sparegris på fettsuging - en donasjon til Haiti

Sparegrisen min ble innlagt til fettsuging i dag, og jammen kom det mye gryn ut av den rosa godklumpen. Litt i overkant av kr 2500 fikk jeg, og likeså sist den var innlagt.

Egentlig har grisen vært på venteliste til fettsuging lenge nå. Jeg bestemte meg først og fremst at det skulle skje idag grunnet et mareritt jeg hadde. Uff, drømmen var fæl så jeg vil ikke sette ord på det for å "jinxe" det. Men det kom av folkenøden i Haiti som jeg har fulgt godt med på.

Anyway, jeg sto opp og begynte å lete i kriker og krok etter sedler. Allerede før jakten var i gang hadde jeg bestemt meg for at alt av sedler jeg fant skulle gå rett til Unicef for Haiti. Jeg fant sedler i lommeboka, i sparegrisen (derav fettsugingen), i en konvolutt nederst i en kommodeskuff og under rotet på skrivebordet. Jakten endte med kr 2350 i både smått og stort. Logget meg inn på nettbank og overførte like mye til Unicef.

Og jeg skal si dere en ting: It sure feels damn good! Det varmer tusen ganger mer enn dundyna mi. Det er det største engangsbeløpet jeg har gitt hittil, og er sikker på at det bare vil øke mer for hvert år. Under TV-aksjonen ga jeg en usselig 100-lapp. Innlegget er ikke for å skryte, men for å oppfordre alle til å gi og til å hjelpe med både stort og smått.

Ja, det er forskjell på 100, 1000 og 10 000 kroner - men med det du gir er det tanken som teller. Ikke 1 million kroner kan redde alle liv, men det er et bidrag til å redde noen ut av elendige leveforhold. Det er nettopp ditt bidrag som gjør det mulig å redde mennesker. Mange små bidrag utgjør et enormt og betydningsfullt hjelpeoperasjon for mange. Tenk bare på den høye valutaen vi har. Ti kroner utgjør en hel del i u-land, så ikke vær redd og tro at du ikke bidrar med tieren din. Det er så lite som skal til for å gi flere måltider eller en vaksine til en person.

Jeg kan i dag være fornøyd med meg selv for jeg vet at pengene vil komme til stor nytte for de som trenger det. Klapper meg selv på skulderen.
Har dere gitt penger til veldedighet i forbindelse med katastrofen i Haiti?
Jeg har plassert min blogg i Drammennorske bloggkart!

bloglovin

Ingen kommentarer, bli den første!

Skriv en ny kommentar

Photobucket

Related Posts with Thumbnails
hits