sleeping with Mac

Først vil jeg bøye meg i støvet for alle bloggere som oppdaterer daglig samtidig som de har jobb/skole - et liv å ivareta. Det er ganske mye arbeid og altfor lite tid til å balansere det hele.

Bloggdesignet er nesten i orden, men bloggposter er en mangelvare her. Nå må jeg konsentrere meg om å skaffe penger. Selvstendig næringsdriving er blodig alvor og jeg er bestemt på å få en anstendig lønn etterhvert. Det er så mye å sette seg inn i..for meg er det snakk om data, markedsføring, html, css, kommunikasjon og nettverksbygging. Alt dette skal jeg, amatøren, håndtere. Wish me luck! Tross alt det jeg må lære i løpet av kort tid er jeg ikke bekymret for noe som helst annet enn å slippe alt jeg har og begynne å virkelig jobbe-jobbe.

Hvordan får dere motivasjon til å sjonglere mellom jobb, skole, blogg og privat? Man kan også bytte ut "motivasjon" med "disiplin". Jeg mangler disiplin, og trenger det sårt. Har du noen råd å bidra med?

Som du ser er overskriften noe originalt. Det har seg slik at jeg faktisk sov med Macen ved siden av meg, på senga. Enden av skrivebordet mitt ligger inntil senga og det er der Macen har sin faste plass. En kveld hadde jeg jobbet til langt på natt og sovnet, når jeg åpnet øynene hadde dataen tatt turen fra bordet og ned på puten min. Ganske rart, hehe.

Men saken er at jeg har en tendens til å jobbe meg halvdød en periode for å deretter bli ekstremt lat og i "late-som-jeg-er-sliten" modus.

Jeg trenger tips! Takktakktakk

bloglovin

Én kommentar, hva med deg?

Cecilia

16.feb.2010 kl.20:50

Vet du hva..? Jeg kjenner med meg veldig godt igjen. Har sovet med pcen i fanget flere ganger. Jobber meg i hjel i perioder fordi jeg er altfor flink til å utsette ting til siste lite. Ender alltid med jeg stresser som bare det for å få ting ferdig i tide. Eier ikke selvdisiplin i det hele tatt.

Sant som du sier, det er ganske mye jobb å balansere studier,jobb og blogg. Man vil lykkes med alt, men tiden strekker desverre ikke til.

Skriv en ny kommentar

Photobucket

Related Posts with Thumbnails
hits