topp 10 hudproblemer - del 1

PhotobucketJeg bruker ikke fuktighetskrem siden huden min er fet/oljete. Det er vanlig å tro at fet hud betyr at huden har mye fuktighet, men ofte er tilfellet det motsatte. Fete hudområder kan noen ganger være tørre, og da vil huden overprodusere fett for å kompensere og holde på fuktigheten den har. Det første man må begynne med er å tilføre fuktighet i form av krem eller gel. Gå for en oljefri krem. Fuktighetsgel er ofte mye lettere og passer perfekt til fet hud. En fuktighetsspray er også godt egnet da den kun tilfører et tynt lag fuktighet i den lette sprayen.
Photobucket
Jeg bruker den samme kremen rundt øynene som jeg bruker på ansiktet. Huden rundt øynene er både sensitiv og mer mottagelig for tørrhet, og det er der de første rynkene kommer til syne. Den har også andre behov som å dempe puffete øyesekk og mørke ringer. Gå for en egen øyekrem tilpasset dine behov. I midten av 20-årene bør du bruke en krem med anti-aging effekt for å dempe og forebygge fremtidige rynker og fine linjer. Bruk en formula som har lysreflekterende egenskaper for å lysne huden. Ellers hjelper det å dekke til mørke ringer med en god concealer. Bruk en farge som er lysere enn hudtonen din. Vær ekstra skånsom mot øyeområdet. Ikke dra i huden, la være å gni deg i øynene, påfør kremen med lette fingre. Dessuten er den beste medisinen mot mørke ringer å få nok søvn.

Photobucket
Jeg kan ikke bruke min favoritt fuktighetskrem fordi den er for mektig. Det stemmer. Huden går gjennom både hormonelle og sesongmessige forskjeller. Om sommeren når det er varmt og fuktig og tett, holder det vanligvis med en le tt o g oljefri krem. På vinteren passer det med en fetere, "deep-conditioning" krem. Er du redd for å få fet hud kan du velge en oljefri variant, men som er pakket med fuktighet.

Den eneste måten å forbrede huden min på er ved å bruke foundation. Husk at en foundation Photobucketegentlig skal jevne ut din egen hudtone. For å få finere hud må du gå i dybden og løse problemet derfra. Et sunt kosthold og mye vann er viktig. Bruk en ansiktsmaske iblant, og 1 til 2 ganger i uken bør du peele huden med en ansiktsskrubb. Husk at den skal masseres, ikke skrubbes på huden! Bruk vitamin- og antioksidantholdige kremer, gå for en glødgivende og strammende formula. Et godt underlag før foundation kommer på er også essensielt. Prøv gjerne en foundation primer. Den jevner ut huden, glattgjør den og dekker til porer i ansiktet. Foundation vil gå på mye lettere og du vil trenge mindre sminke.

bloglovin

Én kommentar, hva med deg?

M and Dee

21.jan.2010 kl.16:09

Supre tips :)

Always and forever -M and Dee

Skriv en ny kommentar

Photobucket

Related Posts with Thumbnails
hits