review: L'Oréal Double Extend Lash Boosting Mascara m/bilder


Pris: Kr 185 på Cubus.

Hva:

Double Extend Lash Boosting Mascara skal midlertidig gjøre vippene opptil 80% lengre i 2 steg med en primer og en farget mascara.

Hvordan:
Vippene blir glattere og mer glansfullt med aminosyrer som finnes i keratin. Keratin er et viktig protein i hud, hår og negler. Mascaraen inneholder også planteekstrakt for å mykgjøre og pleie vippene.

Primeren inneholder keratin for å forsterke vippene mens mascaraen forlenger dem.

Min mening:
  • Veldig forlengende
  • Klumper ikke
  • Enkel påføring og håndtering
  • God primer
  • Enkel å fjerne

Legg merke til at jeg såvidt har noen vipper, og de jeg har er ikke særlig lange som du ser...


1 lag


2 lag

Primeren og mascaraen klumper ikke ved påføring. Primeren gjør det den skal, den skal pleie vippene samt maksimere resultatet etter påføring av mascara. Den har en konsistens som en mascara og er like enkel å bruke som en mascara. Den bygger et lag utenpå øyenvippene som faktisk gir mer lengde og tykkelse, så den kan jeg ikke være foruten.

Min mascara er kjøpt i fargen svart, og den gir svarte vipper. Allikevel er den kanskje ikke så veldig pigmentert etter min smak. Den er ok i forhold til andre mascaraer, men sammenligner man med DiorShow for eksempel, så taper Double Extend garantert terreng. Ha i bakhodet at primeren kan redusere fargeeffekten. På en annen side gir denne mascaraen veldig lange vipper. De er fine og separerte selv etter 2 lag mascara. Her er det ingen klumper eller edderkoppvipper å se. Jeg vil si at de er superlange, men naturlige vipper. Den gir ikke mye volum - noe som er helt forståelig da dette er en forlengende mascara.

Den er enkel å påføre, børsten er akkurat passelig stor og lett å håndtere. Børsten tar heller ikke opp altfor mye produkt og det er lett å komme til i de innerste vippene.

Mascaraen holder gjennom en hel dag, drysser og smitter ikke. Den er overraskende veldig enkel å fjerne med en vanlig makeupfjerner (Jeg bruker sminkefjerner fra samme merke). Det virker som om ikke mye mascara har kommet av, og det som kommer av fester seg ikke på huden.

Prisen er ganske høy for en mascara som kun holder i 3-4 måneder, synes jeg, men det er ikke mye en kan gjøre når man er gal etter den eksakte mascaraen. På en annen side kan jeg fint leve med dette da jeg passer på å kjøpe den når den er på salg eller tilbud. Denne gangen kjøpte jeg den med 25% rabatt på Cubus.

For å sammenligne med forgjengeren, Double Extend Beauty Tubes, så er jeg mer glad i Double Extend Lash Boosting Mascara da den ikke klumper. Den gamle versjonen var noe tykk for meg. Det vil si at både primeren og mascaraen var litt i overkant mye produkt som bygde seg opp til edderkoppvipper som klumpet seg sammen. Lengdevis ligger de på samme nivå. D.E. Lash Boosting Mascara blir herved min nye favoritt; den har alt jeg trenger i en mascara.

Den som vil ha mer volum i tillegg til lange vipper må snok snu dere i døra. Mascaraen er omtalt som en forlengende mascara og den gjør det den skal. Selv skulle jeg ønske litt mer volum, men jeg er veldig imponert av lengden den gir. Så vil jeg ha mer volum skal jeg heretter påføre DiorShow Blackout som et andre lag over Lash Boosting.

Jeg gir den karakter 5 av 5.


Psst! For maks effekt anbefales det av L'Oréal å bruke Concentrated Lash Boosting Serum. Jeg kjøpte den samtidig med mascaraen for kun noen dager siden, så noen effekt kan jeg ikke se enda. Note to self: Produktanmeldelse av serumet om etter en måneds bruk. Stay tuned!

bloglovin

Ingen kommentarer, bli den første!

Skriv en ny kommentar

Photobucket

Related Posts with Thumbnails
hits