Dagens nettside

all work and no play makes me happy?

Avatar var mindblowing! Herlighet, fargene, effektene, scenene, skuespillet, storyline - alt var absolutt perfekt. Hele filmen på 2h 42min gikk så utrolig fort. Dumt at jeg ikke fikk sett den i 3D.

Dagen startet kl. 11, deretter shampo-hamstring på butikken og nå skal jeg jobbe. Har gledet meg siden jeg la meg for å sove kl 6 (!) idag. Internett, dere. Det er løsningen på ALT, og Mac er det beste arbeidsverktøyet. Jeg oppdaget nylig at man kan farge datamaskiner, mobiler og annet IT-stas på ColorWare. Jeg vil ha en rosa Mac, om jeg bare kunne trylle fram 12 500 kroner.

Her er min lekre kreasjon:


Nå skal det jobbes!

Klikk deg inn på JenteBlogger og bli en av de første til å få innlegget sitt på forsiden! Registrer innlegget ditt HER.

LANSERING: NY SIDE FOR JENTEBLOGGERE
Klikk deg inn på JenteBlogger og bli en av de første til å få innlegget sitt på forsiden! Registrer innlegget ditt HER.

Trenger du instrukser? LES DETTE.

JenteBlogger er splitter ny og lite kjent så sjansene er store for at nettopp din blogg blir linket til. Den aller første publiseringen skjer i kveld kl. 20.

Ikke nøl. Legg til innlegget ditt før listen stenges kl. 18.

Lykke til!

Psst...del med dine venner på Facebook ved å trykke på linken under.

online makeoverSjekk ut denne siden: Du kan laste opp ditt eget bilde og begynne å photoshoppe deg selv. Veldig enkelt og om du ikke overdriver vil resultatet faktisk se ekte ut. Legg på øyenskygge, løsvipper, blek tennene, legg på blush og foundation mm. Genial nettside!

kunden har ikke alltid rett

Hvem idiot var det som kom på uttrykket: "Kunden har alltid rett"? Er du ansatt i detaljhandelen vet du spesielt godt at enkelte kunder bare er dumme, arrogante vesener som nekter å innrømme at de faktisk har tatt feil. Ofte hører jeg dem si de fire magiske ordene: Kunden har alltid rett. Well, newsflash for you, kunden har ikke alltid rett.

Du som er ansatt i butikk, bukker du under og godtar at "kunden har rett" eller stepper du opp for det som faktisk er riktig?

Jeg er et stabeist i egen klasse, så ingen slipper unna om de tør påstå at de har rett når det er langt fra sannheten. En gang kranglet jeg med en ekskunde. Ja, kranglet, med hele ordets betydning. Ekskunde fordi hun ikke ville handle i butikken igjen. Så til ekskunden vil jeg si: Du kan komme tilbake når du har innrømmet at du dreit deg ut og godtar at lover og regler er til for å hindre uvitende mennesker som deg fra å utnytte min tipptopp kundebehandling.

Enjoy dagens nettside!


Not Always Right er en himmel av historier gjengitt butikkansatte som har vært så uheldige å møte en vanskelig kunde...
hits