hvilken leilighet skal jeg velge?

Det føles som om livet mitt går så det suser om dagen. Aller siste gladnyhet er at jeg skal flytte. Etter 20 år i hjemmet er det på tide med forandringer, synes jeg. Det kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt. Problemet er at jeg er lutfattig, så det blir hvertfall leie. Når jeg først skal leie leilighet, har jeg heller ikke råd til middelmådig engang. Note to self: Sånt skjer når man velger å stå på egne ben!

Men jeg er en luksusperson uten like. Tåler rett og slett ikke stygge steder. Det skremmer vettet av meg. Helt sant. Derfor er jeg nødt til å dele leilighet med 1 person.

Jeg har funnet to nydelige steder med bra beliggenhet i sentrum. Leilighet nr.1 er på 75 kvm, fullt møblert med alle utgifter inkludert. Koster kr 5000 per måned. Da leier jeg av den jeg skal bo med. Altså har jeg ingen ansvar for leiligheten, kun leie. Leilighet nr.2 er bittelitt større. På 95 kvm. Meget bra beliggenhet, ligger i øyet av sentrum. Har heis (weee!), fullt møblert, men utgifter kommer i tillegg. Pris kr 10.200 per måned. Deler jeg med en annen person blir leien kr 5100 + ca kr 1000 i utgifter. DILEMMA: Velger jeg nr. 1 er jeg kun en som leier et rom, men billig. Velger jeg nr. 2 blir det ca kr 1000 dyrere i mnd samtidig som at jeg er totalt avhengig av en romkamerat. Uten vedkommende er sjansen stor for å bli kastet på dør. Men jeg vil bli "eieren" og stedet er helt vakkert. Oh my gawd. For alt jeg vet kan det være drømmeleiligheten. Jeg kunne blitt en lykkelig jente her. Ta en titt på bildene:


Ekstrem takhøyde på over 3 meter. Halleluja!


Vakre møbler inkludert. Legg merke til den sexy skinnsofaen i bakgrunnen. LOVE.Du som leser dette MÅ hjelpe meg å velge. Alt tas imot med stor takknemlighet.
Tips:
Klikk deg inn på JenteBlogger og bli en av de første til å få innlegget sitt på forsiden! Registrer innlegget ditt HER.
Trenger du instrukser? LES DETTE.
JenteBlogger er splitter ny og lite kjent så sjansene er store for at nettopp din blogg blir linket til.

bloglovin
Stikkord:

Ingen kommentarer, bli den første!

Skriv en ny kommentar

Photobucket

Related Posts with Thumbnails
hits