fibermascara Magic Lash Mascara EnhancerDa har jeg fått anledning til å bruke Magic Lash for en stund. Det er et absolutt imponerende og spennende produkt for lengre og volumøse vipper. Les anmeldelsen etter bildene...


Mine nakne vipper2 lag Magic Lash


uten Magic Lash (L'Oréal Double Extend Lash Boosting M.)

Pris:
$15, ca. kr 90

Hvor:
Kjøpes på Overallbeauty.com

Hva:
Magic Lash er en fibermascara som skal gi midlertidig lengre og/eller fyldigere vipper.

Hvordan:
Hvite, små fibrer som setter seg på mascaralaget som er påført vippene. For lengre vipper skal den påføres kun vippekantene og for mer volum skal børsten dras gjennom vippene som en mascara. Brukes mellom mascarapåføring.

Min mening:
Magic Lash er et absolutt bra produkt som gjør jobben. Jeg får både lengre og fyldigere vipper ved å bruke den, men det tok litt øving å mestre teknikken da produktet kan være "messy" spesielt for en nybegynner. Fibrene sitter ganske godt på børsten og jeg får masse produkt selv om det er lite som kreves. Dermed må jeg vippe børsten for å få av overflødig produkt, noe som er helt bortkastet. Det er så utrolig mye som kommer av. Fibrene er veldig lette og de kan ofte fly av sted dersom det er aktivitet rundt deg - de kan sette seg på vasken, huden, klærne, håret. Firber på huden er ikke et pent syn. Kort sagt er dette et veldig krevende produkt som krever en stødig og tålmodig eier. Det tar faktisk en del tid å påføre mascara når man skal legge flere lag med både mascara og Magic Lash.

Når alt er sagt og man har fått prøvd seg en stund, så har jeg ikke så mye imot Magic Lash. Selv merker jeg volumet mer enn lengre vipper. Men! Jeg er glad i lange vipper og føler at Magic Lash ikke gir meg dette. Det jeg får av lengde ser ut som om det er noe "påbygd", det gir ikke et naturlig og pent resultat. Ofte må jeg plukke og rette litt på vippene for at det skal se finere ut. Pass opp for edderkoppvipper!

Jeg skal fortsette å bruke Magic Lash, men kommer ikke til å kjøpe det igjen. Jeg får lengre og fyldigere vipper, men det er ikke noe som andre mascaraer ikke klarer å håndtere. (Jeg liker å kombinere L'Oréal Double Extend Lash Boosting Mascara med DiorShow Blackout Mascara.) Det at produktet er tidskrevende og sølete trekker en del ned.

Jeg gir Magic Lash Mascara Enhancer 3 av 5.


bloglovin

2 kommentarer

Adelen :)

12.feb.2010 kl.18:47

digger bloggen din assa <3

besøke min eller komentere tilbake?

Klem

Michelles make-up blogg

12.feb.2010 kl.20:04

Utrolig kult:)Men jeg sverger til maxfactor masterpiece max!

Skriv en ny kommentar

Photobucket

Related Posts with Thumbnails
hits