiske ordene: Kunden har alltid rett. Well, newsflash for you, kunden har ikke alltid rett.

Du som er ansatt i butikk, bukker du under og godtar at "kunden har rett" eller stepper du opp for det som faktisk er riktig?

Jeg er et stabeist i egen klasse, så ingen slipper unna om de tør påstå at de har rett når det er langt fra sannheten. En gang kranglet jeg med en ekskunde. Ja, kranglet, med hele ordets betydning. Ekskunde fordi hun ikke ville handle i butikken igjen. Så til ekskunden vil jeg si: Du kan komme tilbake når du har innrømmet at du dreit deg ut og godtar at lover og regler er til for å hindre uvitende mennesker som deg fra å utnytte min tipptopp kundebehandling.

Enjoy dagens nettside!


Not Always Right er en himmel av historier gjengitt butikkansatte som har vært så uheldige å møte en vanskelig kunde...

kjære leppe-bloggerFor en uke siden postet jeg mitt innlegg om lepper; Hvordan få perfekte nude lips, og meldte meg på Lypsil-konkurransen. I dag fikk jeg da en Lypsil i posten. LOVE! Jeg fikk Rose, den mørkeste glossen. Den har en herlig lukt av markjordbær og smaker mentol, men så er den litt for klissete.. Allikevel, deilig lukt, deilig smak og ikke minst gratis er grunn nok for meg!

underneath my skinJeg er blitt hekta på denne sangen! Hørte den for første gang på Home & Away. Ja, jeg er en stor fan, men fant også ut at den har blitt spilt på One Tree Hill og Gossip Girl. Bra musikk altså.
Denne var lite kul da:

pakker i posten pt.3 og gårsdagensHvor har jeg funnet dem, sier du? eBay, såklart! Jeg eeelsker de tre siste smykkene mens Hello Kitty-anhenget er til barnet i meg.

Her er enda mer jeg fant på eBay, 120 par falske øyenvipper:..og såklart hadde jeg glemt å kjøpe med vippelim.
Har du en bra lim som kan fås i butikker å anbefale?
Killer heels fra H&M til kr 249. Et kupp!


Så fant jeg pysjbuksen med 25% rabatt på Cubus. Kan du se jeg er glad i griser?Endelig fant jeg den nye Double Extend Lash Boosting mascaraen og Concentrated Lash Boosting Serum. Mascaraen har allerede blitt min nye favoritt. Serumet er jeg veldig spent på. Har lest mye fint om den, så lengre vipper; Here I come!

Bilder med Double Extend på mine babyvipper kommer i morgen.

Valentines dag-salg


EyesLipsFace: 20% på alt fra Studio-linjen ved minstebestilling på 15 pund. Rabattkode: PROSAVENonpareil Botique: 20% på alt. De har blant annet NYX-sminke. Rabattkode: VDAY20

Kanskje kan de komme til nytte for noen av dere.

hot or not

Photobucket

tips til søndagsfrokosten

Har du aldri satt tennene i amerikanske pannekaker kan du like godt debutere med denne oppskriften. Veldig enkel å tilberede og røra kan gjerne lages dagen i forveien for enda mer smak. Beste pannekaker EVER!

Til 8-10 pannekaker trenger du (norsk versjon til høyre):

1,5 cups hvetemel
2-3 ss sukker
1,5 ts bakepulver
3/4 ts natron
1/4 ts salt
kanel, kan tilføyes
1,5 cups melk                                   
1,5 ss hvit eddik
1/4 cup melk
2 medium egg
3 ss smør, smeltet (eller 4 ss olje)


Mål opp den største mengden med melk og bland i eddik. (Da har du lagd en substitutt for "buttermilk" som ikke er å få kjøpt i Norge så vidt jeg vet.) La blandingen hvile i 5 minutter. Bland sammen det tørre i en bolle. Pisk eggene i en annen bolle. Bland i smeltet smør, melkblandingen og melk. Til slutt har du det i melblandingen. Rør sammen med en skje slik at røren blir nogenlunde jevn.

Ikke la deg friste av å piske. Røra skal se ganske klumpete ut, men det er det som gir gode pannekaker. De vil garantert ikke heves under steking om du pisker. Så ikke pisk! Prøver du å spise sunt, foreslår jeg at du dropper alle forsøk på å tilsette havregryn eller slikt. Da blir de bare blæh, så absolutt ikke godt. Følg oppskriften!

Stek i varm panne. Det skal ikke være behov for ekstra smør til steking. Kakene skal ha en tykkelse på størrelse med lapper.

Serveringsforslag:
Melisdryss, frisk frukt, smør eller syltetøy
Sirup
Fruktcoulis
Krem tilsatt melis og syltetøy (nam!)

Gjett hva jeg skal ha til frokost i morgen?

lilla negler

Her er ukens negler i lilla med Konad Nail Art og noen rosa blomster.
Jeg er rimelig fornøyd, jeg.


Hva synes dere?

hårbrann

De av dere som har en ghd-tang er sikkert enige med meg at den er veldig varm, right? Altså, jeg skulle finne på en ny måte å krølle håret ved å samle håret rundt to fingre og holde det mellom ghd'en i noen sekunder. Utfallet ble noen absolutt fine krøller, men det var ikke det eneste som falt av. Etter intens klamping og damping av håret så jeg ubevisst ned på gulvet og med øynene ut av hodet så jeg DET håret som hadde samlet seg ved føttene. Håret hadde falt av. Jeg svidde av håret! Shoot, jeg er skadd for livet. Det som var så velpleid og så skinnende er nå ikke annet enn matt, krusete, dødt hår. 

o.m.g.

Nå kan dere lære av meg med erfaring tjent på den ytterst dummeste måten. ALDRI ha håret mellom rettetangen i mer enn 3 sekunder. På liv og død ikke gjør det. For et mareritt. Jeg vurderer å klippe meg kort etter dette.

Jeg tror jeg får holde meg til krølling uten varme for nå. Ghd er skadelig.

Dette er  vel noe jeg kan kalle bad hairday? Har noen svidd av håret med rettetangen sin?

e.l.f. i posten


Dette fikk jeg i posten:
Contour Brush
Eye Transformer
Blush & Bronzer Compact
Øyenskygge i Mystic Moss og Raspberry Truffle

Blush & Bronzer Compact

Raspberry Truffle

Mystic MossEye Transformer kan påføres som den er eller over en annen øyenskygge for å forvandle den om til en helt annen farge. I bildet under har jeg tatt Raspberry Truffle og Mystic Moss på rekke og rad og påført Transformer-skyggene over. Helt til høyre ser du den egentlige øyenskyggefargen. Fascinerende, eh?


Bilde tatt med blitz. I virkeligheten er de en del mørkere.

blod, svette og hurtigmat

I'm telling you, PMS is a b**ch!

Nå er jeg ferdig med alt som krever mer aktivitet enn fingerbevegelser. Det vil si at jeg skal daffe av resten av kvelden, ligge på sofaen og se på dokumentar etter dokumentar. Slik ser kveldens fantastisk spennende forløp ut:

20.45 Blod, svette og hurtigmat. NRK3
22.30 Tvinga til ekteskap. NRK2
23.20 Da pengene erobra verda. NRK2

Damn, jeg er en kjedelig person. Heldigvis har jeg kun meg selv å underholde i kveld. Dersom du lurer på hvorfor jeg ikke ser på Desperate Housewives så kan jeg si at jeg er på USA-nivå og ligger langt foran dere. HAHA

Så til Grammy-bildene av vakreste Gaga:


Seriously?


Really?! Det er så mye galt med bildene...jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, gjør du?


Vil du ha bedre underholdning enn dette foreslår jeg The Simpsons. Verdens mest elskbare familie. Her er siste episode: Million Dollar Maybe.

hvordan få perfekte nude lips

Nude lips passer like godt til hverdag som til fest. Partysminken er ofte mørkere og mer gjennomført, og det er spesielt øynene som får oppmerksomheten. Det er aldri lurt å gå for sterk leppefarge samtidig med sterk øyensminke. Derfor er det mest sikre å gå for naturlige lepper. Den går aldri av moten, er alltid i vinden og noe du ser på catwalken og på kjendiser sesong etter sesong. Du vil aldri gå feil med nude. 

Dersom du er av de uheldige som har pigmenterte lepper som meg og vil ha nude lips, må du ofte ty til andre produkter for å få den perfekte fargen. Tanken her er at man skal viske vekk din naturlige leppefarge før man påfører leppestift og ligloss. Her er noen triks hvordan du skal gå frem:

  • Det grunnleggende er at leppene må skrubbes jevnlig. Døde hudceller kan lett gjennomskues ved en nude look og det ser rett og slett ikke fint ut. Leppepomade er et must for å unngå tørre lepper.

  • Foundation/concealer kan klappes lett på leppene med fingeren, leppepensel eller en concealerbørste. Mineralfoundation eller vanlig pudder kan også anbefales.

  • Det finnes også egne concealer/primer for leppene. Selv er jeg fornøyd med min Color Me Nude fra Etude House. Poenget med disse  spesielle concealerne er at de er mindreuttørkende og langtidsvirkende.

                  

Color Me Nude

Fra venstre: beige lipgloss (som er gjennomskinnelig) og leppe-concealer under lipgloss. Her har jeg tydeligvis slått ut håret for å understreke poenget; nude farge


Uansett hjelpemiddel, husk å være sparsom med produktet og aldri påfør for mye.

  • Siste steg er påføring av lipliner, leppestift og lipgloss. Her er det viktig at du velger riktig fargenyanse som passer din egen hudtone. Siden leppene nærmest er utvisket av concealer må du passe på at ikke leppefargen også tar bort all liv i ansiktet ditt. Du skal ikke se "død" ut, bare naken. Hehe. En naturlig fargetone som har et skjær av rosa eller peach (fersken/korall) er flatterende for de aller fleste.
    

Dette innlegget er postet i forbindelse med en Lypsil-konkurranse.

love paradise


You're always on my mind
All day just all the time
You're everything to me
Brightest star to let me see

You touch me in my dreams
We kiss in every scene
I pray to be with you through rain and shiny days

I'll love you till I die
Deep as sea
Wide as sky
The beauty of our love paints rainbows everywhere we go

Need you all my life
You're my hope
You're my pride

In your arms I find my heaven
In your eyes my sea and sky
May life be our love paradise

Valentine's Day er like rundt hjørnet, selv om jeg ikke har så mye å glede meg til, men det er gøy med en romantisk stemning her og der.
hits