88 øyenskygge paletter

Her har dere min ærlige mening om:

♥ 88 Shimmer Eyeshadow Palette
♥ 88 Matte Eyeshadow Palette

matte

Palettene kjøpte jeg på eBay for noen måneder tilbake. Øyenskyggene ligger i en solid, svart plastikk "eske", så de er ganske robuste. Hver øyenskygge er ca. 1,5 cm i diameter - nokså små, men hvor mye har jeg egentlig bruk for? Fargene er arrangert i et behagelig skala fra lyst til mørkt. Som dere ser på bildene så er begge palettene svært pigmenterte. De gir mye farge uten å måtte gni og gnikke så mye på skyggen. På bildene har jeg forresten ikke brukt noen primer eller krem på huden. Så der ser dere regnbuens farger! Skyggene er myke i konsistensen og gir derfor god payoff. Gir en silkemyk følelse på huden. De blander også veldig godt med hverandre. Her kan det ekperimenteres med smokey eyes i alle farger! På øyenlokket sitter fargen der den skal så lenge du har en base eller primer før du sminker deg. Alle jenter er vel kjente med at øyelokkene kan være litt oljete på slutten av dagen? Vel, jeg har den geniale huden som ikke ødelegge øyensminken da. Så jeg har gått med øyenskyggen i overkant av 10 timer uten at de har "smeltet" sammen. Fargen har derimot visnet etter en lang dag, og det er da en god primer er bra å ha for hånden.

♥ Matte Palette
swatches

Jeg er superfornøyd med denne paletten. Flertallet av skyggene er matte, men det er også innslag av shimmer innimellom. Allikevel ikke like mye shimmer som i den andre paletten. Dette er perfekt for hverdagssminke. Spesielt godt liker jeg de lyseste nøytral-/highlightfargene til å bruke under brynene, og de brune (2 første rader fra høyre) er to die for! Looove!

♥ Shimmer Palette


Wow! Fargene gir en utrolig glød til øynene takket være de små shimmerpartiklene. Utrolig fint. Jeg liker å sette 
min naturlige øyensminke med et siste lag av disse skyggene på de dagene da jeg vil at øynene skal synes. Det jeg liker med disse shimmer skyggene er at de ikke drysser i det hele tatt når man påfører dem. Elsker det. Allkevel ville jeg neppe klart å bruke denne paletten hver dag pga for mye shimmer. Jeg ville ikke kjøpt den om jeg så hvordan skyggene var på forhånd. Min mening er at man kan klare seg fint uten shimmer paletten.

♥ Konklusjon

Palettene passer både for nybegynneren, den lekne og den erfarne. Spesielt er dette et must for den som liker farger, men er du redd for å bruke farger og vil prøve deg frem, er disse gode å ha med tanke på pris, kvalitet og utvalg. Palettene er et must for meg, spesielt de matte, nøytrale fargene som jeg liker å bruke til hverdags. Og helt siden Chanel brynvoksen min ble stjålet (ja, seriøst) har jeg brukt en brun øyenskygge samt bryngele til å forme brynene og det funker utmerket! Palettene er så allsidige.

Håper dette hjalp noen ville sjeler der ute!

bloglovin

3 kommentarer

Annelene

27.jan.2010 kl.20:16

så kult! har vurdert å bestille meg ein sånn:) kva slags redigeringsprogram har du brukt for å lage headeren din forresten? :)

Dea Kristiansen

27.jan.2010 kl.20:32

Hva koster ett brett, og hvor får man tak i det? :)

Linda

27.jan.2010 kl.21:25

Får kjøpt de på Coastal Scents for litt over 100 ,- pluss frakt! Jeg er kjempefornøyd, er alle fargene du trenger!

Skriv en ny kommentar

Photobucket

Related Posts with Thumbnails
hits