i heart blondineblogger

I går var en topp dag for min kjære blogg. Et av innleggene mine ble publisert på forsiden til side2blogg og fikk en ordentlig boost derifra. Utrolig gøy!


Nå er det virkelig på tide at jeg får inn et par how-to-sminkeinnlegg. Det var et langt ord. Men det var egentlig, nesten meningen med denne bloggen fremfor å drive dank og spille blond for å få flest mulig lesere. Dersom det traff deg midt på panna så finn på noe annet fornuftig å skrive om. Hva som helst annet. Seriøst. Folk leser bloggen din fordi du nettopp er så blank. Tro meg, jeg er av og til innom for å lese nye gullkorn, det skal jeg innrømme. I går så jeg på en video på fjesboka lastet opp fra youtube av en blond jente (derav blondine). Oh my..det var nesten dagens høydepunkt og jeg kan nå si at det var ukens lættis;

(Jeg siterer noen gullkorn fra videoen jeg har ferskt i minnet)
Leserspørsmål: Hvor høy er du?
Blogger: Jeg er 1.XX cm (Merk deg punktum.)
Leserspørsmål: Hva er din egentlige hårfarge?
Blogger: Det varierer veldig. På vinteren er den mørk, på sommeren mørk blond eller lysere.
Leserspørsmål: Hvordan sminker du deg?
Blogger: Jeg sminker meg som hvem som helst andre. Ja...det er bare sånn (Vel, DAAH. Hvorfor tror du folk spør? GI dem et svar.)
Leserspørsmål: Hvorfor er du så dum?
Blogger: Jeg er ikke dum. (...) (Den kunne du spart oss for. Haha.)
Leserspørsmål: Hvorfor bruker du så mye sminke?
Blogger: Jeg bruker ikke mye sminke. (...)

Videre skriver hun i et annet innlegg med leserspørsmål at høyden hennes er 1XX m. Make up your mind. Den var dum, rett og slett dum. Så leser jeg videre på bloggen at hun bruke opp sin foundation på noen uker og at hun sminker seg flere ganger daglig. HVER DAG. Bildene taler også for seg selv. Jeg hører "superficial" langt opp i ørene her. Gjør du?

Er dette en spøk. Leser folk virkelig slik nonsense? Fake bullsh** kaller jeg det. Enkelte har bare så dårlig innflytelse. Når du skriver blogg med mange unge lesere som faktisk beundrer deg, bør du føle et ansvar for ikke å servere dem tull. Så vær så snill, de som driver slike blogger, spar offentligheten for dine verste utspill. De kan du hive etter hælene på dine venner og din egen familie. 

bloglovin

Ingen kommentarer, bli den første!

Skriv en ny kommentar

Photobucket

Related Posts with Thumbnails
hits