vant jeg?

I dag hadde jeg en bloggfri søndag med kakebaking kl 8 på morgen mens dere sikkert lå og sov. Hehe. Det ble familieselskap med så mye mat så langt som øyet kunne se og gambling på kvelden. Jeg må nevne at vi spiste hjemmelaget oreokake til dessert. Åh, den er så GOD! Slår kaken "Verdens beste" rett tilbake til Kvæfjorden. Haha.

Så gikk jeg på Macen og så til min forbauelse at jeg hadde vunnet en budrunde på en Urban Decay palette. Den er nydelig, vakker og alt det der, men jeg må virkelig ha lagt hjernen et annet sted da jeg meldte meg på autobud og vant hele runden til et beløp tilsvarende kr 430, for en øyenskyggepalette! Ærlig talt, hva i svarte tenkte jeg på?

Jeg trooor kanskje jeg var dum nok til å tro at prisen var i USD når den egentlig var oppgitt i pund. Hvem vet. Jeg har vært trøtt som søren i det siste. Ikke kan jeg skille mellom øl og vin eller USD og GBP. Døll.

Kveldens spørsmål blir: Skal jeg gidde å betale kr 430 for paletten?? (Jeg har så lyst til å snike meg unna og ta ferie fra eBay en stund. Kanskje det blir borte på magisk vis.)


bloglovin

Én kommentar, hva med deg?

M and Dee

25.jan.2010 kl.09:59

Fint! :)

Always and forever -M and Dee

Skriv en ny kommentar

Photobucket

Related Posts with Thumbnails
hits