hvordan få perfekte nude lips

Nude lips passer like godt til hverdag som til fest. Partysminken er ofte mørkere og mer gjennomført, og det er spesielt øynene som får oppmerksomheten. Det er aldri lurt å gå for sterk leppefarge samtidig med sterk øyensminke. Derfor er det mest sikre å gå for naturlige lepper. Den går aldri av moten, er alltid i vinden og noe du ser på catwalken og på kjendiser sesong etter sesong. Du vil aldri gå feil med nude. 

Dersom du er av de uheldige som har pigmenterte lepper som meg og vil ha nude lips, må du ofte ty til andre produkter for å få den perfekte fargen. Tanken her er at man skal viske vekk din naturlige leppefarge før man påfører leppestift og ligloss. Her er noen triks hvordan du skal gå frem:

  • Det grunnleggende er at leppene må skrubbes jevnlig. Døde hudceller kan lett gjennomskues ved en nude look og det ser rett og slett ikke fint ut. Leppepomade er et must for å unngå tørre lepper.

  • Foundation/concealer kan klappes lett på leppene med fingeren, leppepensel eller en concealerbørste. Mineralfoundation eller vanlig pudder kan også anbefales.

  • Det finnes også egne concealer/primer for leppene. Selv er jeg fornøyd med min Color Me Nude fra Etude House. Poenget med disse  spesielle concealerne er at de er mindreuttørkende og langtidsvirkende.

                  

Color Me Nude

Fra venstre: beige lipgloss (som er gjennomskinnelig) og leppe-concealer under lipgloss. Her har jeg tydeligvis slått ut håret for å understreke poenget; nude farge


Uansett hjelpemiddel, husk å være sparsom med produktet og aldri påfør for mye.

  • Siste steg er påføring av lipliner, leppestift og lipgloss. Her er det viktig at du velger riktig fargenyanse som passer din egen hudtone. Siden leppene nærmest er utvisket av concealer må du passe på at ikke leppefargen også tar bort all liv i ansiktet ditt. Du skal ikke se "død" ut, bare naken. Hehe. En naturlig fargetone som har et skjær av rosa eller peach (fersken/korall) er flatterende for de aller fleste.
    

Dette innlegget er postet i forbindelse med en Lypsil-konkurranse.

bloglovin

Én kommentar, hva med deg?

Michelles make-up blogg

02.feb.2010 kl.20:14

Flott innlegg:)

Skriv en ny kommentar

Photobucket

Related Posts with Thumbnails
hits