januar 2010

hvordan rense rettetang og krølltangEtter en tids bruk av rettetangen opplever de fleste at det blir et belegg på platene. Dette er rester av stylnigprodukter fra håret. De lar seg fjerne med en dampet klut. Men er du som meg og har utsatt dette over lengre tid vil belegget bygge seg opp og legge seg tykkere på platene. Her er hva du kan gjøre; Bruk metodene etter tur dersom den første ikke funker. Husk at rettetangen skal være avslått. Husk at du aldri må skrape flatene med noe skarp da det kan ødelegge det øverste laget som beskytter håret.
 1. Puss rette-/krølltangen når den er lunken med en dampet klut. Puss, puss! Det er mye som lar seg fjerne.
 2. Bruk vanlige ansiktsservietter.
 3. Har du en GHD er det ultimatet tipset fra selskapet at man pusser den med vindusrens. Prøv det også med andre rettetang og krølltang.
 4. Neglelakkfjerner skal kunne fjerne de vanskeligste flekkene. Try and be amazed!
 5. Selvfølgelig finnes det også egnede renseprodukter for styling-produkter;
                                    
                                               Rosa: Dissolve Extra Strength Styling Iron Cleaner
                                               Blå: Hot Tools Stylnig Iron Cleaner

smokey eye chocolates à la Chanel
  Bobbi Brown Cabana & Coral Lip & Eye Palette


Perfekt til naturlig, hverdagslook eller for en smokey eye. Det at det ryker luksus av Chanel-paletten skader heller ikke, men jeg kunne vært nesten like fornøyd med en av følgende to:


NYX Runway Collection i Champagne & Caviar

NYX Smokey Look Kit


For å få en perfekt smokey eye trenger man såklart de riktige verktøyene. Disse har jeg siktet på en stund, venter bare på et fall i dollarkursen.

Sigma Makeup Eye Brush Kit


Jeg lengter sånn etter sommervarmen når jeg ser på denne gullklumpen:

Estee Lauder Bronze Goddess


Jeg kan vel ikke være den eneste som får lyst på disse konfektbitene?

lengre og fyldigere vipper med Double-Lash

Et produkt jeg bruker og vil anbefale videre er denne lille saken her:
Denne skal forlenge, forsterke og gjøre vippene tykkere etter 1 måneds bruk. Den har en transparent, geleaktig formula som verken lukter eller svir øynene om du skulle treffe øyet. For min del ser jeg forskjell allerede etter én ukes bruk. Jeg er blitt ganske avhengig av Double-Lash.

♥ Pros:
 • Meget drøy i bruk. Flasken har en holdbarhetsdato på 9 mnd etter åpning, men du rekker aldri å bruke den opp før den dato.
 • Billig. Ca kr 100, en mye lavere pris i forhold til andre lignende produkter.
 • Ingen lukt, ingen tårer i øynene. Bra for sensitive øyne.
 • Gjør det den skal; Forlenger, forsterker og tykner.
♥ Cons:
 • Utgjør ikke så mye forskjell på vippene. De blir bare en anelse lengre og fyldig.
 • Virkningen er ikke varig. For å holde vippene like fine må du påføre den hver natt.

stor mascara test - alle jeg har prøvd gjennom årene

Jeg har super, superkorte og tynne vipper. Korte! Derfor er jeg først og fremst avhengig av forlengende mascara. Jeg har prøvd både det ene og det andre i årenes løp. Disse har jeg prøvd rangert fra best til dårligst;

L'Oreal Double Extension Beauty Tubes - Dronningen av mascara! ♥ Basen forlenger og definerer vippene, og med mine korte vipper blir dette som en false lash effect på meg. Ekstra bonus for at den kan fjernes med bare vann. Mascaraen holder også godt i regnvær. Det bør nevnes at vippene ikke blir like pigmenterte som de fleste andre mascaraer. Derfor påfører jeg bare et lag med Diorshow til slutt.

Lancôme L'Extreme - Jeg får lange vipper av denne, men absolutt ingen volum. Jeg brukte den sammen med DiorShow Black Out og
elsket den av hele mitt hjerte inntil Beauty Tubes kom på markedet.Maybelline Volume Express Turbo Boost Waterproof - Jeg kjøpte denne en regnfull høst for flere år siden. Min første elskverdige mascara. Den hadde alt, men ble allikevel byttet ut med L'Extreme og Beauty Tubes. De var rett og slett bedre enn turbomascaraen.


Dior DiorShow Iconic - Stooor børste som slett ikke gjør
en dårlig jobb. Forlenger og gir volum til vippene. Bonus for utrolig pigmentasjon. Klumper
litt. Jeg gir den 4. plass fordi den er så dyr i forhold til resultatet jeg ønsker å oppnå.


Dior DiorShow Black Out - Forgjengeren til Iconic er også kullsvart! Me like. Gir mye volum (mer enn Iconic :o), men ikke så mye ekstra lengde for min del. Den klumper også mer en Iconic.


Yves Saint Laurent Luxurios Volume Effect Faux Cils - Hvorfor jeg kjøpte en volummascara? LUXURIOUS. Se på bildet så skjønner du kanskje ;P Jeg er svak for bling bling! Den gir mye volum og lengde + god lukt, men som den
klumper! Arggh. Børsten er stor og holder for mye mascara når jeg drar den ut.
Clinique High Impact - Fikk den i en prøveversjon og brukte den til den ble tom! Det begynner å bli en stund siden nå, men jeg husker at jeg likte børsten veldig godt - god lukt i tillegg. Herlig volum og ok lengde, men litt klumpete slik at vippebørstemåtte brukes etter hver påføring. Jeg hadde ikke tid til det. Dermed var det slutt.

Max Factor False Lash Effect - Jeg likte ikke denne. Den store børsten hjalp meg ikke mye. Gir ikke mye lengde, noe volum. Er dette definasjonen på falske vipper? Jeg tror ikke det.

Maybelline Define-A-Lash - Denne definerer vippene som den
sier. Et pluss for det. God lengde, men ingen volum. Aner ikke
hvorfor jeg kjøpte denne egentlig. Jaja, my bad!


Max Factor Masterpiece - Jeg måtte bare ha denne siden
jeg hadde hørt så mye bra om den, men der tok jeg feil. Ikke
noe spesielt ved denne. Ok resultat, men ikke verdt prisen.
Ja, selv for en hundrelapp!


Og sisteplassen går til disse to; Jeg klarte ikke å bestemme
meg for hvilken som er dårligst;
Maybelline Great Lash - I simply just do not get the hype. Jeg husker at den var solgt i bøtter og spann og ville prøve selv. Den gjorde ingenting for vippene mine. De fikk mer farge. The end.
L'Oreal Clean Definition Telescopic - Jeg brukte den en gang og aldri mer. Ikke noe spesielt med denne.

Håper denne lille testen hjalp noen der ute, spesielt de med korte vipper ;P
Btw, Beauty Tubes koster ca kr 175 i butikken. For hverdagslige vipper synes
jeg ikke prisen er verdt det. Dyrt. Da ville jeg heller ha kjøpt Dior Iconic eller
L'Extreme som jeg får for kr 160 stykket. De er verdt alle pengene. Dette var
bare min mening - selv om jeg aldri har gjort det. For jeg kjøper alltid
Beauty Tubes når den er på tilbud til kr 119 - 125. Nice!

"død" trafikk fra side2blogg

Først og fremst: Hurra for at jeg er publisert på side2blogg for andre gang. Det første jeg kjente igjen da jeg gikk inn på side2blogg var bildet av eBay, så tenkte jeg selv på mitt innlegg om eBay, men det kunne da ikke være mitt innlegg som var hovedsaken, tenkte jeg. Vel, så lite pessimistisk kan man være, altså. Det er bloggen min de har linken til! Så artig, men søren og, linken virker jo ikke!

Dette skulle vært innlegget mitt..uff

Så utrolig frustrerende å gå glipp av så mange lesere. Den første gangen innlegget mitt ble linket til fikk jeg jo skikkelig trafikkboost. Desperasjonen bare renner ut av meg. Dere skjønner vel hva jeg føler? For det er jo nesten en milepæl i bloggerverden at noen linker til deg - og side2 er ikke hvem som helst. Hallooo..hm, jeg håper jeg får en ny sjanse for det er så utrolig stas å se innelegget sitt et annet sted!

Update: De har fikset på linken, og alt virker toppers! side2blogg i mitt <3

Jaja, nok med det. Her er min dagens lættis. Bildet er tatt i Bhutan. Maleriene er visstnok for å skremme vekk onde ånder. Hvordan kan man bare undres...

Foto: Reuters

88 øyenskygge paletter

Her har dere min ærlige mening om:

♥ 88 Shimmer Eyeshadow Palette
♥ 88 Matte Eyeshadow Palette

matte

Palettene kjøpte jeg på eBay for noen måneder tilbake. Øyenskyggene ligger i en solid, svart plastikk "eske", så de er ganske robuste. Hver øyenskygge er ca. 1,5 cm i diameter - nokså små, men hvor mye har jeg egentlig bruk for? Fargene er arrangert i et behagelig skala fra lyst til mørkt. Som dere ser på bildene så er begge palettene svært pigmenterte. De gir mye farge uten å måtte gni og gnikke så mye på skyggen. På bildene har jeg forresten ikke brukt noen primer eller krem på huden. Så der ser dere regnbuens farger! Skyggene er myke i konsistensen og gir derfor god payoff. Gir en silkemyk følelse på huden. De blander også veldig godt med hverandre. Her kan det ekperimenteres med smokey eyes i alle farger! På øyenlokket sitter fargen der den skal så lenge du har en base eller primer før du sminker deg. Alle jenter er vel kjente med at øyelokkene kan være litt oljete på slutten av dagen? Vel, jeg har den geniale huden som ikke ødelegge øyensminken da. Så jeg har gått med øyenskyggen i overkant av 10 timer uten at de har "smeltet" sammen. Fargen har derimot visnet etter en lang dag, og det er da en god primer er bra å ha for hånden.

♥ Matte Palette
swatches

Jeg er superfornøyd med denne paletten. Flertallet av skyggene er matte, men det er også innslag av shimmer innimellom. Allikevel ikke like mye shimmer som i den andre paletten. Dette er perfekt for hverdagssminke. Spesielt godt liker jeg de lyseste nøytral-/highlightfargene til å bruke under brynene, og de brune (2 første rader fra høyre) er to die for! Looove!

♥ Shimmer Palette


Wow! Fargene gir en utrolig glød til øynene takket være de små shimmerpartiklene. Utrolig fint. Jeg liker å sette 
min naturlige øyensminke med et siste lag av disse skyggene på de dagene da jeg vil at øynene skal synes. Det jeg liker med disse shimmer skyggene er at de ikke drysser i det hele tatt når man påfører dem. Elsker det. Allkevel ville jeg neppe klart å bruke denne paletten hver dag pga for mye shimmer. Jeg ville ikke kjøpt den om jeg så hvordan skyggene var på forhånd. Min mening er at man kan klare seg fint uten shimmer paletten.

♥ Konklusjon

Palettene passer både for nybegynneren, den lekne og den erfarne. Spesielt er dette et must for den som liker farger, men er du redd for å bruke farger og vil prøve deg frem, er disse gode å ha med tanke på pris, kvalitet og utvalg. Palettene er et must for meg, spesielt de matte, nøytrale fargene som jeg liker å bruke til hverdags. Og helt siden Chanel brynvoksen min ble stjålet (ja, seriøst) har jeg brukt en brun øyenskygge samt bryngele til å forme brynene og det funker utmerket! Palettene er så allsidige.

Håper dette hjalp noen ville sjeler der ute!

eBay for nybegynnere

Enkle og gode tips for en sikker shoppeopplevelse på eBay.

 • Selgerinfo og feedback. En av de første tingene du bør gjøre er å sjekke feedback score på selgeren. 100% feedback indikerer på en superselger og jo mer prosenten minker, dess mindre troverdig er selgeren. Men les gjerne de negative kommentarene hvorfor selgeren har fått negativ vurdering likeså positive for å bestemme deg om du vil stole på selgeren.
 • PayPal. De fleste selgere (min erfaring: ALLE) tilbyr betaling via PayPal som er en sikker betalingsmetode via nettet. Du beskytter pengene dine mot eventuelt svindel og pengeoverføringen skjer med en gang du godkjenner betalingen. Dermed får du også varene dine raskere.
 • Internasjonale ordre. Sjekk om det tilbys internasjonal frakting av varen. Noen ganger tilbyr de 'worldwide' shipping uten at Norge er med i listen over landene. Send gjerne spørsmål til selgeren for ofte er Norge utelatt uten noen grunn. Har du spesielt lyst på noe som selgere ikke tilbyr intl. shipping på? Frykt ikke. Spør selgeren om de kan sende til Norge med mindre det står i salgsartikkelen at han eller hun ikke tilbyr frakt utenfor USA. Metoden funker fint for meg.
 • Falske varekopier. Pass opp! Her bugner det av falske, men gode kopier av merkevarer. Dette gjelder for alt og alle. Alt fra falske vesker til falsk sminke. Nemlig. Vil du f.eks ha en MAC øyenskygge må du ikke tro at du har gjort et røverkjøp ved å betale $3 for den. Er den for billig til å være sann så er det fordi det er sant.
 • Toll, moms og sånt.. Dersom du handler for et beløp over NOK 200 kan det godt være at den havner i tollen når den ankommer Norge. Da blir det fort dyrt. Jeg spør da selger om ikke den kan sendes som gave eller om den kan oppgis for mindre enn tilsvarende kr 200. Ellers unngår jeg trøbbel ved å ikke kjøpe varen dersom selger svarer nei.
 • Holdbarhetsdato. Vær varsom overfor varer som sminke og kremer da de ofte har en best før dato. Ofte blir de solgt billig på nettet nettopp fordi produktet er i ferd med å gå ut av dato. Spør selgeren om holdbarheten før du gir bud eller kjøper varen.
 • Frakt - og behandlingstid. Hvor raskt vil du ha varen? Merk deg at internasjonale ordre kan ta opptil 2 uker å motta. Noen ganger kan det gå enda lengre tid. De fleste selgere tilbyr da også express shipping - mot masse penger! Tanken er: kjøp og betal med engang så får du varen raskere.
 • Kommentarer og vurderinger. Her kan selgeren og kunden kommentere handleopplevelsen om hverandre. Man kan lese kommentarer og se på feedback-prosenten og antall feedbacks på evt. kjøper/selger. Fin metode for å se om et medlem er troverdig sin egen beskrivelse eller ikke. Jeg har 100%. Woho!
Her er min profil. Jeg har riktignok gjort mange flere kjøp enn usle 36 da.


Det var alt for denne gang. Har du noen andre tips? Legg igjen en kommentar ;) Jeg regner meg selv som en ekspert på eBay så ikke nøl med å spørre om du lurer på noe.

jeg har vunnet £1,000.000.00!!!

Denne hyggelige mailen kom dalende ned i junk mail-boksen min i dag. Her er en kopi av gratulasjonsmeldingen jeg fikk tilsendt fra denne adressen: info@bges.tyc.edu.tw

UK ONLINE NOTIFICATION DESK. 
GOVERNMENT ACCREDITED LICENSED!! 
UKONLINE INTERNATIONAL LOTTERY 
IS REGISTERED UNDER THE DATA PROTECTION ACT OFRegistration Z720633X). 

UK National Lottery 
P O Box 1010 
Liverpool, L70 1NL UNITED KINGDOM 
(Customer Services) 
Ref: UK/9420X/05 
Batch: 074/05/ZY369 
17TH January 2010 


WINNING NOTIFICATION 

We happily announce to you the draw (#978) of the UK NATIONAL LOTTERY,online 
Sweepstakes International program held on 17TH January 2010, 2006.Your e-mail 
address attached to ticket number::5647560054 188 with Serial number 5368/02 
jack pot lotto winners drew the lucky numbers-02-06-21-34-35-49(46)"bonus no 
46.which subsequently won"you the lottery in the 2nd category i.e. match 5 
plus bonus. 

You have therefore been approved to claim a total sum of £1,000.000.00 (One 
Million British Pounds sterling) in cash credited to file KTU/9023118308/ 03 
in a total sum of 2,000,000 two million pounds sterlings) lotto jackpot 
shared amongst the first four (4) lucky winners in this category i.e. Match 5 
plus! Bonus with percentage 16.9% .All participants for the online 
versionwereselected randomly from World Wide Web sites through computer draw 
system and extracted from over 100,000 unions, associations, and corporate 
bodies that are listed online. 

This promotion takes place weekly.Please note that your lucky winning number 
falls within our London booklet representative office in London as indicated 
in your play coupon. In view of this, your £1,000.000.00 (One Million British 
Pounds sterling) would be released to you by any of our payment offices in 
London.Our fiduciary agent will immediately commence the process to 
facilitate therelease of your funds as soon as you contact him. 

For security reasons, you are advised to keep your winning information 
confidential till your claims is processed and your money remitted to you in 
whatever manner you deem fit to claim your prize. This is part of our 
precautionary measure to avoid double claiming and unwarranted abuse of this 
program. Please be warned. 

For payment, please do provide with the following informations: And send to 
our Fiduciary Agent. 

YOUR FULLNAME:................................................. 
YOUR SEX:...................................................... 
YOUR ADDRESS:.................................................. 
YOUR COUNTRY:.................................................. 
YOUR FAX:...................................................... 
YOUR PHONE NUMBER:............................................. 
YOUR OCCUPATION:............................................... 
YOUR COMPANY'S NAME:........................................... 
YOUR AGE:...................................................... 
YOUR REF NUMBER:............................................... 

Mr:Anderson Harriet 
Email: andersonclaimagent@gmail.com 
CONGRATULATIONS from me and members of staff of the UK NATIONAL LOTTERY. 

Yours faithfully, 
Brain Hunt. 

Online coordinator for UK NATIONAL LOTTERY 
Sweepstakes International Program 
NATIONAL LOTTERY 
Brain Hunt Controller 
GeoTrust SSL Reseller. 

Det er så mye feil i mailen at jeg ikke vet hvor jeg skal starte hen, men tenk at noen mennesker virkelig faller for slik svindel. Legg også merke til hvordan de har brukt både komma og punktum i beløpet. Det minste idiotene kunne gjøre var å kryptere mailadressen sin ordentlig. Haha. For noe tull.

arkiv

Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket
Photobucket
pakke i posten pt.2

I dag fikk jeg de første varene som jeg kjøpte på eBay. Det har gått veldig fort fra jeg skrev om budrundene til jeg fikk dem. All ære til selgeren med superrask levering.


Et speilreflekskamera hadde virkelig gjort nytten her. Disse bildene rettferdiggjør ikke hvor vakre de er. Dere skulle bare sett hvor mye det glinser av herlighetene. De slår de nokså dyre Glitter-smykkene om de så hadde kostet 2 hundrelapper, og hadde passet rett inn hos gullsmeden. Jeg er fornøyd, jeg. Nå skal jeg skrive to positive tilbakemeldinger på eBay!

Jeg hadde tenkt å finne på noe annet spennende å skrive om enn om smykker fra eBay, men jeg er så utslitt etter all maten og drikken fra igår. Så dagen i dag blir nok en bakrus-dag for min del. Skikkelig disorientert og med en klump helt opp i halsen orker jeg ikke å jobbe med del 2 av "topp 10 hudproblemer". De av dere som ikke har lest del 1 får gjøre det her.

jeg tester tannbleking og Magic Lash

Finanskrisen krever at jeg må kutte ned på pengeforbruket mitt. Fra å bruke goSmile til kr 1500 i året, må jeg nå gå billigere til verks. Nå har jeg fått en tannblekingspenn gratis for en prøveperiode på 1 måned. Jeg har testet Idol White i et par dager og kan si at så langt har det gått bra. Jeg er ganske fornøyd med hvordan tannkjøttet ikke blir irritert av gelen. Så gjenstår det å se på effekten av blekingen, om det virkelig gjør tennene hvitere.

Så skal jeg i samme slengen teste et produkt for å få lengre og fyldigere vipper, og så langt er jeg fornøyd.Før/etter-bilder og produktanmeldelse kommer senere. Jeg er superspent på resultatene. Håper dere også er det! Disse er to meget elskede produkter, så følg med!

hverdagens must

Det er ikke én dag jeg ikke er innom Aftenpostens nettavis for å klikke meg gjennom "Verden i bilder". Hver serie består av omtrent 10 bilder med en kort infotekst under. Det er bilder av alt mellom himmel og jord, bokstavelig talt. Jeg finner så mye glede, inspirasjon og får faktisk ny kunnskap gjennom disse bildeseriene.

Fascinerende, sier jeg. Foto: Reuters

vinner av konkurranse

Da har random.org trukket en vinner av konkurransen, og den ble

Tinaspongberg

Takk til resten av dere som meldte dere på. Det blir ikke den første og siste konkurransen jeg holder, så følg med! Dessuten skal premiene definitivt bli bedre.

vant jeg?

I dag hadde jeg en bloggfri søndag med kakebaking kl 8 på morgen mens dere sikkert lå og sov. Hehe. Det ble familieselskap med så mye mat så langt som øyet kunne se og gambling på kvelden. Jeg må nevne at vi spiste hjemmelaget oreokake til dessert. Åh, den er så GOD! Slår kaken "Verdens beste" rett tilbake til Kvæfjorden. Haha.

Så gikk jeg på Macen og så til min forbauelse at jeg hadde vunnet en budrunde på en Urban Decay palette. Den er nydelig, vakker og alt det der, men jeg må virkelig ha lagt hjernen et annet sted da jeg meldte meg på autobud og vant hele runden til et beløp tilsvarende kr 430, for en øyenskyggepalette! Ærlig talt, hva i svarte tenkte jeg på?

Jeg trooor kanskje jeg var dum nok til å tro at prisen var i USD når den egentlig var oppgitt i pund. Hvem vet. Jeg har vært trøtt som søren i det siste. Ikke kan jeg skille mellom øl og vin eller USD og GBP. Døll.

Kveldens spørsmål blir: Skal jeg gidde å betale kr 430 for paletten?? (Jeg har så lyst til å snike meg unna og ta ferie fra eBay en stund. Kanskje det blir borte på magisk vis.)

love it or hate itJeg vet ikke hva dere synes, men jeg digger disse skoene fra Nelly. Det er ikke noe særlig spesielt med dem, men jeg liker at det er åpen tå pluss at åpningen på ankelen ikke er så stor, og høy hæl såklart.

Hva synes du?

i heart blondineblogger

I går var en topp dag for min kjære blogg. Et av innleggene mine ble publisert på forsiden til side2blogg og fikk en ordentlig boost derifra. Utrolig gøy!


Nå er det virkelig på tide at jeg får inn et par how-to-sminkeinnlegg. Det var et langt ord. Men det var egentlig, nesten meningen med denne bloggen fremfor å drive dank og spille blond for å få flest mulig lesere. Dersom det traff deg midt på panna så finn på noe annet fornuftig å skrive om. Hva som helst annet. Seriøst. Folk leser bloggen din fordi du nettopp er så blank. Tro meg, jeg er av og til innom for å lese nye gullkorn, det skal jeg innrømme. I går så jeg på en video på fjesboka lastet opp fra youtube av en blond jente (derav blondine). Oh my..det var nesten dagens høydepunkt og jeg kan nå si at det var ukens lættis;

(Jeg siterer noen gullkorn fra videoen jeg har ferskt i minnet)
Leserspørsmål: Hvor høy er du?
Blogger: Jeg er 1.XX cm (Merk deg punktum.)
Leserspørsmål: Hva er din egentlige hårfarge?
Blogger: Det varierer veldig. På vinteren er den mørk, på sommeren mørk blond eller lysere.
Leserspørsmål: Hvordan sminker du deg?
Blogger: Jeg sminker meg som hvem som helst andre. Ja...det er bare sånn (Vel, DAAH. Hvorfor tror du folk spør? GI dem et svar.)
Leserspørsmål: Hvorfor er du så dum?
Blogger: Jeg er ikke dum. (...) (Den kunne du spart oss for. Haha.)
Leserspørsmål: Hvorfor bruker du så mye sminke?
Blogger: Jeg bruker ikke mye sminke. (...)

Videre skriver hun i et annet innlegg med leserspørsmål at høyden hennes er 1XX m. Make up your mind. Den var dum, rett og slett dum. Så leser jeg videre på bloggen at hun bruke opp sin foundation på noen uker og at hun sminker seg flere ganger daglig. HVER DAG. Bildene taler også for seg selv. Jeg hører "superficial" langt opp i ørene her. Gjør du?

Er dette en spøk. Leser folk virkelig slik nonsense? Fake bullsh** kaller jeg det. Enkelte har bare så dårlig innflytelse. Når du skriver blogg med mange unge lesere som faktisk beundrer deg, bør du føle et ansvar for ikke å servere dem tull. Så vær så snill, de som driver slike blogger, spar offentligheten for dine verste utspill. De kan du hive etter hælene på dine venner og din egen familie. 

jeg etterlyser en ny mascara

Har noen sett denne blå mascaraen i butikkene? Jeg har ikke sett den de siste dagene i hvertfall, men korrekt meg om jeg tar feil. L'Oreal Double Extend Lash Boosting Mascara er ny i USA og forhåpentligvis vil den dukke opp i Norge snart. Forgjengeren, den røde Duoble Extend Beauty Tubes er min favoritt ved siden av Diorshow, så jeg kan nesten ikke vente. Når det er sagt, jeg vil også prøve nye Diorshow Extase.Har noen prøvd den nye Diorshow?

kontakt

Du kan nå meg på følgende måter:

1. Sende mail til: bellesfemmes@live.no

2. Skriv en kommentar under for en uformell hevendelse.

Alice in Wonderland sminke

Allerede før filmen har kommet ut er de store makeup-selskapene godt i gang med å lansere sine produkter inspirert av filmen. Jeg, som mange andre, er totalt frelst av de vakre fargene!

Paletten er nesten et kunststykke i seg selv. Legg merke til 3D-figurene.


Nydelige farger, sant? De er enda finere i virkeligheten, æresord:OPI har kommet med sine Alice in Wonderland neglelakk.
Photobucket
Paul & Joe

Leppestift: I like!Blotting paper og refill

Den populære Nars Orgasm Blush blir nå å finne på tube som Nars Orgasm Illuminator. Den fungerer som en blush og highlight.

Orgasm Illuminator på Amber Valletta.
Originalen: "THE" Orgasm

Jeg har aldri riktig skjønt greia med blushen. Greit at fargen er fin, men SÅ fin synes jeg absolutt ikke. Orgasm inneholder masse gullshimmer og er ganske lys. Prisen ligger på $25, som er ganske grei, men ikke noe jeg ville betalt for en slik blush. Jeg har lest mye om at Candid Coral fra e.l.f. ligner ganske mye på Orgasm. Og du kan ikke slå prisen på kr 38,15.

Jeg elsker elf. <3 og snart kommer pakken min fra elf. Yes, can't wait.

chi-hua-huaaa

Denne jakken kunne jeg tenkt å gå med på lufteturer med min fantasi-chihuahua i min fantasiverden. 

Jakken kan kjøpes her.

Valentine's day looks

Er du singel, forlovet eller noe midt i mellom har makeup-artister fra FLIRT! Cosmetics den passende looken for alle livssituasjoner.

LUSH lip scrub på ønskelisten

Bubblegum skal visst lukte av Snow Fairy, som jeg elsker.
Denne skal jeg ha med i neste bestilling!Mint Julips inneholder mint. Åh, som jeg elsker den deilige, tinglende følelsen.

(Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.)

q-tips kan brukes til så mangt

 • Vel, det første blir da å bruke det til sitt egentlige formål; å fjerne ørevoks. Haawt.
 • Sminkebørste. Når du ikke har annet for hånden og må f.eks. legge på øyenskygge. Du har bedre kontroll med q-tips enn om du bruker fingeren. Bruk samme tips for leppestiften i stedet for å påføre rett fra tuben. Fargen blir ikke jevnt fordelt og den vil heller ikke legge seg i de fine linjene på leppene.
 • Smudge it. Dus ut harde skyggekanter eller eyelineren med q-tipset. Perfekt til en foolproof smokey eye der du enkelt kan blande skyggene sammen.Photobucket
 • Sminkefjerner. Fjerner enkelt smuss og sminkefeil, enkelt og skånsomt for huden.
 • Neglene. Dypp det i neglelakken og lag tekstur og mønstre med det. Funker fint til å blande ulike farger på neglene. Bruk neglelakkfjerner for å fjerne overflødig lakk eller for å finpusse på negledesignet ditt.
 • Tastaturrens. Det kommer til mellom tastene og plukker med seg støv.
 • Sparkel. Få opp så mye/lite av det du trenger av en krem eller foundation som ligger i upraktiske krukker. På den måten blir det hygienisk mtp bakterieflora, og produktet varer lenger.
 • Sminkerens. Dypp det i smykkerens og begynn å pusse i de små, verdifulle gjenstandene.
 • Tørr hud når sminken allerede er påført? Påfør fuktighetskremen på det tørre området med q-tips. Sminken vil ikke bli ødelagt.
 • Realistiske øyenbryn får du ved å dra q-tipset et par ganger over brynene etter at du har påført brynliner eller øyenskygge/pudder.
 • Pop that pimple! Popp kvisene skånsomt og med null risiko for arr ved å bruke en q-tips for å presse kvisen sidelengs. Du skal ikke presse den rett ned i huden. Da vil bakteriene spre seg enda lenger.
 • Påfør øyekremen. Huden omkring øynene er veldig tynt og er et delikat område, og må derfor håndteres skånsomt. Påfør kremen ved å røre ved huden mange ganger fremfor å dra det fram og tilbake. Slik blir det rynker av, jenter!
 • Highlight øyekrokene og amorbuen med en lys skygge for fin effekt i sminken.
 • Får ikke opp neglelakken? Påfør olivenolje rundt flaskeåpningen av og til og problemet er løst.
 • Perfekt flytende eyeliner. Få den rette streken og den perfekte eyelinervippen med hjelp av q-tips og sminkefjerner.
 • Skjul strekkmerker ved å bruke selvbruningskrem i "sprekkene". De vil blande seg med din naturlige hudfarge.


Et urelevant tips: Gjør meg en tjeneste og følg meg på Bloglovin'

topp 10 hudproblemer - del 1

PhotobucketJeg bruker ikke fuktighetskrem siden huden min er fet/oljete. Det er vanlig å tro at fet hud betyr at huden har mye fuktighet, men ofte er tilfellet det motsatte. Fete hudområder kan noen ganger være tørre, og da vil huden overprodusere fett for å kompensere og holde på fuktigheten den har. Det første man må begynne med er å tilføre fuktighet i form av krem eller gel. Gå for en oljefri krem. Fuktighetsgel er ofte mye lettere og passer perfekt til fet hud. En fuktighetsspray er også godt egnet da den kun tilfører et tynt lag fuktighet i den lette sprayen.
Photobucket
Jeg bruker den samme kremen rundt øynene som jeg bruker på ansiktet. Huden rundt øynene er både sensitiv og mer mottagelig for tørrhet, og det er der de første rynkene kommer til syne. Den har også andre behov som å dempe puffete øyesekk og mørke ringer. Gå for en egen øyekrem tilpasset dine behov. I midten av 20-årene bør du bruke en krem med anti-aging effekt for å dempe og forebygge fremtidige rynker og fine linjer. Bruk en formula som har lysreflekterende egenskaper for å lysne huden. Ellers hjelper det å dekke til mørke ringer med en god concealer. Bruk en farge som er lysere enn hudtonen din. Vær ekstra skånsom mot øyeområdet. Ikke dra i huden, la være å gni deg i øynene, påfør kremen med lette fingre. Dessuten er den beste medisinen mot mørke ringer å få nok søvn.

Photobucket
Jeg kan ikke bruke min favoritt fuktighetskrem fordi den er for mektig. Det stemmer. Huden går gjennom både hormonelle og sesongmessige forskjeller. Om sommeren når det er varmt og fuktig og tett, holder det vanligvis med en le tt o g oljefri krem. På vinteren passer det med en fetere, "deep-conditioning" krem. Er du redd for å få fet hud kan du velge en oljefri variant, men som er pakket med fuktighet.

Den eneste måten å forbrede huden min på er ved å bruke foundation. Husk at en foundation Photobucketegentlig skal jevne ut din egen hudtone. For å få finere hud må du gå i dybden og løse problemet derfra. Et sunt kosthold og mye vann er viktig. Bruk en ansiktsmaske iblant, og 1 til 2 ganger i uken bør du peele huden med en ansiktsskrubb. Husk at den skal masseres, ikke skrubbes på huden! Bruk vitamin- og antioksidantholdige kremer, gå for en glødgivende og strammende formula. Et godt underlag før foundation kommer på er også essensielt. Prøv gjerne en foundation primer. Den jevner ut huden, glattgjør den og dekker til porer i ansiktet. Foundation vil gå på mye lettere og du vil trenge mindre sminke.

design din egen bag

På Laudi Vidni (baklengs for "Individual") kan du designe din egen bag med en rekke valgmuligheter i stoff, materiale og farge.


Her har jeg lekt meg fram til 2 nydelige bag til over $400 hver. Dyrt, ja.


Hvitt croc skinn, sølv croc dusk, hvitt skinnrem, sølv glidelås og rødt interiør.

Svart croc skinn, antikkgull dusk, svart skinnrem, gull glidelås og hvitt interiør.

Den hvite bagen skulle jeg gjerne hatt på skulderen...

Hvilken bag likte du best?

hårete legger på fest??

Dette er bildet av Monique Imes fra filmen "Precious" under Golden Globe. Sh**. Hvem er det som går på en fest uten å barbere leggene sine? Enda verre er det når det ser ut til at hun ikke har rørt dem på leeeenge. Gud, for en lat dame, ekkelt. Man skulle tro det var mannebein. Haha

pakke i posten

Postkassen er nesten blitt dagens høydepunkt for der er det alltid noe fint adressert til meg. Så i dag fikk jeg en helt nydelig, NYDELIG, bluse, Juicy lipgloss, body lotion og Dior parfymer. Definitivt dagens høydepunkt.

Bare se på det nydelige mønsteret:


Dior Addict-parfymene anbefales!             Mmm..kremen lukter av orkidé.

Lipglossene kostet kun kr 180. Røverkjøp!

bloglovin

hørt om beundringsverdige Nick Vujicic?

Seriøst, jeg elsker denne fyren. For en elskverdig, motiverende, inspirerende og sterk mann. Gjør deg selv en tjeneste og se på denne videoen. Om du er nedfor, lei, umotivert eller uten inspo har du enda større grunn til å se på den.Jeg skal si deg at jeg gråt første gang jeg så den. Jeg klarte ikke å la være å tenke på alle utfordinger og prøvelser han har vært gjennom og vil møte i fremtiden...men se på den neste videoen om hvordan han spøker om sin egen situasjon og bruker den til egen vinning, altså hjelpe andre mennesker.Dritbra humor! Nå er du nok nysgjerrig på hvordan han vokste opp og hvordan han takler hverdagens små utfordringer:Etter å ha sett dusinvis av videoer med Vujicic kan jeg ikke annet enn å smile, og glede meg over hva han har oppnådd så langt i sine 27 år. Han har eksempelvis reddet ei jente fra å begå selvmord og snudd livet hennes opp ned. Oh my gawd. Jeg har bare ett ord:

Photobucket

ønskeliste nr1, 2010Photobucket
1. Sigma Beauty On The Go, Fun Colors $36. 2 Sigma SS219 Pencil Brush $9.
3. Hourglass Zodiac Face Palette $58. 4. Sigma SS224 Tapered Blending Brush $9

Photobucket
1. Tarte Flower Child Natural Eyeshadow Palette $44. 2. Guerlain Meteorites Voyage Compact $170. 3. Guerlain Eyeshadow Palette $59


I årevis har jeg drømt om å eie en Meteorites kompaktpudder, men det er så himla dyrt. $170 for et pudder betaler jeg når jeg blir millionær. Derimot er Tarte-paletten FIN! Jeg elsker alle fargene. Lett anvendelige både på jobb/skole og på fest. En smokey look hadde vært gorgeeeous. Og den hvite øyenskyggebørsten må jeg bare få tak i på en eller annen måte. En must have, altså.

Hva synes dere om mine vårfunn?

*ingen overskrift*

Blæh, idag har jeg fullstendig skrivesperre og null inpirasjon..

I går kveld gikk jeg endelig til innkjøp av chai te etter å ha hørt gode omtaler om den. Chai teen er porsjonert i teposer og ferdig krydret med diverse kryddere. Så for å gjøre det enkelt som mulig, lot jeg den trekke i noen minutter i varmt vann mens jeg kokte melken. Helte melken i tekoppen og tilsatte 3 ts honning. Det luktet jo bare himmelsk, men smaksopplevelsen var litt meeh. Den var ganske smaksløs, noe jeg tror kan skyldes teposene. Som regel er hjemmelaget mat og drikke mye bedre enn ferdigkjøpt. Så neste gang skal jeg lage det fra bunnen av. Tror jeg får lete meg fram blant de mange chai-oppskriftene her. 

Akkurat nå drikker jeg hjemmelaget rismelk av hvit ris tilsatt søtet, kondensert melk. Åh, så godt, men gud for en karbobombe! Dere som ikke har smakt dette bør prøve det en gang. TIlsett sitron eller lime for mer smak. Nam.

Har du prøvd ekte chai?

vinn produkter fra LaLine

Tipser om en konkurranse jeg er med i der man kan vinne hudpleieprodukter verdt kr 599. Konkurransen blir hold på bloggen til Hanna G. Moe. Selv har jeg aldri hørt om LaLine-merket så dette er en fin mulighet til å prøve noe nytt.

your highness

Jeg snakker om Osis Dust It Mattifying Powder som gir et helsikes volum til flatt hår, alt fra glatt til fint hår. Osis dusts it  all! (Hhiihi. Det  var et ordspill, skjønte??) Jeg har aldri i mine 19 år sett maken til volum på mitt eget hår. Eller jo, men det legger seg som regel etter noen timer. Men med dette vidunderet av et pudder funker det som f***. Så er haken ved produktet at du får den ekle følelsen, nesten som om håret var skittent. Dust It er for meg som voks i pudderform, så du kan ikke komme foruten den grove følelsen når du dr
ar fingrene gjennom den volumøse manken. Jeg har dessuten mørkt brunt, nesten svart hår og pudderet gjør det virkelig matt og ser helt livløst ut.

Ellers er det et veldig bra produkt. Volumet varer helt fram til du vasker håret igjen. Håret blir enklere å style - ingen elektriske hårstå i luften, tommelopp.

Akkurat nå er det salg på Dust It på Look Fantastic. Prisen er ganske overkommelig selv med frakt. Den slår norske distributører i støvlene, so take that.

Jeg får klare meg med prøve flasken jeg har. For meg er det et elsk/hat forhold siden det trekker mye pga det matte, livløse håret jeg får når jeg bruker Dust It. Det kan tenkes at jeg kun tar de nederste hårlagene og lar toppen være glatt og shiny. It might even work.

blame it on eBay

Her er smakebit av skjønnhetene som har opptatt mesteparten av tiden min:

Seriøst, døgnrytmen er sprengt. Det samme kan jeg også si om øynene; blodsprengte. Jeg har sittet og våket som en hauk på eBay den siste uken. Vil man ha det beste tilbudet er det beste å være lett tilgjengelig. Oh my gee, så sliten jeg er. På en annen side gleder jeg meg enormt til babysene ankommer i postkassa. Da blir bling-fest!

<--- De er fine, det må dere innrømme?

Update: Ironien i dette er at jeg glemte å høyne budet på uglen mens jeg skrev nettopp dette innlegget. Den andre personen vant med $0,25 mer enn meg. Ergelig.

Husk å melde deg på den lille konkurransen jeg har på gang.

eye of the day

I dag har jeg lekt litt med øyenskygger og klarte meg ganske fint helt til den tørre mascaraen ødela litt av inntrykket. (Gurimalla, jeg ser hentydninger til finfine linjer under øynene. Hva skjeeer?!)


Legg gjerne igjen en kommentar!


eggerøren blir aldri den samme etter dette

God morgen, bloggen!

I det siste har jeg blitt hekta på eggerøre. Mykt, lett og fluffy. Glem oppskriften du lærte på skolekjøkkenet/heimkunnskapen/mat og helse eller hva det nå heter. Prøv heller "min" oppskrift. Det er slik britene og amerikanerne spiser det! Lurer på hvem som fant på å knuse pisket egg og lage tørr eggerøre av det. Æsj, utrolig at jeg spiste det før.

Du trenger:

 • 3 egg (min porsjon siden jeg elsker egg, men bruk gjerne 2)
 • 2 ss matfløte eller melk, helst fløte for en fyldigere smak
 • salt
 • nykvernet pepper, mmm aroma!
 • tørket gressløk eller andre urter du har for hånden
 • smør eller olje til steking

Slik lager du eggerøren:

 • Varm opp stekepannen på middels til høy varme, ha i smør eller olje.
 • Visp eggene til plommene blandes med eggehvitene, trenger ikke mer enn 10 sekunder.
 • Hell eggene over i pannen, tilsett matfløte/melk og salt, pepper og urter etter smak.
 • Rør i pannen av og til, her bestemmer hvor ofte ettersom hvor store biter du vil ha.
 • Slå av varmen når ca. 3/4 av røren er stivnet. Det skal fortsatt være litt rennende. Tilsett gjerne mer smør for mer smak. Jeg lover, det er nesten verdt kaloriene!
 • Rør litt til. Da skal alt være ferdigstekt. 

Der har du eggerøren ferdig. Jeg pleier å spise røren med grov knekkebrød og tomatbåter. Er du like lat som meg når du først har lyst på egg kan du like godt hive alt i pannen uten å piske. Konsistensen blir noe annerledes (du kan kjenne eggehvite-klumpene =P) men smaken blir den samme.

For enda bedre opplevelse kan du servere den med en enkel tomatsalat. Kutt et par tomater i terninger og bland i salt, pepper,olivenolje og friske urter. Bedre enn dette blir det ikke!Psst! Jeg fant nettopp ut at mitt bidrag på kr 2350 (les: mine tanker går til Haiti) er nogenlunde nok til å dekke dette ifølge Unicefs nettsider:

"2600 kr rekker til utstyr til helsetjenester i 3 måneder for 1000 mennesker som lever i katastrofer."

Oi, jeg visste ikke at pengene rekker SÅ langt. Tror jammen jeg skal legge til kr 250 ekstra.

Klikk her for å gi din støtte til Haiti.

sparegris på fettsuging - en donasjon til Haiti

Sparegrisen min ble innlagt til fettsuging i dag, og jammen kom det mye gryn ut av den rosa godklumpen. Litt i overkant av kr 2500 fikk jeg, og likeså sist den var innlagt.

Egentlig har grisen vært på venteliste til fettsuging lenge nå. Jeg bestemte meg først og fremst at det skulle skje idag grunnet et mareritt jeg hadde. Uff, drømmen var fæl så jeg vil ikke sette ord på det for å "jinxe" det. Men det kom av folkenøden i Haiti som jeg har fulgt godt med på.

Anyway, jeg sto opp og begynte å lete i kriker og krok etter sedler. Allerede før jakten var i gang hadde jeg bestemt meg for at alt av sedler jeg fant skulle gå rett til Unicef for Haiti. Jeg fant sedler i lommeboka, i sparegrisen (derav fettsugingen), i en konvolutt nederst i en kommodeskuff og under rotet på skrivebordet. Jakten endte med kr 2350 i både smått og stort. Logget meg inn på nettbank og overførte like mye til Unicef.

Og jeg skal si dere en ting: It sure feels damn good! Det varmer tusen ganger mer enn dundyna mi. Det er det største engangsbeløpet jeg har gitt hittil, og er sikker på at det bare vil øke mer for hvert år. Under TV-aksjonen ga jeg en usselig 100-lapp. Innlegget er ikke for å skryte, men for å oppfordre alle til å gi og til å hjelpe med både stort og smått.

Ja, det er forskjell på 100, 1000 og 10 000 kroner - men med det du gir er det tanken som teller. Ikke 1 million kroner kan redde alle liv, men det er et bidrag til å redde noen ut av elendige leveforhold. Det er nettopp ditt bidrag som gjør det mulig å redde mennesker. Mange små bidrag utgjør et enormt og betydningsfullt hjelpeoperasjon for mange. Tenk bare på den høye valutaen vi har. Ti kroner utgjør en hel del i u-land, så ikke vær redd og tro at du ikke bidrar med tieren din. Det er så lite som skal til for å gi flere måltider eller en vaksine til en person.

Jeg kan i dag være fornøyd med meg selv for jeg vet at pengene vil komme til stor nytte for de som trenger det. Klapper meg selv på skulderen.
Har dere gitt penger til veldedighet i forbindelse med katastrofen i Haiti?
Jeg har plassert min blogg i Drammennorske bloggkart!

rabattkode på motehus.no

Weee! I dag er det kr 100 i rabatt på bestillingen din på motehus.no.

Bruk koden rabatt100 ved bestilling

Shop til you drop, girls!

konkurranse: vinn gavekort fra Makeupmekka og NYX-sminke

Det hele startet med at jeg deltok i en undersøkelse for Makeupmekka og fikk et gavekort fra nettbutikken. Men jeg handler aldri der. Dermed passet det å gi det en annen villig person. Derfor holder jeg en mini give-away der du kan vinne følgende:

 • Gavekort fra Makeupmekka, verdi kr 50 (elektronisk)
 • Alt-i-ett blush fra Beauty UK
 • NYX Diamond Sparkle Lipstick, farge Sparkling Orchid
 • NYX Sheer Gloss, farge Hot (testet på ark)
 • NYX Sheer Gloss, farge Cherry (testet på ark)
 • NYX Liquid Eye Liner, farge Black
 • NYX Pencil Eye Liner, farge Brown (ikke avbildet)
 • Lancome Le Rouge Absolu, farge Pink Diamond

Photobucket
 Er du en blogger kan du enkelt være med i trekningen ved å skrive om konkurransen og linke hit i et innlegg på bloggen din. Kom tilbake hit, skriv en kommentar med link til innlegget og du er automatisk med! 

Tidsfrist: Søndag 24. januar. Kl 23:00
Trekning: Mandag, grytidlig før noen av dere rekker å stå opp. Haha, jeg sover aldri.

Jeg kommer til å bruke random.org til å trekke en tilfeldig vinner. Det er kun én person som vinner alt dette =)

mine tanker går til Haiti

Jeg har følt meg litt dårlig i det siste pga den grusomme katastrofen som har rammet Haiti. Et samfunn som allerede slet og nå lider de utroligste nød og vanskeligheter der fremtiden er usikker for alle. Jeg blir rørt til tårer av å se barn og voksne leve side om side med råtnende dødsofre. Det er sterk kost for meg å ta inn alt dette, for kontrasten er så overveldende at man aldri kunne tro noe slikt skulle skje. Det kunne skje hvem og hvor som helst, for det er ikke første gang man leser om naturkatastrofer. Men jeg ville aldri i mitt uvitende sinn tenke at et samfunn som Haiti skulle bli rammet. Jo, det skulle bare mangle at det dødelige jordskjelvet skulle kreve titusener liv av et folk som til daglig kjemper for å få mat på bordet. 

Nå håper jeg for guds skyld det ikke skjer, men jeg snakker vel sikkert for en del der ute når jeg uttrykker at nyheten hadde vært noe bedre å svelge om det hadde rammet et velutviklet vestlig- eller industriland. I forhold til statistikken er det uvanlig at noe "utenkelig" skulle ramme et i-land. Sett at skjelvet rammet et vestlig land: Ikke mange hus ville rase pga velutviklet arkitektur og det ville ført til betydelig færre døde. Sykehus og offentlige rettsinstanser og hjelpesystemer ville vært intakte. Vann og mat hadde vært der og leger samt andre ville stå klart til å hjelpe de skadede. Med andre ord, kun det materielle ville blitt hardest rammet. Avisene ville trykket nyheter om de sprukne veiene og byggene, eller kanskje gjort stort oppslag av én eller to familier som har mistet et familiemedlem. Per idag er det ikke noe oversikt, fokuset er rettet mot millioner av de trengende ofrene og den overflødige hjelpen på flyplassen i Port-au-Prince som ikke kommer noen vei. Få artikler nevner navnet til ofre fordi det er for mange.

Jeg har ikke ord. Det er så urettferdig og ondt det som skjer.

Jeg mener at en av de viktigste tingene for et barn som er født i fattigdom, er at de tross alt de har i møte skal kunne se framover og leve et fullt liv med bedre dager i vente. Samfunnet blir sakte, men nokså sikkert forbedret. De har ikke de materielle godene, ingen penger og kanskje ikke mat. Jeg kan tenke meg at de er heldige om de får én rett i løpet av en hel dag mens vi klager over treretters-middagen med dessert inkludert. Allikevel har de hverandre, de har rutiner i hverdagen, og jeg tror at livskvaliteten deres er ganske bra. De fortjener bedre utsikter, en bedre fremtid, alt det positive som tenkes kan. De må ha noe å se fram til, noe positivt å klamre sine to hender på.

Så kommer nyheten, som kan lamme to friske ben, om at Haiti er rammet av flere skjelv med den største på 7 i RC. Herregud, vil noen fortelle meg hva for en planet vi bor på? Jeg tror på karma, men dette kan ikke være karma. Hva har Haiti fra den 3. verden gjort moder jord? Man skulle tro det ville falle rett på hodet vårt, vi som forurenser, stjeler fra den og dreper jorda, vi som tar uskyldige liv i en krigspreget hverdag...


..vi som tar alt for gitt. 

Så gjør deg selv en tjeneste og lev et fullt liv, før et betydningsfullt liv.
Smil.
Både du og jeg vet at alt det gode som kommer ligger og venter på oss.
Imens, på veien dit, er det minste du kan gjøre å hjelpe og å bidra i veldedig arbeid.
Og når du er kommet dit:
Reflekter over ditt gode liv og hjelp til litt mer eller med alt du kan. For jeg håper du har et
såpass utviklet sinn og samvittighet at du føler
skyldsfølelsen og takknemligheten
som vokser i deg for hver dag du eldes og for hver dag du blir klokere....og det var dagens visdomsord fra Klara Klok!

salgsblogg

Etter å ha drøyet det i evigheter skulle jeg opprette en ny blogg på den samme brukeren. Dette skulle da være ganske simpelt, jeg har jo klart det før. Men fy, jeg finner ikke fram igjen!

Hjelp, anyone? Hvem som helst...hrmf.

Imens roer jeg ned nervene med denne sangen:

give-away i morgen?

God kveld, god kveld. Jeg fikk igår et gavekort på kr 50 fra Makeupmekka og lurer på hva jeg skal gjøre med det. Jeg handler aldri der..så kanskje jeg skal gi det bort, sammen med annet stash jeg har liggende? Da må jeg bruke morgendagen på å finne ut hva jeg skal gi, men er det av interesse? Dette blir altså noe smått, no fuzz.

Uansett, nå skal jeg hoppe i dusjen og bruke Snow Fairy-såpen, nam. Deretter blir det frokost, middag og kveldmat for meg, jeg har ikke spist i hele dag. Så skal jeg lage skummende kakao og se på Pike med perleøredobb på NRK2. Det blir nattjobbing på Macen etter det...så skal jeg sette på Stardust for andre gang. Superkoselig feel good-film som alle bør se.

Blogges imorgen!

hånd(jern)svamp til unnsetning

Dagens laugh out loud: Forestill deg at du skal legge deg for kvelden og skal pusse tennene og vaske ansiktet, så skjer det. Vannet kiler seg nedover armene dine og lander på gulvet, eller klærne. Vel, idag fant jeg løsningen på problemet ditt.

On the Cuff er armbånd av svamp som skal ta opp vannet og hindre det i å renne nedover armene. Den kan vaskes med såpevann og henges til tørk med stativet som følger med. Innovativt, men ikke noe jeg ville hatt hjemme.


Her er den in action:


å du vakre flakong

Disse parfymene fra Jennifer Ulisse har jeg lyst til å kjøpe ene og alene på grunn av flakongene. Er det noen der ute som vet noe om kvaliteten?

dette er girl power på sitt beste

Verdt å titte på:


Operation Beautiful går ut på at man anonymt skriver en hyggelig hilsen på en post-it lapp og fester den på offentlige steder slik at andre kan lese beskjeden og "feel good!" Budskapet er å få fram din indre skjønnhet og å styrke din egen selvfølelse. På OperationBeautiful.com kan man sende inn innlegg om sin egen opplevelse.

You are beautiful, no matter what they say..lalalaSpread the word!

Gratis frakt på ELF

Woop! Det er gratis frakt på alle ordre over 10 pund på E.L.F. cosmetics idag. Tilbudet varer frem til i morgen.Bruk koden 25KFANSEU ved bestilling.

Nå skal jeg handle!

bloggere som tar seg betalt for reklame, jeg er provosert

Jeg leste nettopp om en artikkel på VG som underbygger min personlige mening om bloggere som blir sponset av ulike firmaer. Det fungerer på den måten at personen får tilsendt et produkt, gratis, for å deretter nevne det i et blogginnlegg om hvor flott det er.

Utdrag; Elise Gabrielsen aka Livingdoll til VG:

"Velger ærlighet fremfor penger

Gabrielsen er ikke i tvil om at inntektene hadde vært høyere dersom hun hadde valgt å la seg «kjøpe»:

- Jeg mottar om lag fem henvendelser hver dag, fra firma som ønsker at jeg skal fremme produktene deres.

- Jeg blogger om kanskje to av dem i måneden, resten avviser jeg, sier 20-åringen, som per i dag tjener rett i overkant av fem tusen kroner i måneden på bloggen.

Hun forteller videre at de produktene hun velger å blogge om er produkter hun selv liker:

- Jeg mister jo troverdigheten min om jeg reklamerer for alt og alle, sier hun."Jeg føler at det treffer på enkelte bloggere. Det kan faktisk være slik at de liker produktet, men bør man ikke være ærlig nok til å nevne at nevnte produkt er sponset av vedkommende firma?

Selv har jeg som nybakt blogger allerede en del "selvprodusert" reklame på bloggen, men det skiller seg jo ut på en helt annen måte, sant?

Så kan det diskuteres om hvor troverdig innlegget til en annen blogger er eller ikke. Jeg har lagt merke til at hun ofte, ganske ofte skriver om produkter fra én og samme firma, nemlig Coverbrands. Bildene på innleggene hennes er som ofte kopiert fra Coverbrands. Ikke hat meg for dette, men jeg lurer noen ganger på om noen tar imot penger for å omtale et produkt de ikke har? Det tar da ikke all verdens tid å ta sitt eget bilde av produktet. Det hadde i hvertfall økt min troverdighet til dere helt i hundre.

Så kan det nevnes at prisen de har på Eyeko-kremen er en vits! Unnskyld, jeg tar det tilbake. Prisen de har på alle varene sine er latterlig svindyre. Det kan tenkes at moms og avgifter må betales, men jeg er en prisbevisst forbruker så jeg velger billigste alternativ.

Du kan få samme produkt fra selveste Eyeko med gratis frakt til 6 pund. Det blir omtrent 55 NOK, altså under halvparten av det Coverbrands vifter med. Gjør som jeg gjør og bestill fra billigste tilbyder, no matter what. Ingen grunn til å betale dobbelt opp for samme produkt.

Tilslutt vil jeg legge til min egen reklame for Eyeko: Legg til koden E7500 ved bestilling og få en gratis gave i tillegg.FYI, Eyeko neglelakkene som jeg skrev om er selv kjøpt med egne penger og ingen har bedt meg om å reklamere for dem. Så får du selv bestemme hvorvidt du vil kjøpe fra Eyeko eller Coverbrands.


For et latterlig (latterlig er visst en gjenganger her) innlegg. Provosert eller imponert? Si din mening i kommentarfeltet.

Takk for meg.

tell her you love herSukkersøtt, ikke sant?

2 pledd, 1 dyne og 1 stappet Mac

..samtidig som ovnen er på max og enda fryser jeg!

Det er lov å drømme!


Jeg tenkte jeg skulle produsere noe fornuftig mens jeg ligger under lagene med pledd og dyner, men Macen nekter absolutt å få i seg mer junk. Den har fått i seg nok av filmer, bilder og musikkfiler og lever i dette øyeblikk på sitt siste åndedrag. Ikke engang ett bilde får jeg presset inn. Tragisk.

Dermed bestilte jeg en harddisk på 500 GB, og i sammen slengen overtalte jeg meg selv til å bestille Super Stash eyelinere fra Urban Decay. Jeg er nesten blitt en huleboer med Mac med trådløst nett som aldri forlater hulen sin, for det er så enkelt og vesentlig billigere å handle på nett. Jeg kan ikke huske sist gang jeg kjøpte noe i buktikken bortsett fra mat og, ehm, tamponger.


Det hviler en utrolig overtalelsesevne i meg. Det samme kan jeg derimot ikke si om min selvkontroll.


Dagens utgifter; kr 927 derav kr 758 gikk til teknologidings.


Nå skal jeg videre på hm.com og svi bort flere sedler.


Jeg sier ja takk til alle "selvkontrolltips"!

naturlig fuktighetskur med olivenolje

Olivenolje er en naturlig kilde til fuktighet og pleie. Ved å bruke den på håret vil håret bli styrket og glansfullt. Den tilfører også fuktighet til manken.Slik gjør du det:

 • Varm opp én teskje olivenolje mellom hendene og påfør nyvasket, håndkletørt hår. 

 • Sett det opp i et håndkle og la behandlingen virke i ca. 20-30 min.

 • Skyll håret i LUNKENT vann. Pass på at vannet ikke er for varmt eller for kaldt da oljen ikke vil gå av.

 • Behandle håret ditt som pleier og du er ferdig.

Vil du ha enda mer effekt av behandlingen er alternativet å la behandlingen vare lenger, gjerne natten over. Prøv og du vil merke vil mykt og skinnende blank håret ditt blir!

death in Wisteria Lane


Jeg er vel en av mange der ute som ser på Desperate Housewives. Mens Norge ligger en hel sesong bak USA er de allerede godt igang med sesong 6. Heldigvis kan internett oppfylle de mest fantastiske ønsker, så nå har jeg akkurat sett på episode 11 og...

Jeg vet hvem som dør!

Noen som vil gjette?

pastell fra Eyeko

Fine farger?Ja!Fra venstre:

 • Lilac Polish for lovely nails
 • Cosmic Polish for space age nails
 • Nude Polish for perfect nails
 • Vintage Polish for elegant nails

Se på de vakre lilla - og grønnfargene, dere! Fargen "nude" går aldri av moten og lys pastellgrønn har vært veldig populær denne sesongen.

Få med en gratis gave ved å taste inn koden E7500 når du bestiller her.

LUSH goodies!

I dag fikk jeg endelig pakken min fra Lush UK, men det var vel verdt ventingen for Lush Norge er såå overpriset; Dump fraktkostnadene!


I Should Coco. Så liten den var!


Sweetie Soap Stack; I Should Coco, Rock Star og Honey I Washed The Kids. Nye favorittkandidater på badet.


Snow Fairy gavepakke med smiley-bjelle på sløyfen.

Bestillingen inneholdt Snow Fairy dusjsåpe, Snow Fairy gavepakke, I Should Coco såpe og Sweetie Soap Stack. De lukter så godt! Snow Fairy har fått gode anmeldelser pga den gode lukten. Enig, men den minner meg om julebrusen.

Update: Nei og nei! Snow Fairy-serien er ikke i salg lenger da det var en limited edition i julen. O,M,G. Jeg rakk ikke å bestille en gigaflaske av dusjsåpen. Jaja, jeg får være sparsom med den lille 100gl flasken jeg har i hus. 'Til next Xmas.
hits