Hverdag

gullkorn

Dette kom jeg over i kveld; Gullkorn fra karakteristiske Gordon Ramsay om personen som oppfant friterte sandwich med sjokoladepålegg, HAHA!:

06.mars.2010

This baby's got the moves!

Jeg sitter på rommet mitt og hva hører jeg utenfor vinduet? Jo, fyrverkeri. Den 6. mars, 3 måneder etter nyttår. Hvem er det som gjør det, tro?

HELG!

Jeg er helt utslitt av alle små tanker som har flakset i hodet de siste dagene så nå var det på tide med deilig helg.

Se hva jeg fant på YouTube. Amazing.

God helg!

Avatar og prime-time

Creds til lille meg som har jobbet non-stop siden helgen. Jeg er utrolig tilfreds med min situasjon akkurat nå! Min såkalte mojo har aldri vært sterkere og hodet mitt er proppa full av ideer klare til å klekkes - veldig snart. Får jeg flere påfunn er jeg redd for at det skal sprenge min hjernekapasitet. Seriøst.

Jeg virker som en selvsentrert person hvordan jeg har blogget i det siste, men døh, hva skal man ellers med en personlig blogg? Så nå skal jeg skrive enda mer om mitt foreløpig, nokså perfekte liv. Jeg skal endelig slappe av, kople av hjernepluggen, sette på Avatar og se den for første gang. (Noen ulovligheter er bare for godt til å fordømme.) Så skal det bli fett på fett med Sweet & Sour chips og en form for hjemmelaget iskremkaffe. Sikler allerede. Om mine blodsprengte øyne tillater det skal jeg ha min egen prime-time med Grey's, Private Practice, SVU, Criminial Minds og Simpsons mens jeg gomler i meg alt øyet kan se i sitt radius. Her går det i 100 km timen.

Perfekt avslutning på en perfekt dag!

God natt, folkens!

Klikk deg inn på JenteBlogger og bli en av de første til å få innlegget sitt på forsiden! Registrer innlegget ditt HER.

"Gud, jeg elsker bloggen din!"

..."Har lest den en stund nå."Åh. Gå og legg deg, din lille løgnhals!

F**n som jeg avskyr folk som klikker seg inn på andres blogger og markedsfører seg selv. Hun med det flotte sitatet over er det verste tilfellet jeg har kommet over. Jeg har sett samme kommentar fra henne på blogger fra Shoutlisten i hele kveld. Ærlig talt. Hvem her er det som ikke kommenterer i håp om å få flere lesere? Jeg gjør også det, men jeg skriver i det minste noe relevant og holder meg til det. Jeg hverken ber folk om å ta en titt på ditt datt på min egen blogg eller kommer med falske utsagn som få av oss gjør. DU SKAL KOMMENTERE DET AKTUELLE INNLEGGET. DERFOR DET OGSÅ HETER KOMMENTAR, IDIOT!

Skriver du noe interessant så vil leserne komme. Å påstå at du er en fast leser eller ber ene og alene be folk om å lese bloggen din er nytt lavmål.

Slutt med det, dere tapere som gjør det!

snoker du også i skattelistene?

Det gjør jeg. Synes det er spennende, faktisk. Hvem hadde hvor mye i lønn, formue og skatt er pirrende for en nysgjerrigper som meg. Mitt siste søk var av en fyr jeg møtte på fest for 2 år siden. Just because he's hot! Min liste ser slik ut; Så mye får dere vite om meg med mindre jeg er blitt millionær og vil skryte av min rike tilstand til omverden:
Jeg har alltid hatt lite i banken, men shhiii....! Var jeg så fattig, altså? Kommentar til skattebeløpet: Jeg ble ribbet for nesten 30 000 kroner - så listene stemmer absolutt ikke. Damn you, voksenliv og tabelltrekk.  Kom tilbake om 2 år og listen min vil være preget av nullbeløp. Da lever jeg sikkert på trygd. HohoER DU EN SNOKER?

hvilken leilighet skal jeg velge?

Det føles som om livet mitt går så det suser om dagen. Aller siste gladnyhet er at jeg skal flytte. Etter 20 år i hjemmet er det på tide med forandringer, synes jeg. Det kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt. Problemet er at jeg er lutfattig, så det blir hvertfall leie. Når jeg først skal leie leilighet, har jeg heller ikke råd til middelmådig engang. Note to self: Sånt skjer når man velger å stå på egne ben!

Men jeg er en luksusperson uten like. Tåler rett og slett ikke stygge steder. Det skremmer vettet av meg. Helt sant. Derfor er jeg nødt til å dele leilighet med 1 person.

Jeg har funnet to nydelige steder med bra beliggenhet i sentrum. Leilighet nr.1 er på 75 kvm, fullt møblert med alle utgifter inkludert. Koster kr 5000 per måned. Da leier jeg av den jeg skal bo med. Altså har jeg ingen ansvar for leiligheten, kun leie. Leilighet nr.2 er bittelitt større. På 95 kvm. Meget bra beliggenhet, ligger i øyet av sentrum. Har heis (weee!), fullt møblert, men utgifter kommer i tillegg. Pris kr 10.200 per måned. Deler jeg med en annen person blir leien kr 5100 + ca kr 1000 i utgifter. DILEMMA: Velger jeg nr. 1 er jeg kun en som leier et rom, men billig. Velger jeg nr. 2 blir det ca kr 1000 dyrere i mnd samtidig som at jeg er totalt avhengig av en romkamerat. Uten vedkommende er sjansen stor for å bli kastet på dør. Men jeg vil bli "eieren" og stedet er helt vakkert. Oh my gawd. For alt jeg vet kan det være drømmeleiligheten. Jeg kunne blitt en lykkelig jente her. Ta en titt på bildene:


Ekstrem takhøyde på over 3 meter. Halleluja!


Vakre møbler inkludert. Legg merke til den sexy skinnsofaen i bakgrunnen. LOVE.Du som leser dette MÅ hjelpe meg å velge. Alt tas imot med stor takknemlighet.
Tips:
Klikk deg inn på JenteBlogger og bli en av de første til å få innlegget sitt på forsiden! Registrer innlegget ditt HER.
Trenger du instrukser? LES DETTE.
JenteBlogger er splitter ny og lite kjent så sjansene er store for at nettopp din blogg blir linket til.

jeg elsker jobben min!

Nå har jeg jobbet fra morgen til sent på natt 3 dager på rad og er overraskende nok full av energi. Fordi jeg elsker det jeg driver med! Å ha muligheten til å bestemme sin egen fremtid og sine arbeidstider er en underdreven privilege, synes jeg. Det er så helt fantastisk deilig å jobbe med det man er god i og trives mest med. Selv om jeg foreløpig tjener null kroner er jeg likefullt så glad. 

Enda bedre blir det når jeg snart skal flytte ut. Etter 20 år med familien er det på tide med litt selvstendighet. Herlig!


En sånn sak vil jeg ha på bordet mitt.


Er det noen som også elsker jobben sin?

helg

Shades Off - X & Hell

God kveld, bloggen!

Deilig at det er helg snart for da skal jeg jobbe, tro det eller ei! Jeg har vært supertreg hele uken og aldri kommet ordentlig i gang med noe, så i helgen blir det masse jobbing og sene netter. Can't wait.

I morgen skal jeg opp ved grytidlig, handle og lage prøvemiddag til familieselskap på lørdag. Det blir Kylling Cordon Bleu med gulrot- og ingefærris og ovnsstekte asparges som tilbehør. Blir det en all time fail skal jeg lage Coq au Vin i stedet. Gourmet! Promille i mat er digg! Nå må jeg slutte å blogge om mat; Til uken skal jeg blogge seriøst igjen. 

Dette blir første gang jeg lager Kylling Cordon Bleu, har noen spist det før??

Hvordan blir helgen din?

fast cash

I dag har jeg endelig skjønt hvordan valutahandel fungerer! Hadde jeg lært meg dette akkurat da dollarkursen var på bunn kunne jeg tjent gode penger. Arrgh. Anyways, nå har jeg kjøpt valuta for kr 110 000 (omg!) og er i ferd med å tape kr 300. Hmm, ganske fascinerende, også er det så rart at kursen alltid synker enda mer etter at jeg har gjort ferdig en handel. Det er akkurat som salg i butikken, bare at det er pengene som er på tilbud.


 Moro for alle penga!

sleeping with Mac

Først vil jeg bøye meg i støvet for alle bloggere som oppdaterer daglig samtidig som de har jobb/skole - et liv å ivareta. Det er ganske mye arbeid og altfor lite tid til å balansere det hele.

Bloggdesignet er nesten i orden, men bloggposter er en mangelvare her. Nå må jeg konsentrere meg om å skaffe penger. Selvstendig næringsdriving er blodig alvor og jeg er bestemt på å få en anstendig lønn etterhvert. Det er så mye å sette seg inn i..for meg er det snakk om data, markedsføring, html, css, kommunikasjon og nettverksbygging. Alt dette skal jeg, amatøren, håndtere. Wish me luck! Tross alt det jeg må lære i løpet av kort tid er jeg ikke bekymret for noe som helst annet enn å slippe alt jeg har og begynne å virkelig jobbe-jobbe.

Hvordan får dere motivasjon til å sjonglere mellom jobb, skole, blogg og privat? Man kan også bytte ut "motivasjon" med "disiplin". Jeg mangler disiplin, og trenger det sårt. Har du noen råd å bidra med?

Som du ser er overskriften noe originalt. Det har seg slik at jeg faktisk sov med Macen ved siden av meg, på senga. Enden av skrivebordet mitt ligger inntil senga og det er der Macen har sin faste plass. En kveld hadde jeg jobbet til langt på natt og sovnet, når jeg åpnet øynene hadde dataen tatt turen fra bordet og ned på puten min. Ganske rart, hehe.

Men saken er at jeg har en tendens til å jobbe meg halvdød en periode for å deretter bli ekstremt lat og i "late-som-jeg-er-sliten" modus.

Jeg trenger tips! Takktakktakk

Valentine's day massacre

Er det noen som på lik linje med meg ser på Desperate Housewives, Grey's Anatomy, Private Practise, Law and Order SVU, House, Criminal Minds mm. på nettet?? Norge er så ekstremt treg til å vise nye episoder at jeg heller ser på nett uten tekst. 

Home and Away som vises på TV2 er mer eller mindre 2 år bak Australia. Herremin. Jeg har i løpet av to uker sett gjennom 3 nye familier som har flyttet til Summer Bay, drap/mord, handicap, graviditet, brystkreft, uhelbredelig kreft, død, begravelse, mange break-up og make-up drama, utroskap, flere bryllup, homofili, fødsel, rusmisbruk, husras, bombe, våpenuhell, abort, utallige drapsforsøk, kidnapping, blackmail, og selvfølgelig mørke, livslange hemmeligheter som avsløres - you name it! Og enda har jeg litt mer å se før jeg er på samme nivå med the aussies. 

Uansett, i kveld skal jeg se på nyeste Grey's som passende nok heter Valentine's day massacre. Nice!

Er det noen av dere som også er utålmodige som meg og tyvtitter på nett??

Psst! Trykk på den rosa knappen rett under her: *blunk*

kjære leppe-bloggerFor en uke siden postet jeg mitt innlegg om lepper; Hvordan få perfekte nude lips, og meldte meg på Lypsil-konkurransen. I dag fikk jeg da en Lypsil i posten. LOVE! Jeg fikk Rose, den mørkeste glossen. Den har en herlig lukt av markjordbær og smaker mentol, men så er den litt for klissete.. Allikevel, deilig lukt, deilig smak og ikke minst gratis er grunn nok for meg!

underneath my skinJeg er blitt hekta på denne sangen! Hørte den for første gang på Home & Away. Ja, jeg er en stor fan, men fant også ut at den har blitt spilt på One Tree Hill og Gossip Girl. Bra musikk altså.
Denne var lite kul da:

Valentines dag-salg


EyesLipsFace: 20% på alt fra Studio-linjen ved minstebestilling på 15 pund. Rabattkode: PROSAVENonpareil Botique: 20% på alt. De har blant annet NYX-sminke. Rabattkode: VDAY20

Kanskje kan de komme til nytte for noen av dere.

hårbrann

De av dere som har en ghd-tang er sikkert enige med meg at den er veldig varm, right? Altså, jeg skulle finne på en ny måte å krølle håret ved å samle håret rundt to fingre og holde det mellom ghd'en i noen sekunder. Utfallet ble noen absolutt fine krøller, men det var ikke det eneste som falt av. Etter intens klamping og damping av håret så jeg ubevisst ned på gulvet og med øynene ut av hodet så jeg DET håret som hadde samlet seg ved føttene. Håret hadde falt av. Jeg svidde av håret! Shoot, jeg er skadd for livet. Det som var så velpleid og så skinnende er nå ikke annet enn matt, krusete, dødt hår. 

o.m.g.

Nå kan dere lære av meg med erfaring tjent på den ytterst dummeste måten. ALDRI ha håret mellom rettetangen i mer enn 3 sekunder. På liv og død ikke gjør det. For et mareritt. Jeg vurderer å klippe meg kort etter dette.

Jeg tror jeg får holde meg til krølling uten varme for nå. Ghd er skadelig.

Dette er  vel noe jeg kan kalle bad hairday? Har noen svidd av håret med rettetangen sin?

blod, svette og hurtigmat

I'm telling you, PMS is a b**ch!

Nå er jeg ferdig med alt som krever mer aktivitet enn fingerbevegelser. Det vil si at jeg skal daffe av resten av kvelden, ligge på sofaen og se på dokumentar etter dokumentar. Slik ser kveldens fantastisk spennende forløp ut:

20.45 Blod, svette og hurtigmat. NRK3
22.30 Tvinga til ekteskap. NRK2
23.20 Da pengene erobra verda. NRK2

Damn, jeg er en kjedelig person. Heldigvis har jeg kun meg selv å underholde i kveld. Dersom du lurer på hvorfor jeg ikke ser på Desperate Housewives så kan jeg si at jeg er på USA-nivå og ligger langt foran dere. HAHA

Så til Grammy-bildene av vakreste Gaga:


Seriously?


Really?! Det er så mye galt med bildene...jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, gjør du?


Vil du ha bedre underholdning enn dette foreslår jeg The Simpsons. Verdens mest elskbare familie. Her er siste episode: Million Dollar Maybe.

love paradise


You're always on my mind
All day just all the time
You're everything to me
Brightest star to let me see

You touch me in my dreams
We kiss in every scene
I pray to be with you through rain and shiny days

I'll love you till I die
Deep as sea
Wide as sky
The beauty of our love paints rainbows everywhere we go

Need you all my life
You're my hope
You're my pride

In your arms I find my heaven
In your eyes my sea and sky
May life be our love paradise

Valentine's Day er like rundt hjørnet, selv om jeg ikke har så mye å glede meg til, men det er gøy med en romantisk stemning her og der.

jeg har vunnet £1,000.000.00!!!

Denne hyggelige mailen kom dalende ned i junk mail-boksen min i dag. Her er en kopi av gratulasjonsmeldingen jeg fikk tilsendt fra denne adressen: info@bges.tyc.edu.tw

UK ONLINE NOTIFICATION DESK. 
GOVERNMENT ACCREDITED LICENSED!! 
UKONLINE INTERNATIONAL LOTTERY 
IS REGISTERED UNDER THE DATA PROTECTION ACT OFRegistration Z720633X). 

UK National Lottery 
P O Box 1010 
Liverpool, L70 1NL UNITED KINGDOM 
(Customer Services) 
Ref: UK/9420X/05 
Batch: 074/05/ZY369 
17TH January 2010 


WINNING NOTIFICATION 

We happily announce to you the draw (#978) of the UK NATIONAL LOTTERY,online 
Sweepstakes International program held on 17TH January 2010, 2006.Your e-mail 
address attached to ticket number::5647560054 188 with Serial number 5368/02 
jack pot lotto winners drew the lucky numbers-02-06-21-34-35-49(46)"bonus no 
46.which subsequently won"you the lottery in the 2nd category i.e. match 5 
plus bonus. 

You have therefore been approved to claim a total sum of £1,000.000.00 (One 
Million British Pounds sterling) in cash credited to file KTU/9023118308/ 03 
in a total sum of 2,000,000 two million pounds sterlings) lotto jackpot 
shared amongst the first four (4) lucky winners in this category i.e. Match 5 
plus! Bonus with percentage 16.9% .All participants for the online 
versionwereselected randomly from World Wide Web sites through computer draw 
system and extracted from over 100,000 unions, associations, and corporate 
bodies that are listed online. 

This promotion takes place weekly.Please note that your lucky winning number 
falls within our London booklet representative office in London as indicated 
in your play coupon. In view of this, your £1,000.000.00 (One Million British 
Pounds sterling) would be released to you by any of our payment offices in 
London.Our fiduciary agent will immediately commence the process to 
facilitate therelease of your funds as soon as you contact him. 

For security reasons, you are advised to keep your winning information 
confidential till your claims is processed and your money remitted to you in 
whatever manner you deem fit to claim your prize. This is part of our 
precautionary measure to avoid double claiming and unwarranted abuse of this 
program. Please be warned. 

For payment, please do provide with the following informations: And send to 
our Fiduciary Agent. 

YOUR FULLNAME:................................................. 
YOUR SEX:...................................................... 
YOUR ADDRESS:.................................................. 
YOUR COUNTRY:.................................................. 
YOUR FAX:...................................................... 
YOUR PHONE NUMBER:............................................. 
YOUR OCCUPATION:............................................... 
YOUR COMPANY'S NAME:........................................... 
YOUR AGE:...................................................... 
YOUR REF NUMBER:............................................... 

Mr:Anderson Harriet 
Email: andersonclaimagent@gmail.com 
CONGRATULATIONS from me and members of staff of the UK NATIONAL LOTTERY. 

Yours faithfully, 
Brain Hunt. 

Online coordinator for UK NATIONAL LOTTERY 
Sweepstakes International Program 
NATIONAL LOTTERY 
Brain Hunt Controller 
GeoTrust SSL Reseller. 

Det er så mye feil i mailen at jeg ikke vet hvor jeg skal starte hen, men tenk at noen mennesker virkelig faller for slik svindel. Legg også merke til hvordan de har brukt både komma og punktum i beløpet. Det minste idiotene kunne gjøre var å kryptere mailadressen sin ordentlig. Haha. For noe tull.

hverdagens must

Det er ikke én dag jeg ikke er innom Aftenpostens nettavis for å klikke meg gjennom "Verden i bilder". Hver serie består av omtrent 10 bilder med en kort infotekst under. Det er bilder av alt mellom himmel og jord, bokstavelig talt. Jeg finner så mye glede, inspirasjon og får faktisk ny kunnskap gjennom disse bildeseriene.

Fascinerende, sier jeg. Foto: Reuters

vinner av konkurranse

Da har random.org trukket en vinner av konkurransen, og den ble

Tinaspongberg

Takk til resten av dere som meldte dere på. Det blir ikke den første og siste konkurransen jeg holder, så følg med! Dessuten skal premiene definitivt bli bedre.

i heart blondineblogger

I går var en topp dag for min kjære blogg. Et av innleggene mine ble publisert på forsiden til side2blogg og fikk en ordentlig boost derifra. Utrolig gøy!


Nå er det virkelig på tide at jeg får inn et par how-to-sminkeinnlegg. Det var et langt ord. Men det var egentlig, nesten meningen med denne bloggen fremfor å drive dank og spille blond for å få flest mulig lesere. Dersom det traff deg midt på panna så finn på noe annet fornuftig å skrive om. Hva som helst annet. Seriøst. Folk leser bloggen din fordi du nettopp er så blank. Tro meg, jeg er av og til innom for å lese nye gullkorn, det skal jeg innrømme. I går så jeg på en video på fjesboka lastet opp fra youtube av en blond jente (derav blondine). Oh my..det var nesten dagens høydepunkt og jeg kan nå si at det var ukens lættis;

(Jeg siterer noen gullkorn fra videoen jeg har ferskt i minnet)
Leserspørsmål: Hvor høy er du?
Blogger: Jeg er 1.XX cm (Merk deg punktum.)
Leserspørsmål: Hva er din egentlige hårfarge?
Blogger: Det varierer veldig. På vinteren er den mørk, på sommeren mørk blond eller lysere.
Leserspørsmål: Hvordan sminker du deg?
Blogger: Jeg sminker meg som hvem som helst andre. Ja...det er bare sånn (Vel, DAAH. Hvorfor tror du folk spør? GI dem et svar.)
Leserspørsmål: Hvorfor er du så dum?
Blogger: Jeg er ikke dum. (...) (Den kunne du spart oss for. Haha.)
Leserspørsmål: Hvorfor bruker du så mye sminke?
Blogger: Jeg bruker ikke mye sminke. (...)

Videre skriver hun i et annet innlegg med leserspørsmål at høyden hennes er 1XX m. Make up your mind. Den var dum, rett og slett dum. Så leser jeg videre på bloggen at hun bruke opp sin foundation på noen uker og at hun sminker seg flere ganger daglig. HVER DAG. Bildene taler også for seg selv. Jeg hører "superficial" langt opp i ørene her. Gjør du?

Er dette en spøk. Leser folk virkelig slik nonsense? Fake bullsh** kaller jeg det. Enkelte har bare så dårlig innflytelse. Når du skriver blogg med mange unge lesere som faktisk beundrer deg, bør du føle et ansvar for ikke å servere dem tull. Så vær så snill, de som driver slike blogger, spar offentligheten for dine verste utspill. De kan du hive etter hælene på dine venner og din egen familie. 

hørt om beundringsverdige Nick Vujicic?

Seriøst, jeg elsker denne fyren. For en elskverdig, motiverende, inspirerende og sterk mann. Gjør deg selv en tjeneste og se på denne videoen. Om du er nedfor, lei, umotivert eller uten inspo har du enda større grunn til å se på den.Jeg skal si deg at jeg gråt første gang jeg så den. Jeg klarte ikke å la være å tenke på alle utfordinger og prøvelser han har vært gjennom og vil møte i fremtiden...men se på den neste videoen om hvordan han spøker om sin egen situasjon og bruker den til egen vinning, altså hjelpe andre mennesker.Dritbra humor! Nå er du nok nysgjerrig på hvordan han vokste opp og hvordan han takler hverdagens små utfordringer:Etter å ha sett dusinvis av videoer med Vujicic kan jeg ikke annet enn å smile, og glede meg over hva han har oppnådd så langt i sine 27 år. Han har eksempelvis reddet ei jente fra å begå selvmord og snudd livet hennes opp ned. Oh my gawd. Jeg har bare ett ord:

Photobucket

*ingen overskrift*

Blæh, idag har jeg fullstendig skrivesperre og null inpirasjon..

I går kveld gikk jeg endelig til innkjøp av chai te etter å ha hørt gode omtaler om den. Chai teen er porsjonert i teposer og ferdig krydret med diverse kryddere. Så for å gjøre det enkelt som mulig, lot jeg den trekke i noen minutter i varmt vann mens jeg kokte melken. Helte melken i tekoppen og tilsatte 3 ts honning. Det luktet jo bare himmelsk, men smaksopplevelsen var litt meeh. Den var ganske smaksløs, noe jeg tror kan skyldes teposene. Som regel er hjemmelaget mat og drikke mye bedre enn ferdigkjøpt. Så neste gang skal jeg lage det fra bunnen av. Tror jeg får lete meg fram blant de mange chai-oppskriftene her. 

Akkurat nå drikker jeg hjemmelaget rismelk av hvit ris tilsatt søtet, kondensert melk. Åh, så godt, men gud for en karbobombe! Dere som ikke har smakt dette bør prøve det en gang. TIlsett sitron eller lime for mer smak. Nam.

Har du prøvd ekte chai?

vinn produkter fra LaLine

Tipser om en konkurranse jeg er med i der man kan vinne hudpleieprodukter verdt kr 599. Konkurransen blir hold på bloggen til Hanna G. Moe. Selv har jeg aldri hørt om LaLine-merket så dette er en fin mulighet til å prøve noe nytt.

eggerøren blir aldri den samme etter dette

God morgen, bloggen!

I det siste har jeg blitt hekta på eggerøre. Mykt, lett og fluffy. Glem oppskriften du lærte på skolekjøkkenet/heimkunnskapen/mat og helse eller hva det nå heter. Prøv heller "min" oppskrift. Det er slik britene og amerikanerne spiser det! Lurer på hvem som fant på å knuse pisket egg og lage tørr eggerøre av det. Æsj, utrolig at jeg spiste det før.

Du trenger:

 • 3 egg (min porsjon siden jeg elsker egg, men bruk gjerne 2)
 • 2 ss matfløte eller melk, helst fløte for en fyldigere smak
 • salt
 • nykvernet pepper, mmm aroma!
 • tørket gressløk eller andre urter du har for hånden
 • smør eller olje til steking

Slik lager du eggerøren:

 • Varm opp stekepannen på middels til høy varme, ha i smør eller olje.
 • Visp eggene til plommene blandes med eggehvitene, trenger ikke mer enn 10 sekunder.
 • Hell eggene over i pannen, tilsett matfløte/melk og salt, pepper og urter etter smak.
 • Rør i pannen av og til, her bestemmer hvor ofte ettersom hvor store biter du vil ha.
 • Slå av varmen når ca. 3/4 av røren er stivnet. Det skal fortsatt være litt rennende. Tilsett gjerne mer smør for mer smak. Jeg lover, det er nesten verdt kaloriene!
 • Rør litt til. Da skal alt være ferdigstekt. 

Der har du eggerøren ferdig. Jeg pleier å spise røren med grov knekkebrød og tomatbåter. Er du like lat som meg når du først har lyst på egg kan du like godt hive alt i pannen uten å piske. Konsistensen blir noe annerledes (du kan kjenne eggehvite-klumpene =P) men smaken blir den samme.

For enda bedre opplevelse kan du servere den med en enkel tomatsalat. Kutt et par tomater i terninger og bland i salt, pepper,olivenolje og friske urter. Bedre enn dette blir det ikke!Psst! Jeg fant nettopp ut at mitt bidrag på kr 2350 (les: mine tanker går til Haiti) er nogenlunde nok til å dekke dette ifølge Unicefs nettsider:

"2600 kr rekker til utstyr til helsetjenester i 3 måneder for 1000 mennesker som lever i katastrofer."

Oi, jeg visste ikke at pengene rekker SÅ langt. Tror jammen jeg skal legge til kr 250 ekstra.

Klikk her for å gi din støtte til Haiti.

sparegris på fettsuging - en donasjon til Haiti

Sparegrisen min ble innlagt til fettsuging i dag, og jammen kom det mye gryn ut av den rosa godklumpen. Litt i overkant av kr 2500 fikk jeg, og likeså sist den var innlagt.

Egentlig har grisen vært på venteliste til fettsuging lenge nå. Jeg bestemte meg først og fremst at det skulle skje idag grunnet et mareritt jeg hadde. Uff, drømmen var fæl så jeg vil ikke sette ord på det for å "jinxe" det. Men det kom av folkenøden i Haiti som jeg har fulgt godt med på.

Anyway, jeg sto opp og begynte å lete i kriker og krok etter sedler. Allerede før jakten var i gang hadde jeg bestemt meg for at alt av sedler jeg fant skulle gå rett til Unicef for Haiti. Jeg fant sedler i lommeboka, i sparegrisen (derav fettsugingen), i en konvolutt nederst i en kommodeskuff og under rotet på skrivebordet. Jakten endte med kr 2350 i både smått og stort. Logget meg inn på nettbank og overførte like mye til Unicef.

Og jeg skal si dere en ting: It sure feels damn good! Det varmer tusen ganger mer enn dundyna mi. Det er det største engangsbeløpet jeg har gitt hittil, og er sikker på at det bare vil øke mer for hvert år. Under TV-aksjonen ga jeg en usselig 100-lapp. Innlegget er ikke for å skryte, men for å oppfordre alle til å gi og til å hjelpe med både stort og smått.

Ja, det er forskjell på 100, 1000 og 10 000 kroner - men med det du gir er det tanken som teller. Ikke 1 million kroner kan redde alle liv, men det er et bidrag til å redde noen ut av elendige leveforhold. Det er nettopp ditt bidrag som gjør det mulig å redde mennesker. Mange små bidrag utgjør et enormt og betydningsfullt hjelpeoperasjon for mange. Tenk bare på den høye valutaen vi har. Ti kroner utgjør en hel del i u-land, så ikke vær redd og tro at du ikke bidrar med tieren din. Det er så lite som skal til for å gi flere måltider eller en vaksine til en person.

Jeg kan i dag være fornøyd med meg selv for jeg vet at pengene vil komme til stor nytte for de som trenger det. Klapper meg selv på skulderen.
Har dere gitt penger til veldedighet i forbindelse med katastrofen i Haiti?
Jeg har plassert min blogg i Drammennorske bloggkart!

mine tanker går til Haiti

Jeg har følt meg litt dårlig i det siste pga den grusomme katastrofen som har rammet Haiti. Et samfunn som allerede slet og nå lider de utroligste nød og vanskeligheter der fremtiden er usikker for alle. Jeg blir rørt til tårer av å se barn og voksne leve side om side med råtnende dødsofre. Det er sterk kost for meg å ta inn alt dette, for kontrasten er så overveldende at man aldri kunne tro noe slikt skulle skje. Det kunne skje hvem og hvor som helst, for det er ikke første gang man leser om naturkatastrofer. Men jeg ville aldri i mitt uvitende sinn tenke at et samfunn som Haiti skulle bli rammet. Jo, det skulle bare mangle at det dødelige jordskjelvet skulle kreve titusener liv av et folk som til daglig kjemper for å få mat på bordet. 

Nå håper jeg for guds skyld det ikke skjer, men jeg snakker vel sikkert for en del der ute når jeg uttrykker at nyheten hadde vært noe bedre å svelge om det hadde rammet et velutviklet vestlig- eller industriland. I forhold til statistikken er det uvanlig at noe "utenkelig" skulle ramme et i-land. Sett at skjelvet rammet et vestlig land: Ikke mange hus ville rase pga velutviklet arkitektur og det ville ført til betydelig færre døde. Sykehus og offentlige rettsinstanser og hjelpesystemer ville vært intakte. Vann og mat hadde vært der og leger samt andre ville stå klart til å hjelpe de skadede. Med andre ord, kun det materielle ville blitt hardest rammet. Avisene ville trykket nyheter om de sprukne veiene og byggene, eller kanskje gjort stort oppslag av én eller to familier som har mistet et familiemedlem. Per idag er det ikke noe oversikt, fokuset er rettet mot millioner av de trengende ofrene og den overflødige hjelpen på flyplassen i Port-au-Prince som ikke kommer noen vei. Få artikler nevner navnet til ofre fordi det er for mange.

Jeg har ikke ord. Det er så urettferdig og ondt det som skjer.

Jeg mener at en av de viktigste tingene for et barn som er født i fattigdom, er at de tross alt de har i møte skal kunne se framover og leve et fullt liv med bedre dager i vente. Samfunnet blir sakte, men nokså sikkert forbedret. De har ikke de materielle godene, ingen penger og kanskje ikke mat. Jeg kan tenke meg at de er heldige om de får én rett i løpet av en hel dag mens vi klager over treretters-middagen med dessert inkludert. Allikevel har de hverandre, de har rutiner i hverdagen, og jeg tror at livskvaliteten deres er ganske bra. De fortjener bedre utsikter, en bedre fremtid, alt det positive som tenkes kan. De må ha noe å se fram til, noe positivt å klamre sine to hender på.

Så kommer nyheten, som kan lamme to friske ben, om at Haiti er rammet av flere skjelv med den største på 7 i RC. Herregud, vil noen fortelle meg hva for en planet vi bor på? Jeg tror på karma, men dette kan ikke være karma. Hva har Haiti fra den 3. verden gjort moder jord? Man skulle tro det ville falle rett på hodet vårt, vi som forurenser, stjeler fra den og dreper jorda, vi som tar uskyldige liv i en krigspreget hverdag...


..vi som tar alt for gitt. 

Så gjør deg selv en tjeneste og lev et fullt liv, før et betydningsfullt liv.
Smil.
Både du og jeg vet at alt det gode som kommer ligger og venter på oss.
Imens, på veien dit, er det minste du kan gjøre å hjelpe og å bidra i veldedig arbeid.
Og når du er kommet dit:
Reflekter over ditt gode liv og hjelp til litt mer eller med alt du kan. For jeg håper du har et
såpass utviklet sinn og samvittighet at du føler
skyldsfølelsen og takknemligheten
som vokser i deg for hver dag du eldes og for hver dag du blir klokere....og det var dagens visdomsord fra Klara Klok!

give-away i morgen?

God kveld, god kveld. Jeg fikk igår et gavekort på kr 50 fra Makeupmekka og lurer på hva jeg skal gjøre med det. Jeg handler aldri der..så kanskje jeg skal gi det bort, sammen med annet stash jeg har liggende? Da må jeg bruke morgendagen på å finne ut hva jeg skal gi, men er det av interesse? Dette blir altså noe smått, no fuzz.

Uansett, nå skal jeg hoppe i dusjen og bruke Snow Fairy-såpen, nam. Deretter blir det frokost, middag og kveldmat for meg, jeg har ikke spist i hele dag. Så skal jeg lage skummende kakao og se på Pike med perleøredobb på NRK2. Det blir nattjobbing på Macen etter det...så skal jeg sette på Stardust for andre gang. Superkoselig feel good-film som alle bør se.

Blogges imorgen!

Gratis frakt på ELF

Woop! Det er gratis frakt på alle ordre over 10 pund på E.L.F. cosmetics idag. Tilbudet varer frem til i morgen.Bruk koden 25KFANSEU ved bestilling.

Nå skal jeg handle!

bloggere som tar seg betalt for reklame, jeg er provosert

Jeg leste nettopp om en artikkel på VG som underbygger min personlige mening om bloggere som blir sponset av ulike firmaer. Det fungerer på den måten at personen får tilsendt et produkt, gratis, for å deretter nevne det i et blogginnlegg om hvor flott det er.

Utdrag; Elise Gabrielsen aka Livingdoll til VG:

"Velger ærlighet fremfor penger

Gabrielsen er ikke i tvil om at inntektene hadde vært høyere dersom hun hadde valgt å la seg «kjøpe»:

- Jeg mottar om lag fem henvendelser hver dag, fra firma som ønsker at jeg skal fremme produktene deres.

- Jeg blogger om kanskje to av dem i måneden, resten avviser jeg, sier 20-åringen, som per i dag tjener rett i overkant av fem tusen kroner i måneden på bloggen.

Hun forteller videre at de produktene hun velger å blogge om er produkter hun selv liker:

- Jeg mister jo troverdigheten min om jeg reklamerer for alt og alle, sier hun."Jeg føler at det treffer på enkelte bloggere. Det kan faktisk være slik at de liker produktet, men bør man ikke være ærlig nok til å nevne at nevnte produkt er sponset av vedkommende firma?

Selv har jeg som nybakt blogger allerede en del "selvprodusert" reklame på bloggen, men det skiller seg jo ut på en helt annen måte, sant?

Så kan det diskuteres om hvor troverdig innlegget til en annen blogger er eller ikke. Jeg har lagt merke til at hun ofte, ganske ofte skriver om produkter fra én og samme firma, nemlig Coverbrands. Bildene på innleggene hennes er som ofte kopiert fra Coverbrands. Ikke hat meg for dette, men jeg lurer noen ganger på om noen tar imot penger for å omtale et produkt de ikke har? Det tar da ikke all verdens tid å ta sitt eget bilde av produktet. Det hadde i hvertfall økt min troverdighet til dere helt i hundre.

Så kan det nevnes at prisen de har på Eyeko-kremen er en vits! Unnskyld, jeg tar det tilbake. Prisen de har på alle varene sine er latterlig svindyre. Det kan tenkes at moms og avgifter må betales, men jeg er en prisbevisst forbruker så jeg velger billigste alternativ.

Du kan få samme produkt fra selveste Eyeko med gratis frakt til 6 pund. Det blir omtrent 55 NOK, altså under halvparten av det Coverbrands vifter med. Gjør som jeg gjør og bestill fra billigste tilbyder, no matter what. Ingen grunn til å betale dobbelt opp for samme produkt.

Tilslutt vil jeg legge til min egen reklame for Eyeko: Legg til koden E7500 ved bestilling og få en gratis gave i tillegg.FYI, Eyeko neglelakkene som jeg skrev om er selv kjøpt med egne penger og ingen har bedt meg om å reklamere for dem. Så får du selv bestemme hvorvidt du vil kjøpe fra Eyeko eller Coverbrands.


For et latterlig (latterlig er visst en gjenganger her) innlegg. Provosert eller imponert? Si din mening i kommentarfeltet.

Takk for meg.

tell her you love herSukkersøtt, ikke sant?

2 pledd, 1 dyne og 1 stappet Mac

..samtidig som ovnen er på max og enda fryser jeg!

Det er lov å drømme!


Jeg tenkte jeg skulle produsere noe fornuftig mens jeg ligger under lagene med pledd og dyner, men Macen nekter absolutt å få i seg mer junk. Den har fått i seg nok av filmer, bilder og musikkfiler og lever i dette øyeblikk på sitt siste åndedrag. Ikke engang ett bilde får jeg presset inn. Tragisk.

Dermed bestilte jeg en harddisk på 500 GB, og i sammen slengen overtalte jeg meg selv til å bestille Super Stash eyelinere fra Urban Decay. Jeg er nesten blitt en huleboer med Mac med trådløst nett som aldri forlater hulen sin, for det er så enkelt og vesentlig billigere å handle på nett. Jeg kan ikke huske sist gang jeg kjøpte noe i buktikken bortsett fra mat og, ehm, tamponger.


Det hviler en utrolig overtalelsesevne i meg. Det samme kan jeg derimot ikke si om min selvkontroll.


Dagens utgifter; kr 927 derav kr 758 gikk til teknologidings.


Nå skal jeg videre på hm.com og svi bort flere sedler.


Jeg sier ja takk til alle "selvkontrolltips"!

death in Wisteria Lane


Jeg er vel en av mange der ute som ser på Desperate Housewives. Mens Norge ligger en hel sesong bak USA er de allerede godt igang med sesong 6. Heldigvis kan internett oppfylle de mest fantastiske ønsker, så nå har jeg akkurat sett på episode 11 og...

Jeg vet hvem som dør!

Noen som vil gjette?

LUSH goodies!

I dag fikk jeg endelig pakken min fra Lush UK, men det var vel verdt ventingen for Lush Norge er såå overpriset; Dump fraktkostnadene!


I Should Coco. Så liten den var!


Sweetie Soap Stack; I Should Coco, Rock Star og Honey I Washed The Kids. Nye favorittkandidater på badet.


Snow Fairy gavepakke med smiley-bjelle på sløyfen.

Bestillingen inneholdt Snow Fairy dusjsåpe, Snow Fairy gavepakke, I Should Coco såpe og Sweetie Soap Stack. De lukter så godt! Snow Fairy har fått gode anmeldelser pga den gode lukten. Enig, men den minner meg om julebrusen.

Update: Nei og nei! Snow Fairy-serien er ikke i salg lenger da det var en limited edition i julen. O,M,G. Jeg rakk ikke å bestille en gigaflaske av dusjsåpen. Jaja, jeg får være sparsom med den lille 100gl flasken jeg har i hus. 'Til next Xmas.

nyttårsforsetter og sånt

Jeg er nok ikke alene når jeg sier at alle vi har kommet med nyttårsforsetter. Enten nye eller gamle som vi ikke oppnådde i året som har gått. Her er mine som alltid vender tilbake:

 • bli flinkere på skolen
 • være mer hjelpsom
 • smile mer (!)
 • stresse mindre, take my word for it. Det setter seg på magen, jenter!
 • jobbe mindre
 • trene mer =
 • gå ned i vekt
 • spise sunnere

Tror du jeg har nådd noen av forsettene? Tvilsomt...

Jeg leste nettopp en artikkel på Aftenposten om at 78% av 700 spurte mislykkes med løftene sine. Jeg kan selv skrive under på det.

I år begynte forsettene mine allerede 1. juledag. Jeg har lagt om kostholdet og kuttet ut mesteparten av karbohydratene og spanderer heller på noen ekstra kalorier, og det funker fett. Vektpilen har gått ned 2 hakk og jeg er to kilo lettere.

Mitt andre forsett er å jobbe mer. Ja, jeg har ombestemt meg. Jeg har friår - derav mer jobb - mer blogging. Jeg skal blogge en del som en del av et samarbeid med en annen nettside. 

Det aller viktigste: Jeg skal ta det rolig fremover. Få det meste ut av livet uansett hvor det fører meg. Helsen skal foran alt annet, no matter what. Jeg har satt den på spill så mange ganger. Forhåpentligvis skjer det ikke igjen. 


I'm gonna take care of myself =)


Sist, men ikke minst: 2010 er året jeg er selvstendig næringsdrivende. Ikke ved å blogge såklart! Det får forbli en hemmelighet enn så lenge. Lykkes jeg skal jeg ikke nøle med å dele det med omverden. Så får vi håpe på at jeg etterhvert vil få noen kroner på bok. 2010 skal bli the year of opportunities!


Har dere nyttårsforsetter for 2010? Totusenti som NRK så pent sier det.

verdens fineste sanger <3hits