Hår

your highness

Jeg snakker om Osis Dust It Mattifying Powder som gir et helsikes volum til flatt hår, alt fra glatt til fint hår. Osis dusts it  all! (Hhiihi. Det  var et ordspill, skjønte??) Jeg har aldri i mine 19 år sett maken til volum på mitt eget hår. Eller jo, men det legger seg som regel etter noen timer. Men med dette vidunderet av et pudder funker det som f***. Så er haken ved produktet at du får den ekle følelsen, nesten som om håret var skittent. Dust It er for meg som voks i pudderform, så du kan ikke komme foruten den grove følelsen når du dr
ar fingrene gjennom den volumøse manken. Jeg har dessuten mørkt brunt, nesten svart hår og pudderet gjør det virkelig matt og ser helt livløst ut.

Ellers er det et veldig bra produkt. Volumet varer helt fram til du vasker håret igjen. Håret blir enklere å style - ingen elektriske hårstå i luften, tommelopp.

Akkurat nå er det salg på Dust It på Look Fantastic. Prisen er ganske overkommelig selv med frakt. Den slår norske distributører i støvlene, so take that.

Jeg får klare meg med prøve flasken jeg har. For meg er det et elsk/hat forhold siden det trekker mye pga det matte, livløse håret jeg får når jeg bruker Dust It. Det kan tenkes at jeg kun tar de nederste hårlagene og lar toppen være glatt og shiny. It might even work.

naturlig fuktighetskur med olivenolje

Olivenolje er en naturlig kilde til fuktighet og pleie. Ved å bruke den på håret vil håret bli styrket og glansfullt. Den tilfører også fuktighet til manken.Slik gjør du det:

  • Varm opp én teskje olivenolje mellom hendene og påfør nyvasket, håndkletørt hår. 

  • Sett det opp i et håndkle og la behandlingen virke i ca. 20-30 min.

  • Skyll håret i LUNKENT vann. Pass på at vannet ikke er for varmt eller for kaldt da oljen ikke vil gå av.

  • Behandle håret ditt som pleier og du er ferdig.

Vil du ha enda mer effekt av behandlingen er alternativet å la behandlingen vare lenger, gjerne natten over. Prøv og du vil merke vil mykt og skinnende blank håret ditt blir!
hits