blogginntekter er alltid godt å ha

Hoppsann!

Nå har jammen jeg også fått plassert noen annonser på bloggen. Selv om den en NY og har nesten ingen besøkende så akter jeg å forandre på situasjonen. Nå er det ikke meningen å blogge for penger, for det tror jeg aldri ville funke om det er penger som er drivkraften her. Men hei, ekstra penger vil jeg ikke gå glipp av!

Har du annonser på din blogg, og får du en solid inntekt av dem?

bloglovin

7 kommentarer

Karoline

28.des.2009 kl.17:14

Det har ikke jeg, kan du ikke lage et innlegg om hvordan du gjorde det ? :)

**BELLES FEMMES**

28.des.2009 kl.17:19

Karoline: Oisann. Jeg er aldri flink til å forklare ting.. Jeg brukte annonser fra Tradedoubler i hvertfall. Når du melder deg inn der, vil du på html-koder til å plassere på bloggmalen din. Hvordan jeg plasserte dem er en helt annen sak=P Jeg lette meg fram til jeg fikk ønsket plassering på bloggen. Vil du ha et innlegg på akkurat hvordan jeg fikk plassert annonsen helt øverst og nederst på bloggen?

Karoline

28.des.2009 kl.18:01

Jeg har litt reklame, og har tjent litt. Men om du går inn på denne linken å registrerer deg der, får du faktisk tilbake penger...Har selv gjort dette å tjener faktisk noe. Har allerde fått 200 kroner i gavekort som jeg kan bruke på mange nettbutikker i norge!

https://kickback.no/invitasjon/2120752

Prøv det selv =)

**BELLES FEMMES**

28.des.2009 kl.18:07

Inmyroom:

Oi. Der har det vært endringer siden sist jeg var der! Hyggelig å få noe tilbake når jeg allerede bruker ne formue på Play, CDON og Nelly. Takk for tipset!

Karoline

28.des.2009 kl.19:33

Du trenger ikke, men vis du vil :D

Karoline

28.des.2009 kl.22:52

Sv: Han er rett og slett stygg =P

Mhm er sant...Handler sinnsykt mye på play.com selv, og er deilig å kunne få noen kroner tilbake i hvertfall ^^,

Karoline

28.des.2009 kl.23:01

"Oi. Der har det vært endringer siden sist jeg var der! Hyggelig å få noe tilbake når jeg allerede bruker ne formue på Play, CDON og Nelly. Takk for tipset!"

Husk at du må handle via kickback siden da =)

Skriv en ny kommentar

Photobucket

Related Posts with Thumbnails
hits